2022-2023 Basketbol Süper Ligi

Telekom’un bu zeka ve yetenek bakımından vasat kadrosuyla normal sezonu lider bitirmesi büyük başarı.

Karşıyaka’nın az da olsa şansı var bence Efes’e karşı. Efes’in fb beko serisi kadar asılacağını düşünmüyorum.

22-23 sezonunun yaz transfer dönemine girerken herkes karşıyaka 2 dolar ekside bütçe dusurecekler demişti. bugün ligde finale çıkıyorlar.

İşte bu Karşıyaka’nın bir basketbol kültürü var, Galatasaray’ın yok! Her maça gelen taraftarları var, hedefleri var. Her sezon mücadeleci kadro kurup ellerinden geldiğince bir şeyler başarıyorlar. Galatasaray Futbol Kulübü ise amatör branşlara üvey evlat muamelesi yapmaya devam etsin. Karşıyaka kadar bile olamayanlara lanet olsun!

Modern insanın temel açmazı üretim eksikliği. Üretim eksikliği kayda değer düzeyde can sıkıntısına sebebiyet veriyor. Önder Külçebaş 3. maçın sonundaki şarkı seçimi için ilk Galatasaray deplasmanına dek Galatasaray basketboluna dair dirsek temasında olduğu isimlerden kayda değer bir biçimde özür dilesin ki, ilk ziyaretinde Sigmund Freud'a kimin daha hakim olduğunu anlatmaya yönelmeyelim can sıkıntısının da sonucunda. Kanarya Adaları'nda radyoyu kapattıramadı, Ankara'da da DJ olmayı kıvıramadı. Sonucunda takımının bugün itibariyle hattı kesildi, kendisi de radyo frekansından olmasın.

Sinan Erdem'de umuyorum ki Karşıyaka deplasman tribününü görebiliriz.

Modern insanın temel açmazı üretim eksikliği. Üretim eksikliği kayda değer düzeyde can sıkıntısına sebebiyet veriyor. Önder Külçebaş 3. maçın sonundaki şarkı seçimi için ilk Galatasaray deplasmanına dek Galatasaray basketboluna dair dirsek temasında olduğu isimlerden kayda değer bir biçimde özür dilesin ki, ilk ziyaretinde Sigmund Freud'a kimin daha hakim olduğunu anlatmaya yönelmeyelim can sıkıntısının da sonucunda. Kanarya Adaları'nda radyoyu kapattıramadı, Ankara'da da DJ olmayı kıvıramadı. Sonucunda takımının bugün itibariyle hattı kesildi, kendisi de radyo frekansından olmasın.

Sinan Erdem'de umuyorum ki Karşıyaka deplasman tribününü görebiliriz.

Gelsin gelsin, çalgıcı karısı binnaz parçasını yedirecegiz o namussuza. hatta kadroları falan hiç dağılmasın en güçlü halleriyle gelsinler de billur oglanina çevirelim onursuz şerefsizleri. taraftarı önümüzdeki sezon içerde oynanacak Telekom maçına örgütlemek lazım.

Ortalama 25-30 fark ile 3-0 temizleyecekleri seriyi; alışık olduğumuz karaktersizlikleri , terbiyesizlikleri ve çirkeflikleriyle rakibi uyandırarak bozguna uğrayıp kaybettiler.

İşte bu Karşıyaka’nın bir basketbol kültürü var, Galatasaray’ın yok! Her maça gelen taraftarları var, hedefleri var. Her sezon mücadeleci kadro kurup ellerinden geldiğince bir şeyler başarıyorlar. Galatasaray Futbol Kulübü ise amatör branşlara üvey evlat muamelesi yapmaya devam etsin. Karşıyaka kadar bile olamayanlara lanet olsun!

Pınar Karşıyaka basketbol kültüründen değil doğru antrenör seçiminden dolayı buralara geliyor.

Ufuk Sarıca geçmişte şampiyon yaptı, Bcl finali oynattı, pandemi sezonunda final oynardı muhtemelen, Fenerbahçe'den iyi durumdaydı. Bjk'ye gitti final oynattı.

Biz Ertuğrul Erdoğan'ı alırken Pınar Karşıyaka benimde o dönem en çok istediğim Ufuk Sarıca'yı getirdi. Doğru antrenör, ortalama bütçe ile her zaman zirveyi zorlarsın. Ufuk Sarıca/Pınar Karşıyaka buna güzel örnek. Ufuk Sarıca sonrası ve öncesi play-off yapamadığı, zar zor play-off yaptığı sezonlar var tıpkı bizim gibi.

Pınar Karşıyaka basketbol kültüründen değil doğru antrenör seçiminden dolayı buralara geliyor.

Ufuk Sarıca geçmişte şampiyon yaptı, Bcl finali oynattı, pandemi sezonunda final oynardı muhtemelen, Fenerbahçe'den iyi durumdaydı. Bjk'ye gitti final oynattı.

Biz Ertuğrul Erdoğan'ı alırken Pınar Karşıyaka benimde o dönem en çok istediğim Ufuk Sarıca'yı getirdi. Doğru antrenör, ortalama bütçe ile her zaman zirveyi zorlarsın. Ufuk Sarıca/Pınar Karşıyaka buna güzel örnek. Ufuk Sarıca sonrası ve öncesi play-off yapamadığı, zar zor play-off yaptığı sezonlar var tıpkı bizim gibi.

Tek başına koç da yetmiyor. Koç, yönetici, taraftar hep birlikte yaratılan bir sinerji bu. Her sezon istikrarlı bir şekilde belirli bütçe ayırıyorlar ve mücadele gücü yüksek takım kurmayı başarıyorlar. Bu da zamanla kültürü oluşturuyor.

Andolu Efes Karsiyaka'ya tas catlasin 1 mac verir o da Izmir'de kavga gurultu... Simdiden Ergin hocamizi tebrik ediyoruz. Ulke icindeki dusmanlarina karsi saglam tokat attigi icin...Zaten Ergin hoca Panathinaikos'ta calisacakken seneye, ona laf edenler cebinde 3 kurus olmadan kacak spor tv internetten gizlice Ergin ATAMAN'i izleyecekler....

Efes'in modu şu anda çok farklı. FB serisine başlarken havlu atmış sezonu bitirmiş bir takımken; şu anda 2.viteste rakibini süpürecek bir psikolojik eşiğe çıktılar. Demir yumruk gelebilir.

Efesli oyuncular gerçekten motive olup oynamaya karar verirlerse, 1 maç bile kaybetmezler. Ama motivasyon kaybı yaşayacak olurlarsa, turu bile verebilirler. Dağıldıkları zaman tam dağılıyorlar çünkü.

Karşıyaka şampiyon olur öngörüsü de benden gelsin. :) Ergin Ataman sakat bol, bir maçı bırakalım derse İzmir'den çıkabileceklerini kesinlikle düşünmüyorum.

Son maçta Spor Büro'nun blok halinde Efeslileri itmesi gibi sürreal görüntüler yaşanmışken İstanbul'daki maçlara bilet beklemek, Karşıyakalıları beklemek gibi umutlar da Kaf Dağı'nın ardını işaret eder halde.