2021-2022 Galatasaray Futbol Takımı

Ooo bide üstüne hatadan gol yedik , Emre Kılınç sahada çok silikti bide üstüne hatalı pas ve gol.
Muslera bu sezonki hali ile ben bitiğim diyor , biz hala geçmişle övünelim.
Tüm kabahat Fatih Terim de , takıma hiç bir katkısı yok , hatalarda ısrar ederek zarar veriyor , bide hala üstüne ocak diyor , kaç ocak lazım hoca sen onu söyle kestirmeden.

Kalitemiz çok düştü,sadece birkaç iyi oyuncu kaldı, onların da mücadele gücü zayıf. Mücadele edenlerde de ne teknik var ne de futbol aklı. Takımın iskeletini en az 3 seni bozmayip her sene en az bir kaliteli oyuncu eklersek belki iyi bir takım oluruz.Marcao,Nelson,Berkan,2 Romen,Kerem,Barış ,M.Muhammed,Boey,Emre Kılıç, Yunus,Işık Kaan,Atalay,Taylan,Alpaslan kalmalı.
butun Turk takimlarinin kaliteleri dustu maalesef..

Golü yedikten sonra bütün kulübeyi soksan da nafile. Debelen dur şimdi. Maçın başından itibaren bir tane organize atağı, net pozisyonu olmaz mı takımın? Uefa’da gruptan çıkarsak, bu sezonki hedefimize ulaşmış olacağız sanırım. Ne güzel memleket. Mohamed ile karambolden 1 tane atabildik çok şükür. Yiyorduk yine atamadılar.

Oyundan bağımsız olarak konuşmak gerekirse, bu skor Karagümrük deplasmanında gayet iyi bence. Benim de anlamadığım kim gitti de kalitemiz düştü? Giden oyuncular arasında Falcao dışında öyle aman aman potansiyeli olan bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum. Gelenlerle beraber en azından takım olduk. Ligdeki diğer takımlar çok mu iyi? Şu Karagümrük'ten Ahmed Musa haricinde kimi alırım diye düşünüyorum, kimseyi almam herhalde.

Oyundan bağımsız olarak konuşmak gerekirse, bu skor Karagümrük deplasmanında gayet iyi bence. Benim de anlamadığım kim gitti de kalitemiz düştü? Giden oyuncular arasında Falcao dışında öyle aman aman potansiyeli olan bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum. Gelenlerle beraber en azından takım olduk. Ligdeki diğer takımlar çok mu iyi? Şu Karagümrük'ten Ahmed Musa haricinde kimi alırım diye düşünüyorum, kimseyi almam herhalde.
Kim mi gitti,Mariano,Nagatomo,Fernando,Ndiaye,Belhanda,Gomis,Rodriguez hatta Onyekuru ,Lemina,Seri,Gedson

Emre Belöz denen adam geliyor; rezil Başakşehir'i 2 günde şaha kaldırıyor. Herkesin dalga geçtiği Abdullah Avcı geldikten sonra Trabzon Yenilmez Armada'ya dönüşüp lige ambargo koyuyor. Bizim derdimiz ne peki ? Alınmadı mı her istenilen oyuncu ? Veya bu sezonki hedef tam olarak nedir ?

Kimine göre Şampiyonlar Ligi grubu denilen grupta 2 galibiyet 2 beraberlik alındığı için bu vasatlıkları yaşamaya devam ediyoruz.

Takım olarak maçlara iyi hazırlandığımızı düşünmüyorum.Kötü hazırlanınca sonuçta kötü oluyor.Rakip takımı analiz etme diye bir şey olduğunu zannetmiyorum takımımızda.

Hiçte sinirlenmediğim bir maç oldu.Sinirlenmeyede gerek yok.Ocak ayına kadar aynı şeyleri yaşayacağız.Ondan sonrada Haziran ayına kadar aynı şeyleri yaşayacağız.

Son üç sezondur aynı senaryoyu izliyoruz. İlk devre saçma sapan puan kayıpları ile liderin 8-10 puan gerisine düşüp, ikinci yarı farkı kapatmaya çalışırken şampiyonluğu kaybediyoruz.

Bu yıl 3 senelik planlamadan bahsediliyor ama şampiyon olmazsak, Terim ile 3 sezon üst üste şampiyonluğu kaybetmiş olacağız. Galatasaray'da hiç bir hocanın 3 sene başarısız olup, 4. sezonu görebilme ihtimali olamaz. Terim'in yerinde başkası olsa çoktan gönderilmişti zaten.

Kim mi gitti,Mariano,Nagatomo,Fernando,Ndiaye,Belhanda,Gomis,Rodriguez hatta Onyekuru ,Lemina,Seri,Gedson

Biraz daha geriye gidersek Adrian Ilie'yi de kaybettik :) Yukarıda sayılan oyuncuların çoğu zaten birbirinin yerine geldi hocam. Nagatomo mesela yeri geldi Mariano'nun kanadında da uğradı. Rodriguez gitti Onyekuru geldi. Ndiaye gitti Lemina geldi. Gomis'i sattığımız miktarın belki 5-6 katını harcadıysak da net bir santrfor bulamadık. Ndiaye'den ve Fernando'dan gelenlerle de kiralık oyunculara tatil imkanı verdik. Tüm sorunları A'nın yerine B'yi alarak çözmek bence imkansız.

Biraz daha geriye gidersek Adrian Ilie'yi de kaybettik :) Yukarıda sayılan oyuncuların çoğu zaten birbirinin yerine geldi hocam. Nagatomo mesela yeri geldi Mariano'nun kanadında da uğradı. Rodriguez gitti Onyekuru geldi. Ndiaye gitti Lemina geldi. Gomis'i sattığımız miktarın belki 5-6 katını harcadıysak da net bir santrfor bulamadık. Ndiaye'den ve Fernando'dan gelenlerle de kiralık oyunculara tatil imkanı verdik. Tüm sorunları A'nın yerine B'yi alarak çözmek bence imkansız.
Yakın tarihi yazmıştım.Aslinda aynı fikirdeyiz,giden kalitenin yerine yakın kalite oyuncular geliyordu.Bu sene kalite ve oyun bilgisi yerine genç koşanlar tercih edildi.Sabır gerek takıma.14 yıl şampiyonluk gormeyenlerdenim ama sonrasında 34 senede 16 şampiyonluk gördüm.Sadece Hamsik gibi bir oyuncu bu takımı seviye atlatır.Hocaya güvenmek gerek gerekeni yapacaktır yeterki sadece saha ile ilgilensin.

Deplasmanda kazanmıyoruz Giresundan beri yendiğimiz tek takım ligin en kötüsü Rize o da son dk golü ile. Defans anlamında her şeye rağmen en iyi savunma yapan takımız bence. Marcao - Nelson tandemi ligin çok üstünde, 3. bölgede çok sıkıntılıyız bunun bence en önemli sebebi bekleri oyuna katamamız. Sola ayağı iyi olan bir bek şart oğlu şart tüm sezon Pva ve Ömer ile geçmeyecek bu belli oldu. Her şeye rağmen sezon sonunda yarışın içinde olacağımızı düşünüyorum. Ts şuan favori gözüksede ligin boyu kısaldıkça gol yememeleri gerekecek ve bu konuda ciddi sıkıntı yaşayacaklar esas tehlikelinin hala beşiktaş olduğunu çünkü iğrenç bir algı oyunları içindeler ve susmuyorlar üstelik en kaliteli kadroya sahipler bakalım neler olacak.

Hocanın gitti yol doğru oynatmak istediği doğru ama yolda giderken yanlış seçimleri var. Babel takıntısı 45dk oyunda varlık gösteremeyen oyuncuyu değiştirmeme takıntısı, Ömer Bayram Takıntısı bunların üstüne maça hazırlanma zamanımızın olmayışı ligde bizi tökezletiyor.

Hem lig hemde avrupada tıkır tıkır işlemek için 2 sezonun sonunu görmek lazım.

Birbirini ezberlemiş olucak oyuncular eksikleri giderilmiş kadro olucak. 2 sezon ardından eksik değil iyinin yerine daha iyisi alıncak kıvama gelincek 2000 de olduğu gibi kısa Vadede Gedson vede Gerçek bir golcü lazım bize bunları alalım sezon sonu ilk 2 den düşmeyiz

Son düzenleme: