2022-2023 Galatasaray Futbol Takımı

Sivas mivas beni ilgilendirmiyor. Bir takımın diğer bütün takımları yenmesi için en iyi oyunu oynayan takım olması gerekiyor. Galatasaray da aylardır bu ligin en iyi oynayan takımı. Ve kadro olarak da en güçlü takımı. Zaten gördüğünüz gibi kendi kendimize sakarlık yapmadığımız sürece bize gol atıp da bizi yenecek bir takım yok ligde.

Takımda sol bek yok.
Oliveria tam bir kazma , tuttuğu adama kafa vurdurdu ve golü yedirdi. Bir tane ikili mücadelede ayakta kalamıyor.
Mertens extra etkisiz bu gün.

Şu ana kadar maçın yıldızı Torreira. İki oyuncu ilk yarı yok gibiydi. Acilen Oliveira yerine Berkan, Adekugbe yerine Dubois girerse avantaj sağlayabiliriz bana kalırsa. Takımda düzgün orta açmayı becerebilen hiç kimse yok neredeyse. Yoksa 1-2 gol daha bulabilirdik.

Hakem olacak şahıs tüm pozisyonlarda bjk lehine karar veriyor.

Sen futboldan anlıyorsun di mi? Oliveira'ya kazma demek cehalet.. koşan adamı takip etmedi hatası var çok nette rleştirieken şu dozu bulun artık..
Bi gedsona bak bi oliveria bak.
sadece goldemi hatası var. bir tane adam geçemiyor , her ikili mücedelede yerde. tek iyi yaptığı uzun pas atma onuda bu maçta hiç yapamadı.
Bana göre ilk yarının sahadaki en kötü ismi. Tam kazma .bide bu adama verilen 4 yıllık 2,9 milyon euro ve 3 milyon bonservisi düşünürsen 14.6 milyonluk bize atılmış bir kazık.

Nasıl BJK lehine ? Bizim kaç tane topla alakasız arkadan tabana kartlık faulümüzü es geçti adam. Kör olsa sarı-kırmızı kart verirdi. Yine iyi yırttık o bariz kartlık pozisyonlarda.
İlk 45 dakika tam bir deplasman takımı gibi etkisiz ve dengeli oynadık. Bir şekilde penaltı falan gol bulup 1-2 çıkmak lazım stattan. Yoksa pek kazanacak gibi durmuyoruz; en azından ilk 45 dakika için tablo böyle.

sahada ki oliverayı görünce berkanı bile arar oluyor insan.
Seneye kesinlikle , sol bek , mertens ve oliveria yerine daha iyilerini bulmalıyız ilk 11.

Şu ana kadar maçın yıldızı Torreira. İki oyuncu ilk yarı yok gibiydi. Acilen Oliveira yerine Berkan, Adekugbe yerine Dubois girerse avantaj sağlayabiliriz bana kalırsa. Takımda düzgün orta açmayı becerebilen hiç kimse yok neredeyse. Yoksa 1-2 gol daha bulabilirdik.

Hakem olacak şahıs tüm pozisyonlarda bjk lehine karar veriyor.
kesinlikle 2. yarıya okan hoca oyuncu değişikleri ile başlamalı.
sahada en iyi torreria , mertens ve oliverianın açıklarını kapamaya çalışıyor garibim.

yapma ya Okan hoca , 2. yarıya nasıl aynı 11 le çıkarsın. illa gol yada goller yiyince mi yapacaksın değişiklikleri.
yapılan bir hata bu , yazık olmasa bari.

eveeeet , böyle buyrun , bu oliveriaya kazma deyince , futboldan anlamadığımızı söyleyen çok bilmişler.
bu maç giderse okan hocaya yazar , aynı 11 le 2 .yarıya başlamak resmen intihardı.

Okan Burugu Takim otobusune bindirmeden kovarim cok acik net.

Baris Alper sevdasina Sampiyonlukdan edicek bizi kimse bunu görmuyor

Tatil vermekle takım yönetilmez. BASAKSEHIRLE HUKUMETIN yardim ile SAMPIYON OLDU kimse bunuda görmuyor.

Bugun Okan Buruk gitmez ise Sampiyonluk gider