• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2022-2023 Basketbol Süper Ligi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Cogito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
Ergin ataman ve talebeleri şampiyonluğu vermez.seri 3-1 yada en kötü ihtimal 3-2 efes lehine olur.

Gecen sezon efes eslesmesinde yasadiklarimizi unutmadim.
Fener - efes serisinde olanlari birbirinizi yiyin diye izledim. Bu seriyi de benzer sekilde izlerim.
Bu arada cok heyecanli maclar oldu, hakkini vermek lazim.

Bursa’nin sponsoruyla sozlesmesi bitmis.Devam da etmeyeceklermis.Caglar Torun yazdi.Bu da Bursaspor icin buyuk kayip.Bakalim yeni sponsor bulabilecekler mi ? Uludag gibisini bulmalari cok zor.Cunku Levent Kizil ciddi kaynak yaratiyordu butce icin.

Ergin Ataman, Karşıyaka ve Bursaspor ligin izlenme sebepleriydi. Ergin Ataman Panathinaikos'a gidiyor. Bursaspor takımı dağıtıyor mu sorusu devreye girdi. Karşıyaka da şampiyonluk üstü tatminle yine 2015-2016 öncesi gibi yaz boyu karavana atarsa bizim ve Beşiktaş'ın dönüş yapması ligin izlenebilir olması için yegane ihtimaller olur.

Erdem Can bu sezonun da üstüne salt saha içinde kalalım ki Fenerbahçe Beko koçluğunun önü kapanmasın derse mümkün değil kazanamaz, yeterli heyecanı da yaratamaz görüntüsü hakim.

Anadolu Efes iyi başladı maça. Oyundan keyif aldıkları sürece Karşıyaka’nın gücü karşı koymaya yetecek gibi durmuyor. İsmail ve İhsan’ın ise sesler kısık, moraller bozuk.

Micic’i her mac yaziyorum ama gercekten benim son 15 yilda bu ligde izledigim en iyi oyuncu.

Kenan Sipahi muhteşem oynuyor play offları. az önce de harika bir asist yaptı.

Ilk 3 ceyrek berbat bir mac oluyordu ama son ceyrek muazzam geciyor.

Angola fena sacmaladi.

Karsiyaka salladi ama yikamadi.Ufuk Sarica’nin macin 2. ceyreginden itibaren yaptirdigi alan savunmasi Efes’i inanilmaz bozdu.Ikinci macin hikayesi cok baska olacaktir.Spikerin de mac sonunda dedigi gibi iki takimin da yabanci tercihleri degisebilir.

abi kuzminskas epey iyiydi ama Angola kesilebilir son tercihinde Ufuk Sarıca kriz geçirdi resmen.

Efes yine erkenden kopartabileceği karşılaşmada motivasyon kaybı yaşadı. Karşıyaka maç sonu eline gelen fırsatları değerlendirebilseydi, kazanacaktı maçı. Serinin kalanı çok şeylere gebe. Zevkli geçeceğe benziyor.

Karşıyaka iyi oynadı ama sonunu getiremedi.
Eğer 2.maçı Karşıyaka kazanırsa Karşıyaka şampiyon olur yoksa Efes 3-0 ile süpürür.

abi kuzminskas epey iyiydi ama Angola kesilebilir son tercihinde Ufuk Sarıca kriz geçirdi resmen.
Angola’yi kesmez bence abi.Son tercihi haric yine iyi mac cikardi.Hatta Mccollum’dan bile daha onemli oyuncu Karsiyaka icin.

Anadolu Efes’in Erdem Can ile 2 yillik sozlesme yaptigi haberleri dolaniyor.

Erdem Can’in ilk iki hamlesi Tyrique Jones ve Erkan Yilmaz olur gibi :)
Erkan Yilmaz ile kesin olarak anlasmislar.Jones’la da anlastiklari soyleniyor.

Efes,Larkin-Micic-Clyburn’un yanina bir de 2012 David Hawkins’i (Elijah Bryant) koymus.

Efes'in yerinde olsam İsmail Şenol'u salonuma sokmam.

Hakemler Karsiyaka’ya baya kiyak yapiyorlar yalniz.Verilen veya verilmeyen acayip kararlar var su ana kadar.

İsmail Karşıyaka'lıdır zaten ne alaka? Ayrıca hakemler hangi pozisyonda yardım etmiş bize?

Anadolu Efes’in Erdem Can ile 2 yillik sozlesme yaptigi haberleri dolaniyor.

Erdem Can’in ilk iki hamlesi Tyrique Jones ve Erkan Yilmaz olur gibi :)
Geçmişte Ufuk Sarıca aynı şekilde bjk da iyi koçluk döneminden sonra efese gelmişti ama pek iyi geçmedi ben Erdem Can'ın da aynı şekilde olacağını düşünüyorum.

Geri