2021-2022 Galatasaray Futbol Takımı

Şu maçı kazansan ne olacak ? Neye faydası var ? Geçen hafta 3 yediğimiz, Randers'ı son anda eleyebildiğimiz, lig başında fark yediğimiz gerçekleri unutulacak hemen. Kimse bunları hatırlamayacak. Sonra ''ya tek golle şampiyonluk gitti'' safsatası çıkacak yine meydana. Elemelerde gidip 4-5 yiyip geleceksin ligine. Her sene aynı terane...

Daha önce de yazdım; Fatih Terim olduğu sürece hiçbir oyuncuyu gerçek anlamda değerlendirme-yorumlama şansımız olmayacak.

Haklısın Muhammed ne diyeyim. Mohamed mesela geçen seneki formundan eser yok. Falcao bizden gitti şov yapıyor. Takımdaki oyuncuların formları nedense düşüyor. Luyindama mesela ilk geldiğinde çok iyiydi. Ama sakatlıktan sonra düzelmedi. Feghouli 2 şampiyonlukta harika top oynuyordu. Ama artık onun miadı doldu sanırım. Diagne, kasımpaşa da 20 gol attı bizde de 10 gol attı çoğu penaltı ama, sonra çok fazla katkı vermedi maalesef.
Teknik heyetin formsuz oyuncular konusunda kendini eleştirmesi lazım.

Feghouli hâlâ açık ara bu ligin en yetenekli oyuncusu. Ama adamı öyle bir hale getirdiler ki, tanıyamıyoruz. Elinde böyle yıldızlar varken faydalanamamak saçma..

Mohamed 90+4’te oyuna girecek oyuncu mu ya?

Son düzenleme:
İlk yarı rezalet oynadık. İkinci yarının başında bir şans golüyle beraberliği yakaladık. Sonra harika bir Morutan golü geldi. Ama sonra pilimiz bitti. Skoru korumaya yönelik oynuyoruz. Hem de kendi sahamızda. Topal,aksak gidiyoruz. Büyük takım kendi sahasında böyle oynamamalı. Deplasmanlarda daha çok zorlanacağız bu belli. Sabır derken Terim bunu kastediyordu. Ocağa kadar böyle olacak maalesef. Ömür törpüsü izleyenlere.

Kenetlenin başka Galatasaray yok diye capslock açık twit atmış resmî hesap. Midem o kadar bulanıyor ki bu ülkenin politika anlayışından... Neye kenetlenelim ulan bi düşün yakamızdan. Sizden başka düşman var mı ki kenetlenelim. Nefret ettim vallahi billahi.

Bu maçta tek iyi olan şey 3 puan.
Takım ne oynuyor , nasıl bir sistemi var. Futbol adına ortada hiç bir şey yok.
Fatih hoca hala Feghouli ile oyuna başlıyor. Kereme bu kadar uzun sabrediyor , sonra onu oyundan alıyor kanada onun yerine Muhammedi sokuyor.
Fatih hocanın maç öncesi ve maç sonrası konuşmalarını dinliyorum , acaba ben başka bir maçlarımı izliyorum diyorum. Fatih hoca artık cidden saçmalamaya başladı.

Bu takımdan bu sene için ve gelecek için hiç ümidim yok.

Gitti 90+3 te Mohamed’i alıyor küfür gibi. Diagne’yi düşman edip, geriye düştüğü her maçta ikinci yarı oyuna sokuyor. Bölümü geçmek için tüm tuşlara basıyor, hiçbir planı yok. Az değil 3 ay oldu, 4.aya giriyoruz. 1 gram ışık yok. Herkes diyor ki yeni takım kurduk. Bu Trabzon, Fener, Beşiktaş, Adana Demir falan yeni kadro kurmadı mı arkadaş ? Tek biz miyiz yeni oyuncular alan ? Bu takımlar nasıl çatır çatır top oynuyor?

Kenetlenin başka Galatasaray yok diye capslock açık twit atmış resmî hesap. Midem o kadar bulanıyor ki bu ülkenin politika anlayışından... Neye kenetlenelim ulan bi düşün yakamızdan. Sizden başka düşman var mı ki kenetlenelim. Nefret ettim vallahi billahi.

Orada ki mesaj net. İlk yarı sonunda ki Lyundama’ya yapılan protesto sonrası takımın taraftara sahip çıkması ile alakalı.

Geçen hafta da yazdım. Protesto tabiki olmalı ama maç oynanırken takımı etkileyecek şekilde değil. Sağ olsun taraftarın büyük kısmı bu şekilde davrandı.

Maçı izlemedim ama artık ilk yarıları hiç etmek bir Terim geleneği oldu. Maçın ilk yarısı, sezonun ilk yarısı bır sıkıntısı var ilk yarılarla.

İyi bir durumda olmasak da kriz durumundan çıktık. Göztepe ligin en düzensiz oynayan takımı, maçta da yer yer mücadele vardı ama çok organize bir oyun yoktu.

Taraftar bu defa da Luyindama'yı kurban seçti. Daha önce oyunculara sahip çıkan Fatih Hoca bu defa oyuncuyu çıkardı ve duymamazlıktan geldi sanırım. Normalde protesto edilmesi gereken kendisi ama sürekli bireysel hatalara suç bulunca taraftar da hata kollamaya başladı. Bir yandan da Fatih Terim'i protesto etmek yerine oyuncuları şikayet ediyorlar. Hoca kendi de biliyor ki sürekli aynı tip hatalar yapılmasının müsebbibi kendisi. Bugün de golü yediren tek kişinin hatası değil, Luyindama'nın topu kaptırmasıyla başlayıp Muslera'nın rakibi karşılayacak bir oyuncu olduğu halde çıkması, daha sonra geriye dönmeye kalkmasıyla devam eden bir yanlışlıklar silsilesiydi.

Takim hakkinda olumsuz konusurken dikkat edelim ,uzerimize cullanirlar anlamayiz.

kıyakçılığın sonu ayakcılıktır demişler. Bu insanlar ne zorluklarla yaşıyor, şampiyonlar ligi maçında sabahın 10'unda stad önünde sıraya girip maça girmeyi bekleyen, tek lafınızla antrenmana 45 bin kişi gelen insanlar sonunda vefasız, vicdansız olmuş. Yine kendisi hariç herkes suçlu. Bu ülke tüm yetkileri kendinde isteyip, hiçbir şeyden sorumluluk almak istemeyen insanlarla dolu. Çıldırmamak elde değil.

kıyakçılığın sonu ayakcılıktır demişler. Bu insanlar ne zorluklarla yaşıyor, şampiyonlar ligi maçında sabahın 10'unda stad önünde sıraya girip maça girmeyi bekleyen, tek lafınızla antrenmana 45 bin kişi gelen insanlar sonunda vefasız, vicdansız olmuş. Yine kendisi hariç herkes suçlu. Bu ülke tüm yetkileri kendinde isteyip, hiçbir şeyden sorumluluk almak istemeyen insanlarla dolu. Çıldırmamak elde değil.

Oyuncu ıslıklamaya karşıyım diyor ama ıslıklanan oyuncuyu çıkartıp taraftarın önüne atıyor.Sonra da vefa dan bahsediyor hoca.