2022-2023 Basketbol Süper Ligi

Her sene Şubat ayı gibi düzenlenen All Star mücadelesi olurdu ya,o mücadelelerin alayı şu anki Efes-Fenerbahçe maçından daha keyifliydi.En azından yalandanda olsa salondaki seyirciler aaaa uuuu yaparlardı.Bir ambians olurdu.

Bu nedir arkadaş ya ? Ligi geçtim Avrupa'nın en önemli 2 takımı kendi liginde maç yapıyor salon kütüphane gibi.Takımlarsa ''amaaannn kim en çok sayıyı atarsa o kazansın'' kafasında maç yapıyorlar.Konsantre yok bir şey yok.Sanki 2 takımda tek pota maç öncesi şut çalışıyorlari,öyle bir rahatlık boşvermişlikte geçiyor.

2 takımda basketboldan soğuttu.Biz basketbol kültürü olan ülkede olamadık hala bu maç onunda göstergesi.

Avrupa'da herhangi bir ligde ligin en önemli 2 takımı maç yapsın bu kadar kalitesiz geçmez.Maç gazozuna dahi olsa Efes ile Fenerbahçe maç yapıyorlarsa çok farklı bir havada geçmeli.Büyük hayalkırıklığı.

Ben bunu yazarken Micic sakatlık geçirdi,sedyeyle kenara alındı.Kendisine üzüldüm,insallah ciddi bir seyi yoktur geçmiş olsun.
bu tarz "bitse de gitsek" modunda oynanan formalite maçlarında yaşanan ciddi sakatlıklar beni hep üzmüştür. çok yazık oldu micic'e cidden. ne sehit ne gazi bok yoluna gitti Niyazi sözünün vücut bulmuş hali bu tarz sakatlıklar. geçmiş olsun tekrardan.

Efes lige odaklandığı takdirde kadronun potansiyelini kimse inkar edemez. Bununla birlikte zurnanın zırt diyeceği yerlerde gereken o 2 savunmayı yapabileceklerine dair bugüne kadar herhangi bir emare ortaya koyamadılar. Bu açıdan Fenerbahçe Beko ve Pınar Karşıyaka'yı geçebilmeleri adına en azından hücum üzerinden savunmada bir farklılık ortaya koyabilmeleri şart.

Anadolu Efes’in Erdem Can ile 2 yillik sozlesme yaptigi haberleri dolaniyor.

Erdem Can’in ilk iki hamlesi Tyrique Jones ve Erkan Yilmaz olur gibi :)
Herkes için iyi olur Telekom'dan kurtulmuş oluruz fazla sayıda iyi takım kulüp var ne yerli havuzu kaldırıyor ne de düşme hattı. Üstüne bir de alttan zenginlerin takımı Bodrumspor geliyor.

Şampiyonluk adayım maalesef fenerbahçe

Son düzenleme:
Efes için kabuk değişiminin vakti geldi bütçe kuculse de çok büyük bir küçülme olmaz bence. Herkes için iyi olur değişim. Efes sever biri olarak şu anki takım oldukça sıkıcıydı Ataman zaten ayrıntıcı bir koç olmadı asla. Erdem Can umarım anlaşır Efesle.

Efes için kabuk değişiminin vakti geldi bütçe kuculse de çok büyük bir küçülme olmaz bence. Herkes için iyi olur değişim. Efes sever biri olarak şu anki takım oldukça sıkıcıydı Ataman zaten ayrıntıcı bir koç olmadı asla. Erdem Can umarım anlaşır Efesle.
Abi ben önümüzde ki sezon Efes'in dışında Fb ninde bütçeyi hafif kısacağını düşünüyorum.

Efes Erdem can’a gitmiş. Bence doğru tercih. Sağda solda erdem can efesin teklifini kabul etmez vs diyenler vardı fb-Efes rekabetinden dolayı. Ben o dönem Efes teklif yapar erdem can kabul etmezse kafası çalışmıyordur demiştim. Neyse ki çalışıyormuş:)

EL’de son yılların en başarılı takımı ünvanına ve sınırsıza yakın bütçeye sahip olmasına rağmen Efes’in boştaki elit koçlarla anlaşamaması garip gerçekten. Ben olsam; ne yapar eder, Laso’yu bağlardım.

EL’de son yılların en başarılı takımı ünvanına ve sınırsıza yakın bütçeye sahip olmasına rağmen Efes’in boştaki elit koçlarla anlaşamaması garip gerçekten. Ben olsam; ne yapar eder, Laso’yu bağlardım.
Laso’yu bağlayamadılar demek ki. Ben bir ara konuyu Oktay mahmuti’ye bağlayacaklar diye düşünmeye başlamıştım. Erdem can iyi tercih olmuş

Laso’yu bağlayamadılar demek ki. Ben bir ara konuyu Oktay mahmuti’ye bağlayacaklar diye düşünmeye başlamıştım. Erdem can iyi tercih olmuş
Oktay Mahmuti'nin geldigi gun artik Efes'in bir daha gun yuzu gormemesi demektir bana kalirsa. Oktay Mahmuti iyi coach olsa alicisi olurdu. Darussafaka'da bile tutunamamisken...