2021-2022 Galatasaray Futbol Takımı

Oyuncu isliklanmasi benim de hosuma gitmez. Hatta para biriktirdim bilet aldim, otobus kalabalikti ezildim, sabah erken kalktim uykumu boldum, kuyrukta bekledim canim sikildi gibi benzetmeler de gereksiz.

Ancak Fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür dizesi sadece bir tisort slogani degilse catlak sesleri susturun komutu nedir?

Hücum gücü tamamen Payet'e bağlı olan,geriden oyun kurmakta zorlanıp 3'lü savunmada ısrar edip,ani ataklarda geriye koşamayan ve rakiplerine birçok gol pozisyonu fırsatı veren Marsilya karşısında lütfen puan veya puanlar alalım.

Moskova deplasmanında %74 topla oynadılar,Payet 90 dk boyunca yedekti ve rakip son 35 dk 10 kişi olduğu halde gol yiyip berabere kaldılar.Angers maçında Payet yoktu berabere kaldılar.Dün Lens karşısında savunmaları en az 6-7 gol fırsatı tanıdı Lens'e.

Sadece Payet'i kilitlersek en az 1 puanı cebimize koyarız.

O değilde bu Rize başkanı hafta sonu malum takımı gömeceğiz diye bir ifade kullanmıştı, şimdiye kadar kulübe bu kadar oyunlar çeken böyle çirkin organizasyonları bozmaya uğraşmayan bir Fatih hoca hiç görmedik umarım bu futnol fakirlerine dersini verecek planı yapacaktır...
Sonuncu olup şaşırtıcı derecede bu kadar iddialı konuşan ligin açık ara en kötü takımı Rize'ye de puan kaybediyorsak bırakalım şampiyonluğu, umarım gurur yapıp hafta sonu kimin kimi gömeceğini gösteriririz..

Son düzenleme:
Rize maçı artık maçtan öte bir hal aldı. Umarım gereken hırsı gösterip üç puanı alırız. Aksi büyük rezillik olur. Avrupa’da gösterilen konsantrasyonu lige de yansıtmamız lazım. Bu maçta Diagne - Barış - Oğulcan kullanılabilir. Oğulcan’ın hırs yapıp katkı vereceğini düşünüyorum. Şöyle 1-2 tane Oğulcan atıp maçı alsak, malum camia herhalde gece uyuyamaz.

Marcao hiç bu kadar iyi olmamıştı heralde 2 Avrupa ligi maçında da muazzam oynadı.İki tane farklı futbol anlayışı ile oynuyan takımda heralde 3 net pozisyon gördük kalemizde 2 maçta ki bu beklerle yaptık bunu. Hücum konusuna gelirsek ise Halilin bazı özellikleri birinci sınıf hatta fakir Firminosu ama bizim Mane ve salahımız yok bizim iki kanattan alabileceğimiz gol 15 olur o yüzden forvetimizin atması lazım. Oda atmazsa çünkü kim atacak Berkan da yok Cicaldau atar ama 10 dan fazla beklemek saçma olur, stoperlerin duran toptan atmıyor e abi kim atacak bu golü. Sezon öncesinde orta saha yerine sol bek alınması taraftarıydım haklı çıktım gibi kaliteli olmasa bile orta sahada oynayacak oyuncu sayısı fazlaydı ama sol bek devre arasına kadar en büyük sıkıntımız olacak gibi.

Trabzonspor,Kayserispor karşısında hücum anlamında çok iyi maç çıkardı,2 tane topları direkten döndü,girdikleri ve kaçırdıkları pozisyonlarda vardı.4-5 atabilecekleri maçtı.Trabzonspor ligin en iyi kontra atak takımı bence.

Zaman zaman geriye koşma anlamında sıkıntıları oluyor,Nwakaeme'in arkasındaki bek İsmail Köybaşı olamaz.Gervinho'yu hiç beğenmiyorum.

Abdülkadir Ömür ve Berat ise sonradan oyuna girmelerine rağmen gayet iyiydiler.

Allah aşkına şunları bu kadar kaale almayalım.

Rizespor Başkanı Tahir Kıran: "Galatasaray camiasını yemek daveti için aradık. Nazik şekilde cevapladılar. Hatta Burak Başkana da whatsapp'tan sesli mesaj gönderdim. Başımızın üstünde yerimiz var dedim. Herhangi bir husumetimiz yok. Rize'ye gelen herkes başımızın tacı"

Aynen öyle bugün puan kaybetsekte Rizeden ziyade lig sonuncusuna puan kaybettiğimize takılmalıyız.Yoksa yenilsen bile iç sahada atarsın bir ara 5-6 tane kapanır çeneleri. Kerem eleme maçlarından beri bir halt yaptığı yok bana görede zaten takımın 8. ve ya 9.oyuncusuduf. Mostafadan bende ümidimi kestim ama şu kereme verilen şansında hala verilmediğini düşünüyorum.

Lafla gemi yürümez , futbol bu. Çıkar topunu oynar susturursun. Yıllardır Trabzonspor, Fener maçı öncesi savaş alanına çevirirdi oraları. Ancak Fener gelip 2-3-4 sallayıp onları susturup dönerdi. Çünkü kadrosu ve futbolu iyiydi.

Yani mohammedi savunmaya bıraktım artık bence de kötü oynuyor ama bugünde yanına atmış feg ve Babel yani lewa olsa bile gol atamaz bu iki kanat varken.