2022-2023 Galatasaray Futbol Takımı

Panik yapacak bir durum yok haftaya Beşiktaş deplasmanında kazanarak herşey yoluna girer. Bu kadar saçma sapan hatalar bir arada bir daha olmaz. Bu beraberlik takımı biz nasıl olsa her takımı yeneriz havasından çıkarır.
Kaleye 3 isabetli sut geldi 3üde gol oldu.
Ilk golde Muslera hatasi.
Ikinci golde yine Muslera hatasi.
Ücüncü golde sonradan fark ettim Boey kafasiyle topu bizim kaleye yönlendiriyo top direkten Borinin önüne düsüyor.

Gayet iyi oynadik macta. Kontradan posizyon felan bile vermedik. Icardi penaltiyi kacirinca oyuncular oyundan düstü taraftarlar düstü.
Boeyin golü cok önemliydi. Eger Boey o gölü atmasa mac 3-2 biterdi kaybederdik daha büyük sikinti olurdu.

Kaleye 3 isabetli sut geldi 3üde gol oldu.
Ilk golde Muslera hatasi.
Ikinci golde yine Muslera hatasi.
Ücüncü golde sonradan fark ettim Boey kafasiyle topu bizim kaleye yönlendiriyo top direkten Borinin önüne düsüyor.

Gayet iyi oynadik macta. Kontradan posizyon felan bile vermedik. Icardi penaltiyi kacirinca oyuncular oyundan düstü taraftarlar düstü.
Boeyin golü cok önemliydi. Eger Boey o gölü atmasa mac 3-2 biterdi kaybederdik daha büyük sikinti olurdu.
Muslera yerine Livakovic cekmek lazim sezon sonunda.10 milyon Euro’ya serbest kalma maddesi var.Satilacak bircok oyuncumuz var sezon sonu.Alabiliriz.Daha 28 yasinda,en az 7-8 sene goturur bizim kaleyi.

Gomis para Gözdür, kaprislidir tartışırız.

Sene başı Gomis olmasa şuan Galatasarayı evinden izliyordun Okan Buruk.
Allah kimseye yaşadığını yaşatmadan yanina almaz.
Barış Alper önümüzdeki sene sana kaç maç alacak, kurtaricak yada bu sene kalan 7 macta kac mac kurtaricak Görücez.

Sen seni kurtaran adami gerekirse 45dk idare ediceksin Yusuf kayıp Gomisi bitirdin ,Mata sezon başından beri yok,Midtsjo bi var 10 yok,Zainolo hala ortada yok,Yunusa verdigin sanslarin 5 de birini Gomise veremedin.

Senide işler ters giderken oyuncular sattimi keyifle izlicem.

Gomisin yine yaziyorum Profesyonel olarak yaptigi cok yanliş bugun itibari ile Galatasaray Formasini giyimek istemiyorum dediyse yollayin.

Bunu dedirticek kadar insani çileden cikartanada uyari verin .
Yönetim dogru şekilde bu işi yönetin yoksa Sampiyonluk gider.

Kulübün 2013-2014'teki Selçuk İnan olayından itibaren Galatasaray formasını, armasını kültleştirmek gibi bir tavrı ya da aksiyonu olmadı. Gomis olayıyla başlarsa da ilkesel değil de iktisat temelli olur. Fazlasını beklememekte fayda görüyorum.

Okan Buruk (İnter, Beşiktaş, İrfan Saraloğlu), Fernando Muslera (2017-2018 Beşiktaş maçı), Bafetimbi Gomis (o ya da bu şekilde dün), Mauro İcardi (geçmiş, bugün, hissettiği panenka zorunluluğu), Lucas Torreira (tolerans, özel hayat, yeteneğe göre verim) derken gelecekte Galatasaray koltuğu ya da forması adına son haftaya 3 puan geride girilse dahi şampiyonluk görmek zorunda. Aksi ihtimalde bir bakmışız ki Simge Sağın ve lise dönemimin efsanesi; yakın dönemin 2000-2001 Fenerbahçe'si Onur Özdemir mekanlarda çalındığında huzur, esenlik kalmıyor. Rüzgar öyle hızlı değişebilir, Olimpiyat Stadı vari şekilde esebilir.

Bu Fb top felan oynamiyor cidden zaten su son üc maclarina bakin hakem sayesinde yarista kaldilar

85den sonra maclari hakem sayesinde döndürdüler. Neyse Allahin adaleti sasmaz diyelim

20 Mayis’taki ic sahada oynayacagimiz Sivasspor macini kazanarak sampiyonlugumuzu resmi olarak ilan edecegimizi dusunuyorum.

Tabi pazar gunu Besiktas’i yenersek bu cok daha erken olur.Cunku Fb cumartesi gunu Sivas’tan mumkun degil cikamayacak.O maci Sivas asla kaybetmez.

20 Mayis’taki ic sahada oynayacagimiz Sivasspor macini kazanarak sampiyonlugumuzu resmi olarak ilan edecegimizi dusunuyorum.

Tabi haftaya Besiktas’i yenersek bu cok daha erken olur.Cunku Fb haftaya Sivas’tan mumkun degil cikamayacak.O maci Sivas asla kaybetmez.
Rıza Çalımbay bizim için ölüm kalım maçı falan demiş haftaya oynanacak fenerbahçe karşılaşması için. Sivasspor'un en büyük dezavantajı, kümede kalma yolundaki rakiplerinin hepsinin cebinde hükmen maçlardan gelecek puanlar varken sivasspor'un yok. İstanbul direk rakibi ve bugün fener'den çok ekstra bir puan aldı. rakiplerinin alacağı her puan Sivas'ın aleyhine, Fenerbahçe'ye öyle rahat bir oyun oynatacağını sanmıyorum hatta haftaya cumartesi aksami burda Beşiktaş maçını kaybetsek de olur gibi yorumlar yapacağımız bir sonuç bile çıkabilir Sivas'tan.

Rıza Çalımbay bizim için ölüm kalım maçı falan demiş haftaya oynanacak fenerbahçe karşılaşması için. Sivasspor'un en büyük dezavantajı, kümede kalma yolundaki rakiplerinin hepsinin cebinde hükmen maçlardan gelecek puanlar varken sivasspor'un yok. İstanbul direk rakibi ve bugün fener'den çok ekstra bir puan aldı. rakiplerinin alacağı her puan Sivas'ın aleyhine, Fenerbahçe'ye öyle rahat bir oyun oynatacağını sanmıyorum hatta haftaya cumartesi aksami burda Beşiktaş maçını kaybetsek de olur gibi yorumlar yapacağımız bir sonuç bile çıkabilir Sivas'tan.
Sivasspor gecen hafta Trabzon’u perisan etti.4 atti ama cok daha fazlasini atabilirdi.Bugun de ben Fb macini izledim ama ayni saatte Antalyaspor’u deplasmanda yenmisler.Cok formdalar bu aralar.Ayrica senin dedigin gibi de henuz tam rahat konuma erismis durumda degiller.

Samu Saiz,Max Gradel,Yatabare,Charisis gibi cok onemli ve bu aralar cok formda olan oyunculari var.Yillardir 3 buyuklerin Sivas deplasmanlarinda cektikleri de dusunuldugunde Fb icin cok zor mac.

Ben Sivas’in kaybetmeyecegini hatta Fb’nin jokerlerinden birisi devreye girmezse Sivas’in kazanacagini dusunuyorum.

Bu hafta Besiktas macinin disarda olmasi bence avantaj,Taraftar gazı ile takım hemen gol atmak istiyor strese giriyor oyuncular.
Deplasmanda Besiktas kazanmak zorunda olan takım suan bize beraberlik yeter daha rahat cikicak olan biziz

Sivas fb 'ye en ters gelen takım normalde özellikle iç sahada son 12 maçta sadece 2 kere kaybetmişler fenere ama tek sıkıntı hafta içi de kupa maçı var fenerle. Çok kasmayabilirler veya rotasyon yapabilirler.

Sivas fb 'ye en ters gelen takım normalde özellikle iç sahada son 12 maçta sadece 2 kere kaybetmişler fenere ama tek sıkıntı hafta içi de kupa maçı var fenerle. Çok kasmayabilirler veya rotasyon yapabilirler.
Rotasyon yapacak kadar rahat değiller bay geçecekleri hafta var ayrıca altındaki takımların hükmen puan alacakları maçlar var. Hala düşme potasında duruyorlar. En kötü kaybetmemeye oynarlar.