2022-2023 Galatasaray Futbol Takımı

Ya şu Cenk Ergün kadar nefret ettiğim adam azdır. Tam bir kulüp batırma canavarı. Ulan bir tane alırsın tecrübeli adam lafım yok ama hem bonservis hem maaş vermezsin. Kurun bu seviyelerde olduğu bir ülkede böyle transferler yapamazsın. Herifin tek becerebildiği şey 30 yaş civarındaki adamlara son kontratını bol keseden yapıştırmak. Carvalho da gördüğüm en overrated adamlardan biri kağnı gibi adam, milli takımda da ne halt yemeye oynar onuda anlamam yıllardır hele ki olivierayı alıyorsan yanına daha atletik ve süpürücü bir orta saha lazım. Ne güzel genç oyunculara yönelip doğru yolu bulmuştuk vasıfsız herifin sportif direktör olmasıyla yine başladı aynı eziyet.
 
6 numaraya Carvalho ve forvete Seferovic maalesef çok kötü tercihler. Carvalho ağır ve hantal, Seferovic de sakatlık riski var. Umarım bu hatadan geri dönerler.

Sergio Oliveira transferi de bir o kadar doğru hamle. Ama Sergio'yu aldıysan yanına atletik 6 numara almalısın. Carvalho ile çok ağır kalırlar. İsmi geçen Gueye'yi alabilirsek 2-3 sene orta sahada sakatlık sorun olmadığı müddetçe keyfimize bakarız.

Seferovic geleceğine Mohamed kalsın. Umut Bozok da geliyor zaten. Mohamed ve Bozok ikilisi lig için bize fazlasıyla yeter. 3.isim de Eren olur. İnşAllah Seferovic hatasından vazgeçilir ama...
 
Zenit marcao için 15 milyon euro vermiş ama marcao sevilla ile anlaştığı için zenitten gelen teklif anlamsız kalıyor. Sevillada 12'den yükseğe çıkmıyor. Oyuncuyu ayartmışlar çünkü..

Böyle bir durumda senin yapacağın şey Ya Marcao' yu Zenit' e gitmeye ikna edeceksin (Zenit' te muhtemelen Marcao' ya Gs de kazandığından daha fazla maaş veriyordur) Ya da Sevilla' dan Zenit' in verdiği parayı koparacaksın. Ama bizim iş bilmezler oyuncu alırken genelde 30 yaş ve üstü oyunculara gidip hem bonservis hem imza parası hem yüksek bonuslar verirler, Oyuncu satarken de Maalesef diğer kulüpler gibi becerili olamayıp (Cenk ve Muriq örnekleri) kendi oyuncusunun değerini bile düşürüp oyuncu gönderirler. Sonra da bu borçlar sürekli yükseliyor kur çok yüksek gibi sorunlardan dert yanarlar.
 
Adı geçen Oliveira , seferoviç ve carvallho tam bir facia olur. Bu yaştaki adamlara 3 yıllık sözleşme ve adam başı 3-5 milyon bonservis vermek resmen intihar olur.
bu 3 ayrıca takımın beklediği kalite ve dinanizmi veremezler takıma.
🔸Sergio Oliveira, Galatasaray’ın ilk açıklayacağı isim olacak!
🔸Galatasaray, Seferoviç ‘i satın alma opsiyonu ile kadrosuna katmak istiyor.
🔸Joao Pedro transferi birkaç gün içinde açıklanmasını bekliyoruz.
(@Haluk_Yurekli)
 
Nevzat Dindar: "6 numara transferinde ya Carvalho ya Gueye alınacak. Carvalho ile anlaşma sağlandı ama kulübü 8 milyon € istiyor. Carvalho olmazsa Gueye olacak."
(Twitter Space)
 
Cenk Ergün, transferlerin gecikme nedenini oyuncuların Avrupa'da oynamayan bir takıma gelmek için bir tık daha fazla para istemesi olarak raporladı. Bunun üzerine Dursun Özbek ve Erden Timur transfer bütçesini arttırdı. (Transfer web1)
Bunun üzerine de transfer çalışmaları hızlandı.
 
DAZN gazetecisi Orazio Accomando, Twitter üzerinden Joao Pedro'nun Galatasaray'a olası transferi hakkında önemli güncellemeler yaptı : Joao Pedro'nun Galatasaray ile zaten bir anlaşması var: 2.2'den (ilk yıl) 2.5'e (üçüncü yıl) üç yıllık. 4.5 + 600K bonus için #lCagliari ile yakın anlaşma. Evet için komisyonlar için bir anlaşmaya ihtiyacınız var. Torino bu şartlar altında değil. Bugün Fenerbahçe denedi" dedi.
 
🚨 "#Galatasaray, Mostafa Mohamed'in 4 milyon $'lık opsiyon ödemesini kulübü #Zamalek'e yatırdı.

📌 Halil Dervişoğlu için kulübü #Brentford'a kiralama teklifi yapıldı, ancak İngiliz ekibi Halil'i bonservisiyle birlikte vermek istiyor. Şartlar zorlanacak."

(@Salimmanav)
 
Kadir Çetinçalı : Erden Timur, Joao Pedro konusunda kulübü Cagliari ile anlaşmayı sağladı.4 Milyon Euro ile anlaşıldı. 2.2 Milyon Euro oyuncu alacak.
 

Üst