Ya muslera nasıl çıkartamıyorsun bunu be kardeşim. Emre Kılınç a da geçmiş olsun bir daha forma falan göremez
Twitter'a bakayım dedim; resmî hesabımız 1' Maç başladı diye twit atmış. O twitten sonra attığı twit de ''İlk yarı sona erdi.'' Yahu koca maçta hiç mi pozisyon olmadı ?
butun Turk takimlarinin kaliteleri dustu maalesef..Kalitemiz çok düştü,sadece birkaç iyi oyuncu kaldı, onların da mücadele gücü zayıf. Mücadele edenlerde de ne teknik var ne de futbol aklı. Takımın iskeletini en az 3 seni bozmayip her sene en az bir kaliteli oyuncu eklersek belki iyi bir takım oluruz.Marcao,Nelson,Berkan,2 Romen,Kerem,Barış ,M.Muhammed,Boey,Emre Kılıç, Yunus,Işık Kaan,Atalay,Taylan,Alpaslan kalmalı.
Kim mi gitti,Mariano,Nagatomo,Fernando,Ndiaye,Belhanda,Gomis,Rodriguez hatta Onyekuru ,Lemina,Seri,GedsonOyundan bağımsız olarak konuşmak gerekirse, bu skor Karagümrük deplasmanında gayet iyi bence. Benim de anlamadığım kim gitti de kalitemiz düştü? Giden oyuncular arasında Falcao dışında öyle aman aman potansiyeli olan bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum. Gelenlerle beraber en azından takım olduk. Ligdeki diğer takımlar çok mu iyi? Şu Karagümrük'ten Ahmed Musa haricinde kimi alırım diye düşünüyorum, kimseyi almam herhalde.
75 dakika oldu hala pozisyonumuz yok.
Kim mi gitti,Mariano,Nagatomo,Fernando,Ndiaye,Belhanda,Gomis,Rodriguez hatta Onyekuru ,Lemina,Seri,Gedson
Yakın tarihi yazmıştım.Aslinda aynı fikirdeyiz,giden kalitenin yerine yakın kalite oyuncular geliyordu.Bu sene kalite ve oyun bilgisi yerine genç koşanlar tercih edildi.Sabır gerek takıma.14 yıl şampiyonluk gormeyenlerdenim ama sonrasında 34 senede 16 şampiyonluk gördüm.Sadece Hamsik gibi bir oyuncu bu takımı seviye atlatır.Hocaya güvenmek gerek gerekeni yapacaktır yeterki sadece saha ile ilgilensin.Biraz daha geriye gidersek Adrian Ilie'yi de kaybettik Yukarıda sayılan oyuncuların çoğu zaten birbirinin yerine geldi hocam. Nagatomo mesela yeri geldi Mariano'nun kanadında da uğradı. Rodriguez gitti Onyekuru geldi. Ndiaye gitti Lemina geldi. Gomis'i sattığımız miktarın belki 5-6 katını harcadıysak da net bir santrfor bulamadık. Ndiaye'den ve Fernando'dan gelenlerle de kiralık oyunculara tatil imkanı verdik. Tüm sorunları A'nın yerine B'yi alarak çözmek bence imkansız.