2021-2022 Galatasaray Futbol Takımı

Emre'yi 11'de gördüğümde neden dedim ama fırsatçılığı ve soğukkanlılığıyla 2 gol attı. Halil'in enfes pası, Kerem'in inadı vardı. Tabii Uğurcan'ın da ciddi salaklığı vardı. Emre 2 golü de sakinliğiyle güzel tamamladı. İkincisi zaten ters ayağıyla.
Fakat bizim orta saha da kolay geçiliyor, ataklar yiyoruz. Zaten Trabzon'un da verilmeyen net penaltısı var.

Maç çok tempolu güzel.

Bu takım umut veriyor. Birbirlerini tanıdıkça vede genç çocuklar olgunkaştıkça başka bir boyuta evrilicekler.

Takıma gerçekten bir iki takviye ile 2000 yılına yakın takım olabiliriz.

Hagi bulamayız Popescu bulamayız bulsakda zor alırız gerisi benzer takım olur burdan

İnsallah yemeden 3.golü atabiliriz.Trabzonspor geriye koşmayı sevmeyen oyunculara sahip.Molde maçından beri savunmalarının yetersiz olduğu,kaleci Uğurcan'ın Euro 2020'den beri formsuz olduğu ortada.

Fakat bizimde savunmamız fazla güven vermiyor.Gol esnasında Hamsik Bakasetas'a orta kesiyor,Bakasetas bomboş.Yine o da Cornelius'a indiriyor o da bomboş golü atıyor.Rakibe bu kadar çok topu bırakıp bu şekilde kolay gol yiyemezsin.

Trabzon'un önde hiç basmıyor olması bizim için avantaj ama yoktan yere gol yedik. Hem topu bırakıp hem bu kadar kötü savunma yapılmaz.

Trabzon maçı çok da ölçü kabul edilemez bence. Neticede büyük maçlarda inanılmaz saçmalayan bir takım Trabzon yıllardır. Benim en çok şaşırdığım nokta takımın dinamizmi oldu. Sürekli pres halindeyiz ve hareketli bir yapıda oynuyoruz. Fakat bunlara rağmen Trabzon'un da kaçırdıkları + verilmeyen penaltısı var.

4-5 Galatasaraylı 1 Trabzonlu Hamsik'in önüne baraj kurmuş, arkada 2-3 Trabzonlu bomboş. İşin ilginci arkada kalan 1-2 GS'li de rakip oyuncularla ilgilenmiyor. Vallahi bravo defans kurgusunu kim çalıştırıyorsa beynini kiraya vermiş. O sahneyi durdurun ve izleyin sadece fotoğrafı.

Trabzon da beynini kiraya vermiş; akıl almaz hatalar yapıyorlar, ikram ediyorlar. Fakat bizim takım da beynini kiraya verince inanılmaz komik görüntüler çıkıyor maçta ortaya. Uzun zamandır bu kadar IQ seviyesi düşük maç izlememiştim. Pozisyonların bolluğu da bundanmış.

Babel'e kim veriyor bu özgürlükleri ? 35 metreden kafasına göre dağa taşa vuruyor şutları. Diagne yahut Mohammed girmeyecek mi hala ? Takım dalga dalga atak yiyor, önlem alınmayacak mı ?

Terim'e yazar bu maç. Öyle futbolcuları tek tek hedefe koymaktan vazgeçin. Babel'in yaptıklarının yapamadıklarının da sorumlusu Terim'dir bu maçın 0-2'den 2-2'ye gelmesinin de tek sorumlusu Terim'dir.

Çok entresan değişiklikler kendi takımını nasıl sabote edersinin filmini izledik bu aksam.

Morutan Emre çıkıyor. Her topu ezen kerem devam ediyor.

Babel aşkı hiç bitmiyor anlamak mümkün değil.

Defansa ciddi toparlıyıcı bir Baba stoper lazım.

Çok şükür 1 puan kazandık diyorum.Bizim oyun zihniyetimiz artık değişmeli.Yeter artık 4 büyüklerle deplasmanda oynarken cesur futbol oynayalım.Sen Trabzonla deplasmanda oynarken cesur olmazsan,Avrupa maçlarında nasıl olacaksın ?

Sahadaki dizilimimizde berbat.Top kapıyoruz hareketlenen yok,2 kişi ile hücum ediyoruz,oyuncular uzaktan şut çekmek zorunda kalıyorlar.Trabzonspor orta sahada pas yapıyor 4 oyuncumuz 1 oyuncunun etrafında yürüyerek seyrediyor.Pres yok bir şey yok.Açık alanları kapatmak yok.Dizilimin bu kadar kötüyken 2-0 öndeykende 3-0 öndeykende kazanamazsın.

Nelson ve Luyindama güven vermiyorlar.85.dakikada Peres'in ortasında o kadar oyuncu arasında Koita nasıl topla buluşuyor aklım almıyor.Orada bile golü yiyebilirdik.

Takıma tebrikler. Çok güzel mücadele ettiler. Hala sorunlar ve eksiklikler var. Onlar da birlikte oynama alışkanlığı ile giderilir. Daha önce de yazdım bu takım umut veriyor. Tabi hoca izin verirse.

Hocaya da yazıklar olsun. Bu kadar doğru planla çıkıp devre arasında yine takımın ayağına sıkmak nedir? Morutan neden çıkar? Adam sahanın en iyilerinden. Babel neden girer?
Emre sakatlanmış diyorlar o yüzden onun çıkması için bir şey diyemiyorum.