Takım umut veriyor. 6 numara, kanat ve forvet sorununu çözmeliyiz. Mohammed ve Diagne ile olmayacağı çok belli.
Abi hani bu Diagne İngiltere’den süper gelmişti. Hani burada övgüler kuyruk olmuştu ? Halil mutlaka olmalıydı hani takımda ? Mohamed desen hani onu hoca harcıyordu da aslında süper forvetti ? Benim kafa hala bu tezatların arasında kaldı.
Üçünün özelliklerinin toplamı hocanın istediği forvet Hem bitirici, kafa topunda iyi olan pasörlüğü olup sırtı dönük oynayabilen ve fizik kalitesi olan forveti arıyor ama onu City bile alamadı bu sene. Bu özelliklere en yakın olan gelişmeye açık olan kim Halil. Bazen bende unutuyorum da bu çocuk 21 yaşında Kane de mesela o yaşlarda çok kaçırıyordu he sonra bir anda acayip bir şeye verildi. Halil çok fazla gol atarsa zaten alamayız gibi ama illa ki Burak Yılmaz'ın bitirici olduğu bu gezegende Halil de olur bitirici. Çocuk sert bir şekilde ayak işini kullanabiliyor dün vurduğu çatalı sıyırdı Antep maçında soluyla vurdu oda benzer şekilde dışarı gitti ki geçen yıl az oynamasına rağmen atmıştı. Bu sezonda bir yerde illa ki açılır ama çokta atmasın Hep mohammedin ilk forvet olmasını düşünüyordum artık tamamen değişti fikrim.Abi hani bu Diagne İngiltere’den süper gelmişti. Hani burada övgüler kuyruk olmuştu ? Halil mutlaka olmalıydı hani takımda ? Mohamed desen hani onu hoca harcıyordu da aslında süper forvetti ? Benim kafa hala bu tezatların arasında kaldı.
Suçlu ilan eden de kral ilan eden de aynı işte. Fikirleri farklı ama kafa yapısı aynı.
Suçlu ilan eden de kral ilan eden de aynı işte. Fikirleri farklı ama kafa yapısı aynı.
E hep aynı yerden çıkıyor işte bunlar. Yok eskortlarla basıldı haberini yapan da aynı, hoca konuştu kendine getirdi haberini yapan da. Biraz Türkiye'nin haline benziyor Galatasaray'ın durumu da.