2021-2022 Galatasaray Futbol Takımı

Dün akşam yapılan antrenmandaki çift kale maçta arka adalesinde ağrı hisseden ve bugün yapılan tetkiklerinin ardından sol üst arka adale grubunda ikinci derece zorlanma, kısmi yırtık ve kanama tespit edilen Sacha Boey’in tedavisine başlandı.

Boey 1-2 ay yok herhalde, öyle yazmışlar. Neyse ki Yedlin var, kötü olduğunu düşünmüyorum en başından beri. Umarım Boey'in performansını etkileyip vasata düşürmez bu sakatlık illeti de.

Umarım altından birsey çıkmaz. Daha önce bonservisinin yarısına 7.5 milyon euro verilen oyuncuyu bize 200 bin euroya kiralamışlar.Satin alma opsiyonu ne acaba?Geçen sene de Onyekuru için 4.35 milyon euro dendi,sonrasında bonservisinin yarısı olduğu ortaya çıktı.Eskiden açıklıyorlardi, şimdi fener gibi olduk.

Hocam oyuncu Assuncao ise daha önce bonservisine para verilen bir transferi hiç olmamış. Etebo'nun 7-8 milyonluk bir transferi vardı diye hatırlıyorum ama bizdeki durumu iyi değildi. Bu da onun gibi bir ya tutarsa transferi aslında. Onyekuru alınmadıysa hocanın takdiri, alınamadıysa yönetimin muhteşem bir beceriksizliği var.

Bazı arkadaşlar forumu kişisel Facebook sayfası gibi kullanıyor. Yok büyüksün başkanım büyüksün hocam büyüksün kaptanım. Flood yapmak yerine lütfen bilgi verelim yorum yapalım. Girip baktığımızda bilgi verici girdiler ya da bir fikir üzerinden tartışmalar görürsek forum daha faydalı okuması daha keyifli bir yer olur.

Çok daha iyi isimler , çok daha anormal fiyatlara yahut bedavaya geldiler. Sadece bize değil diğer takımlara da geldiler. Bunu ben de pek anlamıyorum ve kafa yormuyorum.

Zorlu bir fisktüre giriyoruz. Özellikle ilk 2 deplasman bizi fazlasıyla yoracak. İnşAllah şu fikstürden Allahın izniyle kazasız belasız çıkarsak önümüz oldukça açık. Yeni ve genç bi takımız, uzun vadede çok büyük başarılar kazanacağız inşAllah. Biraz sabırlı olalım. Her şey güzel olacak inşAllah...

Ekli dosyalar

• IMG_20210911_090819.jpg
    IMG_20210911_090819.jpg
    264.5 KB · Görüntüleme: 11
Neden bilmiyorum ama çok koşan bir GS var sahada bu akşam. Emre de zekasının ve azminin ödülünü golle aldı. Diagne olsa atamayacağına bahse girerdim. Santra yapıldıktan sonra yine net pozisyon yakaladık ama Halil acele etti.