2021-2022 Galatasaray Futbol Takımı

Böyle golü çocuklar yemiyor. 5 tane sarı kırmızı formalı kendi kendine takılıyor, 1 siyah beyazlı gol atıyor. Ya arkadaş etrafınıza bakıp çevre kontrolü yapma güdünüz de mi yok nasıl adamlarsınız siz anlamadım. Maçın başından beri sahada yokuz zaten. BJK yine yüklenmeye devam eder maç boyu. Umarım bi B planımız vardır kontra tarzı.
 
Ya Muslera kaç yıldır GS kalesindesin gene yan topta gol yedirdin takıma.
Bunca yılda insan yan topda ve topu oyuna sokmada kendini geliştirmez mi ?
Taylan hangi akla bu formu ile ilk 11 başlıyor.
Diagne bizim takımın futbolcusu değil yani.
Orta sahaya acil takviyeler lazım.
 
65 dk boyunca hayalet gibi gezinen Diagne’yi almadı kenara. Gerçi Diagne’yi geçtim, takım komple istifa etmiş gibi. Galatasaray yine şaşırtmadı kısaca. BJK - TS- FB kendi aralarında maçları keyifli oluyor da; işin içine bizim takım girince her maç çekilmez çile, zevksiz derbi oluyor.
 
Hakem de iyi çalıştı bjkye. Olmayan fauller, olan faulleri vermemeler... GS’yi biraz tanıyorsam şansa bi gol atıp 1 puanı atar cebe çıkar o stattan.
 
Duran topları Ömer Bayram oyunda yoksa köşeye yakın olan, penaltıları da Diagne yoksa forvet oynayan kullansın tercihimizin bilmem kaçıncı defa işlemeyişine tanık olduk. BJK da ne yapacağını pek bilmediğinden maçta her şey olabilir. Umarım en az bir tane sallarız.
 
Valla şansa alıyorduk 1 puanı ama penaltı kaçtı. Maçın başından beri hak eden kazandı. Ben sahada bizim takımı göremedim. Nellson da acayip trol bir adam. Rakiple arasında 2 metre var ama yüzünü tutuyor.
 
1-0 öne geçtikten sonra 11 kişi defans yapıp 2 gol yemek; kontratak, kontrollü futbol falan değil resmen salaklıktır. Sahada futbol namına hiçbir şey yok. Galatasaray bu kadar aciz olamaz. Penaltıyı bahane edip yırtamaz kimse.
 
Senin kalecin boşa çıkıp gol yediriyor, adamın kalecisi penaltı tutup maç kazandırıyor. Bu adamlardan 2 gün sonra maç yapıp deplasmandan döndük. Ha bir de Teixeria'nın attığı net dirsek var
 

Üst