Siz eleştirmiyorsunuz abi kabul edin bunu artık. Bu maç için neyi eleştirmeyeceksin mesela bir tane net pozisyonumuz olmamasını mı? Bu takımın gençliği Lazio'da sorun yaratacak, Marsilya'da yaratacak. Giresunda, Alanya'da değil. 30 milyon euro para harcayıp bu sene şampiyonluk beklemiyorum diye bir şey olamaz. Harcanan paranın ve mevcut kurun farkında değilsiniz galiba. Başka hoca gelse Yedlin'in içinden Arnold çıkmayacak ama Yedlin'e 1,7 milyondan, Aanholt'a 1,9 milyondan 3'er yıl kontrat bağlayan belli.
Yine Babel girdi, yine gol yedik. Yani bu kaç oldu ama size göre bu eleştirilmemeli.
Valla bir sürü eleştiri koyarım önüne Furkan. Git geriye oku. Gerçekten oku.
Ama senin kafanın içinde farklı algılamalar çıkar. Alakasız yerlere, maçlara çekersin.
Tam tersi biz eleştiriyoruz ama özellikle sende bir at gözlüğü var. Kendi nefretinle bakıp duruyorsun her şeye.
Evet bu maç için mağlubiyeti hocanın çıkardığı kadro ya da değişikliklerine yazmam. Onun için de eleştirmem. Sen yazabilirsin başkası yazabilir ben yazmam. Hani siz diyorsunuz ya sürekli ters söylenince “size mi soracağım”. Bı benim fikrim yahu.
Misal sadece bir cümlesini aldığın yazıda bende iyi oynamadık yazdım. Bu takım daha sene içinde kötü olacağı bir sürü maç olacak. Bunu da sene başında yazdım, yazıyorum.
Çıta bu şekilde devam ederse Sorumlusu tabi ki hoca. Çıkarım gönül rahatlığı ile eleştirimi yaparım. Olumlu yönde olursa siz yine 1 kelime, cümle yazarsınız olur biter.
“Hocaya da yazıklar olsun. Bu kadar doğru planla çıkıp devre arasında yine takımın ayağına sıkmak nedir? Morutan neden çıkar? Adam sahanın en iyilerinden. Babel neden girer?”
“Morutan’ı taktik gereği çıkartmış. Saçmalık ötesi karar”
Yukarı da ki yazılarında eleştiri yapmayan ben yazdım. Hatırladığın kadarıyla hoca da Fatih Terim’di.
Daha önce sana da yazdım yine yazayım. Keşke gitse Fatih Terim. Suyu çıktı artık her yazılanın sadece hoca ekseninde anlaşılıp tartışılması.
Şimdi ne yapalım yüksek maaşlı birilerini yazdın gelip düşük maaşlı birilerini mi yazalım? Bu mu yani tartışacağımız konu?