Ergin hoca çıkınca ne oldu orada.Salondayım fener ağlama girdik ve bütün salon katıldı![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ergin hoca çıkınca ne oldu orada.Salondayım fener ağlama girdik ve bütün salon katıldı![]()
Neyse ki basketbol tanrıları sana hizmet etmiyor.Basketbol tanrılarının biraz adalet duygusu kaldıysa bu sezonun şampiyonu Pınar Karşıyaka olmalı. Hakemlerin hediye ettiği 3. maçla Anadolu Efes finale çıkacak. Çok utanç verici.
Günlerdir yapılan baskılar, algı operasyonları meyvesini verecektir. Hakemler, ortam çoktan dizayn edilmiştir diye düşünüyorum TBF’nin katkılarıyla. Normalde bunu engelleyebilecek iki unsur mevcuttur;
- varsa ki olsa bile fb beko lobisi karşısında yeteceğini hiç düşünmediğim Anadolu Efes lobisi.
- Ergin’in özel motivasyonu ve Efesli oyuncuların kusursuza yakın performansıyla işi hakemlere bırakmadan kazanmaları, bu daha olası.
Eğer Anadolu Efes bunu yapabilirse finale çıkmaktan çok daha fazlasını başarmış olacak. Yıllardır süregelen bu kirli rant düzenini yıkmak, bu çarkı kırmak kolay değil.
Yine yanılmadım.Efes en az 7-8 sayı fark ile kazanır diye düşünüyorum.