2022-2023 Galatasaray Futbol Takımı

🔥✈️🟡🔴
Galatasaray’ın yeni transferi Sergio Oliviera, Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur ile birlikte yarın özel uçakla İstanbul’a gelecek… (Ali Naci Küçük)
 
Pedro transferi de olacak bence. 6 numara içinse alternatifler daha çok. Oraya da sağlam oyuncu çekersek orta sahamız kalite olarak resmen evrim geçirecek. Marcao gittikten sonra bir tane de defans almak şart, o isimde denayer olur bence. Sonrasında sağ bek ve forvette aldık mı tamamdır.
 
🔥"Sérgio Oliveira, sözleşme imzalamak için şu an İstanbul'a uçuyor ve ardından Galatasaray'ın yeni oyuncusu olarak açıklanacak.

Sérgio Oliveira, Porto'dan Galatasaray'a 3 milyon € karşılığında bonservisiyle birlikte transfer oluyor."

(@FabrizioRomano)
 
🦁 Sergio Oliveira

🗣️ Özkan Öztürk: "Tam bir merkez orta saha. Şutu olan, serbest vuruş golleri olan bir isim. Sergio Oliveira ve William Carvalho ikilisine itiraz eden olmaz diye düşünüyorum."

🗣️ Seyhan Şaşko: "Hücum organizasyonlarını çok rahatlatacak bir futbolcu."
 
Galatasaray, Haris Seferovic için Benfica’ya satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptı.

🔸 İsviçreli forvet için yurt dışından da ilgi var.

🇨🇭 Oyuncu Türkiye’ye sıcak bakıyor.

🏥 Galatasaray, oyuncunun sakatlığının tekrarlama riskine karşı kontrollü hareket ediyor. (Ertan süzgün)
 
🚨 "Brezilyalı stoper #Marcao, birkaç saat içinde #Sevilla'ya gidecek. Fabrizio Romano'nun dün bildirdiğine göre; Sevilla, #Galatasaray ile 12 milyon € artı 3 milyon € bonuslar karşılığında anlaşmaya vardı."
 
CNN Portekiz Yorumcusu Sofia Oliveira: "Türkler, inanılmaz pazarlık yapıyor. Bu bir pazarlık mucizesi. Galatasaray, 12 milyon Euro bonservis istenen Sergio Oliveira'yı 3 milyon Euro'ya aldı. Muazzam bir transfer"
 
Profesyonel Futbolcu Marcos Do Nascimento Teixeira’nın Sevilla Football Club, S.A.D Kulübüne transferi konusunda resmi görüşmelere başlanmıştır.
 
Ali Naci Küçük: "Sergio Oliveira'da biraz sanki kontrat süresi uzun. 4 yıl. Onun da sebebi şu: Porto ile 4 yıllık kontratı vardı. Porto ile 4 yıllık kontratını bırakıp geldi."
 
Profesyonel Futbolcu Sergio Miguel Relvas Gonçalves Pereira De Oliveira’nın Kulübümüze transferi konusunda, futbolcu ve kulübü Futebol Clube do Porto ile resmi görüşmelere başlanmıştır.
 
💥 Galatasaray'dan Joao Pedro'ya ültimatom. Oyuncu için 5 milyon €'dan fazlasını ödemeyecekler.

Joao Pedro, ya menajerinin taleplerinde ısrar etmesine izin vermeli ya da onu geri plana çekip, Galatasaray'a imza atmalı. Cagliari sonucu bekliyor. (@matteozizola - @yellowredwall)
 

Üst