2022-2023 Basketbol Süper Ligi

Ben bu sezonun özetine baktığımda iç sahada ve deplasmanda takımların bu kadar inişli-çıkışlı performans göstermelerine ciddi anlamda şaşırıyorum artık.

Son çeyreğin bitimine 6 dk kala Büyükçekmece,Karşıyaka karşısında 75-54 önde..

Antep Petkim’i yener,Besiktas’ta Bahcesehir’e kaybederse son haftaya Antep 1 galibiyet onde girecek.Son hafta da iceride Dacka ile oynuyorlar.Dacka’nin siralamasi garanti oldugu icin cok sikmayacaktir.Yani bugun bu dedigim senaryo gerceklesirse Besiktas yuzde 90 kume dusecek.15:30 seansini merakla bekliyorum o yuzden.

Yigit Arslan cidden Melih’ten de Bugrahan’dan da cok daha iyi bir sutor ve cok daha iyi bir takim oyuncusu.En cok Yigit’i isterim yerli olarak bize.

Abisi 2 hafta önce baya çalıştı beşiktaş için kardeşi işi baştan sıkı tutuyor bu sefer beşiktaş'ın kazanması için.

Antep sürekli farkı 5-6'ya çıkarıyor sonra Petkim maçı eşitliyor sonra tekrar 5-6'ya çıkıyor fark yeniden Petkim esitliyor maç hep bu döngüde gitti. ama Antep kazanacak gibi duruyor bakalım. Beşiktaş ise 5 sayı önde.

iki maçta da inanılmaz bir son 5 dakika yasanacak vallahi imkanı olan izlesin bu iki maçı da. tableti televizyonu kurduk setup'u ikisi de önümüzde. inanılmaz keyifli valla.