• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2021-2022 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Mert Yılmaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
Yeni hoca isteyenlerin gözü aydın, bence ilk kötü sonuçta takımı emanet ederler,yoksa bu saatte niye böyle bir işe kalksınlar, hayırlısı olsun.

Hoca gitmiş bile,yolu açık olsun,bizi küme düşme utancından kurtardığın için ayrıca teşekkürler

Geçmişte yaptıkları unutulmaz, geçmişle yaşanmıyor ancak ne yazık ki. Profesyonel hayatta duygusallığa yer yok, bu sene çok başarısızdı. Her manada takımı geri götürdü. Daha fazla uzamadan ayrıldığı için kendi adıma mutluyum. Bu takımın potansiyeli bu değil çünkü.

Tam foruma girip ya iyi bir yabancı koç (mesela Filipovski gibi bu konuda başka seçenekler de vardır) ya da Oktay Mahmuti mümkünse de 2.5 yıllık kontratla yazacaktım ki yeni koçu getirmişler bile. Umarım başarılı olur ben tanımıyorum ama bunlar yardımcı antrenör getirmeye alıştılar sanırım:)

Evet, Efes maçında Itoudis'in yerine o vardı hatta.

Yönergeye tekrar bir baktım da zaten birinci yardımcı dışında yabancı koç alma şansı yokmuş birinci yardımcı da ancak EL F4'u yapan takımdan ya da şampiyonada (dünya, Avrupa, olimpiyat) yarı final yapmış milli takımda ise olabiliyor

Umarım takımımız için iyi bir hamle olmuştur. CV'sine bakınca CSKA'nın birinci yardımcısını almışız. Ben umutluyum nedense.

Guardiola'nın yardımcısından sonra Itudis'in yardımcısı... :D Voleybola da Guidetti'nin yardımsını getirdik mi operasyon tamamdır. :pŞaka bir yana, şahsen Itudis'i pek beğenmem ama hayırlı olsun, ne diyeyim. :)

Sözleşme kaç senelik 6 ay 1.5 sene
2.5sene gören varmı

Seneye mutlaka iyi Türk oyuncular kadroya katmak şart
Onuralp Bitim-Doğuş Özdemiroğlu-Metecan Bırsen gibi ortalama 15 dakika net süre alıp sırıtmayacak isimler lazım

Pusica'dan çıkıp DAP yerine ribauntçu bir 3 numara çeksek ne güzel olurdu aslında. Timur ve Turgay beylerden son bir güzellik daha bekliyoruz...

Rusya’nin malum durumundan yararlanip Kurbanov getirelim sezon sonuna kadar 😜

Bu sene daha para harcamaya gerek yok ya.

Manny Harris yasiyor mu ? 89 dogumluymus galiba.Eger iyi durumdaysa gelsin sezon sonuna kadar.Cok severdim kendisini.Sezon sonuna kadar bari gozumuzun pasini silsinler Meloyla beraber :)

Bu sene daha para harcamaya gerek yok ya.
Niye sezonu kapattık da haberimiz mi yok?:)
akoon purcell sezonu kapattıysa üç numara almak gerekiyor bence.
Daha play off'lar var. Gelecek adına hedeflerimiz varsa iddialı olmalıyız.

Harrison boşta ama bu kadroya uymaz

Sakat Harrison.

Niye sezonu kapattık da haberimiz mi yok?:)
akoon purcell sezonu kapattıysa üç numara almak gerekiyor bence.
Daha play off'lar var. Gelecek adına hedeflerimiz varsa iddialı olmalıyız.

Yani maksimum final oynayacağın yerde 8 tane yabancıya maaş + lisans parası ödemenin gereği yok bence abi. Ha futbol takımı kafaca sezonu bitirdi falan der alabilirsin bi ihtimal ama çok işe yarar bir adam bulman zor sezonun şu noktasında.

Rusyadan ayrilan oyunculara bakmak lazimdi ama o is de kacti.
Maksimum final demeyin, final izleriz fena mi olur :)

Geri