2022-2023 Basketbol Süper Ligi

Şikeci yöneticiler terör estiriyor yine maç sonu.
Karakterleri bu çünkü; yenilince çirkefleşmek.
Kudurun!
Ahlâksızsınız, karaktersizsiniz, şikecisiniz!
İlelebet de öyle kalacaksınız.

Günlerdir yapılan baskılar, algı operasyonları meyvesini verecektir. Hakemler, ortam çoktan dizayn edilmiştir diye düşünüyorum TBF’nin katkılarıyla. Normalde bunu engelleyebilecek iki unsur mevcuttur;
- varsa ki olsa bile fb beko lobisi karşısında yeteceğini hiç düşünmediğim Anadolu Efes lobisi.
- Ergin’in özel motivasyonu ve Efesli oyuncuların kusursuza yakın performansıyla işi hakemlere bırakmadan kazanmaları, bu daha olası.

Eğer Anadolu Efes bunu yapabilirse finale çıkmaktan çok daha fazlasını başarmış olacak. Yıllardır süregelen bu kirli rant düzenini yıkmak, bu çarkı kırmak kolay değil.

Her şeye rağmen kazanmayı başaran Anadolu Efes’i tebrik ediyorum.

Maçı baştan sona önde götüren Efes için rahat bir galibiyet oldu. Peki bu maçta da mı hakem doğradı da Guduric Clyburn'e sataştı? Ya da Fb benchinin alev alev olmasının sebebi yine hakem hataları mıydı?

Fb camiasını tanımlayan bir seri oldu. Asla yenilgiyi hazmedemiyorlar ve her seferinde kendilerine günah keçisi buluyorlar. Bİraz kendi yetersizliklerin kabul edip bunu düzeltemeye gitseler başarılı olacaklar

Serinin kazanılmasının sebebi Ergin'in ilk maçtan sonra Pleiss ve M'baye'yi içeri atmasıydı. Buna karşın şovmen İtoudis Calathes ya da Guduric ikilisinden birisni kesip Dorsey'e şans vermedi ve 3 maç üst üste kaybetti. Ama sorsan hakemler doğradı

Çirkefliklerini bizim sahaya bile taşıdılar. Böyle hazımsız bir camia görmedim. İnsanlar tribünde fener ağlama diye bağırınca yöneticileri küfür etmeye başladı ve maç sonunda da olaylar çıktı.

Arı Maya kılıklı fb beko yöneticisi centilmenlik bekliyormuş ama bulamamış. Küfür falan edilmiş. Vah vah kıyamam, çok üzüldüm yaa. Niye böyle yapıyorsunuz arkadaşlar?

Sertaç Komsuoğlu maç sonunda Ergin Ataman'ı Olympiakos taraftarıyla tehdit etti. Caferağa'dan, Abdi İpekçi'den sonra yönlendirme üzerinden telefon ışıklarıyla ''sağa, sola!'' yapılan, insanların maç önü biraz daha vakit geçirelim içerisi zaten uyku tulumu dediği bu salon ortamını kim dizayn etti? :)

Burger King'ler üzerinden Karadağ'ın son 1.5 yıldaki çöküşünü; egzejere anlatımla ölümünü deneyimleyen bir aktör olmasaydım, Mitrovic'e daha sıcak yaklaşsaydım Efes'i çeyrek finalde bize isterdim. Bu haldeki Efes seriyi kazandı ve final oynayacak. :)

Bryant geçtiğimiz sezon Euroleague yarı finalinde 4 üçlük atarak Efes'e finali getirmişken devasa bir gelişim gösterdi diyebilmek mümkün değil. Bununla birlikte hücumu yaratan bir noktaya geldi ki bu dönüşüme de kayıtsız kalabilmek mümkün değil.

Karşıyaka umarım yarın kazanarak finale uzanır ve Anadolu Efes deplasman tribününü açar. Efes'in isim benzerliği üzerinden de İzmir'de bir kitlesi var, orada kapasiteyi daraltmak işlerine gelecektir. Bu yolla, tribün üzerinden topluca kazanırız umarım sezonun sonunda. :)

Evet sevgili seyirciler, ben İsmail Şenol, İhsan Bayülken’le birlikte Türkiye Basketbol Süper Ligi yarı final serisini size gayet tarafsız şekilde sunmaya çalıştık. Tabii gönül isterdi ki fb beko kazansın ama yapacak bir şey yok. Artık önümüzdeki sezonlara bakacağız. Hoşça kalın.

D95D2F37-7B16-44AF-ADA4-7165B61D8341.jpeg

Kupa alsana,kupa alsana Ergin Ataman, kupa alsana...Iste macin sonunda ki tribunlere donup yumruk showunu yaptigi an, tum aglayan sikecileri gormeniz lazimdi. Hayat bu sahneleri gorunce guzel.

Geçen sene babasıyla gelmiş 5-6 yaşında çocukları sırf üzerinde sarı kırmızı var diye polisle dışarı attıran Alper Yılmaz görmemiş mi bu holiganları acaba?

Müstehak, alın tepe tepe dövüşün geçen sezon son maçta bir pota arkasını gizlice verdiğiniz Fenerbahçe ile ;)

Evet bu arada Efes’e en nefret ettiğin kim diye sorsalar, Galatasaray cevabını vermeleri muhtemeldir. Sinsilerdir, fb beko kankileriyle araları öyle kötü falan değil. Alper denen sırık, koçuna saldıran Sertaç kankisini sakinleştirmekle meşguldü seri boyunca. İnşallah finalde kaybederler.

Son düzenleme:
Karşıyaka bir önceki maça kıyasla çok daha iyi bu maç. 3. çeyreğin ortasında farkı 9'a çıkardılar. bakalım reaksiyon gelecek mi telekomdan