2021-2022 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Geçmişte yaptıkları unutulmaz, geçmişle yaşanmıyor ancak ne yazık ki. Profesyonel hayatta duygusallığa yer yok, bu sene çok başarısızdı. Her manada takımı geri götürdü. Daha fazla uzamadan ayrıldığı için kendi adıma mutluyum. Bu takımın potansiyeli bu değil çünkü.
 
Tam foruma girip ya iyi bir yabancı koç (mesela Filipovski gibi bu konuda başka seçenekler de vardır) ya da Oktay Mahmuti mümkünse de 2.5 yıllık kontratla yazacaktım ki yeni koçu getirmişler bile. Umarım başarılı olur ben tanımıyorum ama bunlar yardımcı antrenör getirmeye alıştılar sanırım:)
 
Guardiola'nın yardımcısından sonra Itudis'in yardımcısı... :D Voleybola da Guidetti'nin yardımsını getirdik mi operasyon tamamdır. :pŞaka bir yana, şahsen Itudis'i pek beğenmem ama hayırlı olsun, ne diyeyim. :)
 
Seneye mutlaka iyi Türk oyuncular kadroya katmak şart
Onuralp Bitim-Doğuş Özdemiroğlu-Metecan Bırsen gibi ortalama 15 dakika net süre alıp sırıtmayacak isimler lazım
 
Manny Harris yasiyor mu ? 89 dogumluymus galiba.Eger iyi durumdaysa gelsin sezon sonuna kadar.Cok severdim kendisini.Sezon sonuna kadar bari gozumuzun pasini silsinler Meloyla beraber :)
 
Niye sezonu kapattık da haberimiz mi yok?:)
akoon purcell sezonu kapattıysa üç numara almak gerekiyor bence.
Daha play off'lar var. Gelecek adına hedeflerimiz varsa iddialı olmalıyız.

Yani maksimum final oynayacağın yerde 8 tane yabancıya maaş + lisans parası ödemenin gereği yok bence abi. Ha futbol takımı kafaca sezonu bitirdi falan der alabilirsin bi ihtimal ama çok işe yarar bir adam bulman zor sezonun şu noktasında.
 

Üst