2021-2022 Galatasaray Futbol Takımı

Bu anlaşmayla birlikte, seçim dönemindeki taahhütlerimize uygun olarak stadyum isim sponsorluğu anlaşmasının imza töreni Ekim ayı içerisinde yapılacaktır.

Gereği kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunulur.

Biz oyuncu hataları ile kaybedince hoca istifa ve oyun kötü, karşı tarafın hatası ile olunca top yuvarlak 😀 Neyse biz hep kazanalım da inşAllah, sizler böyle düşünmeye devam edin🙋‍♂️

Hata olur, gene olacak ama dunku gibi hata cok olmaz demi.
Bize denk geldi ne guzel.

Morutan bu sene fiyatını katlayacak gibi böyle giderse. Mesut Özil'in koşan ve şut çekebilen hali gibi. İsmini duyuracak diye düşünüyorum Avrupa'ya. Satar mıyız, elde tutabilir miyiz, ne yaparız bilmiyorum tabii.
Cicaldau da arka planda sessizce işini yapıyor. Ondan da umutluyum. Neyse ki Rumenlere yatırdığımız paralar boşa gitmedi şükür.
Luyindama yerine Nelsson-Marcao daha iyi oldu gibi; hem sağ-sol ayaklılar olarak daha mantıklı oluyor iki sağ ayak yerine.

Ayak tenisi oynamaktan vazgeçmişizdir ondan :) Bir ara ciddi ciddi sadece bunu yaptığımız düşünülüyordu.
O dönem eleştirilerin hepsi haklıydı ki bende eleştiriyordum. Ama bu idmandan çok takım yapısı ve sistemi ile alakalı bir durumdu. Çok şükür bu sene bundan vazgeçtik.

Cicaldau da arka planda sessiz sedasız işini yapmıyor. Tam tersi gümbür gümbür bağıra çağıra yapıyor.

Morutan bu sene fiyatını katlayacak gibi böyle giderse. Mesut Özil'in koşan ve şut çekebilen hali gibi. İsmini duyuracak diye düşünüyorum Avrupa'ya. Satar mıyız, elde tutabilir miyiz, ne yaparız bilmiyorum tabii.
Cicaldau da arka planda sessizce işini yapıyor. Ondan da umutluyum. Neyse ki Rumenlere yatırdığımız paralar boşa gitmedi şükür.
Luyindama yerine Nelsson-Marcao daha iyi oldu gibi; hem sağ-sol ayaklılar olarak daha mantıklı oluyor iki sağ ayak yerine.
Marcao-Nelsson ikilisi birbirlerinin değerini arttırıyorlar. Marcao belki de kariyer maçını oynadı. Bu performansını devam ettirirse bu sefer iyi bir satış olur.

Şimdi Alanyaspor maçı var. Marcao’nun olmamasından dolayı bakalım nasıl bir oyun olacak bu sefer. Asunçao ve Kılınç'ın ilk 11 başlayacağını düşünüyorum. Hatta Halil yerine Muhammed'i de kullanabiliriz.
Kılınç, Berkan ve Kerem 3 yerlimiz olur. Bu takımı özlüyorum. İnşAllah yine güzel bir oyun ve 3 puan gelir...

Kerem için de bir şeyler yazmak lazım. Tam Galatasaray taraftarının geldiği durumun özeti. Önce göklere çıkartıp neden oynamıyor diye yangın yapıp sonra daha sene başında yerim dibine sokmak.

Ben Kerem’in performansından memnunum. Hataları, eksikleri yok mu? Tabi ki var. Bundan doğal bir şey de yok. Bu çocuk 1.5 sene önce 3. lig de maça çıkıyordu. Bugün Lazio’ya karşı oynuyor. Ne bekliyorsunuz 1.5 yılda her şeyi tamamlanmış bir oyuncu olmasını mı?

Önemli olan hatalarından ders alıp kendini geliştiriyor mu? Misal Trabzon maçında her ne kadar defansif olarak daha eforlu olsa da yediğimiz 2. golde rakibi takip etmemesi eleştirilmişti. Lazio maçında 1 kere bile bunu görmedik. Demek ki bu yönde yapılan uyarıları görmüş ve çalışıyor.

Bu arada kötü denilip eleştirildiği Lazio maçında yarattığımız tehlikeli pozisyonların %90’ın da Kerem pozisyon içinde.Ya hazırlayan ya bitiren.

Marcao ile Nelsson'un kusursuza yakın oynamalarının sebebinin yan yana oynamaları değil de takımın oyun sistemiyle ilgili olduğunu düşünüyorum.

Marcao ile Nelsson'un en büyük handikapları açık alanda hızlı oyunculara karşı zor anlar yaşamaları. Taylan-Berkan-Cica gibi 3 tane koşan, basan ve kolay kolay 2'li mücadele kaybetmeyen orta saha ile oynayıp sürekli savunma çizgisini rakip yarı sahaya kadar çıkarmazsan, kısacası rakibe geniş alan bırakmazsan Nelsson da Marcao da yıldız olur zaten.

En iyi oyun sistemi elindeki oyuncuların defektlerini kamufle ettiğin oyun sistemidir. Lyundama'ya oyun kurdurmadığın ve sadece savunma yapmasını istediğin oyun sisteminde de Lyundama yıldız olur.

Kaleci tutacagi yopu kaleye koyunca;
Idmanlar modernlesmez.
Futbolcularin uyumu saglanmaz.
Takim supermis denmez.

Top yuvarlaktir bir taktik degildir.

Şu takım Giresunspor karşısında erken öne geçince bile topu Giresun'a bırakan bir takım.

Alanyaspor pas sayısı 328,Giresunspor pas sayısı 549.

Topla oynama Alanyaspor %37 Giresunspor %67

Alanyaspor'un geçen hafta gol harici 1 tane isabetli şutu var.Bu takım karşısında rölantide oynamak nedir ya ? Böyle golü yeriz işte.

İyi giden takımda değişiklikler yaparak daha kötü hale getirmek sonrasında düzeltmek için daha da kötü hale getirmek...