2022-2023 Galatasaray Futbol Takımı

Bizim sağ bekimiz Omar mı olacak ? Neden ? Savunmada adam takibi yok,ileriye çıkmaz,çıktığında topla buluşursa geriye dönmekten başka şey yapmaz.Müdahaleleri zayıf,sürekli onun kanadından bomboş geliyor rakip.Sadece zarar veriyor.

Ayrıca tipik hazırlık maçı iki takımda pozisyonlar veriyor,kadromuzda yeterli değil fakat 1 pozisyonda Taylan'ın Anholt'a attığı rezil pas,sonrasında Anholt'ın yaptığı artistlik yüzünden takım gol yiyordu.Bu tür disiplinsizlikleri sezon içinde yapmamak lazım.

Öte yandan ilk yarı itibariyle Emin Bayram'ı beğendim,insallah bize uzun vadede faydası olur.
 
Rakibi karşılama konusunda kötüyüz.Rakibin karşısında durmadığımız için pozisyonları sonlanmıyor,karambol falan bir şekilde pozisyon devam ediyor.

Top rakibe geçtiğinde her işi stoperler ve kaleci yapacağını sanan oyuncu grubu var.

Omar-Taylan-Aytaç-Ömer Bayram defolun gidin lütfen.Anadolu takımları falanda mı bunları istemiyor elimizdeler hala.
 
Daha yorumumu yeni yazdım tak diye 2.golüde yedik.

Sürekli göstere göstere geriden oyun kurmaya çalışıyoruz.90 dkda 2 veya 3 kez hızlı şekilde pas yaparak kendi sahamızdan çıkabilmek için sürekli geriden çıkarken hata yapan bir takımız.Rakip takım pas alanını kapattığı anda pozisyonu vermiş oluyorsun.

Disiplinden bahsetmistim,Abdülkerim'in kısa düşen pasında saçma sapan gol yedik.
 
An itibarıyla Galatasaray’ın Avrupa’da iyi kötü kariyer yapmış bir oyuncuyu büyük paralar vermeden getirme ihtimali sıfır. Çünkü oyuncuyu cezbetmek için para dışında sunacağımız bir arguman yok

Doğuştan Cimbomlu Denayer ve Umut bile kendi çaplarına göre büyük paralar istiyorlar.

Ya bu paraları verip garanti oyuncular getireceksin ya da Morutan, Cicaldau, Nelson, Marcao tarzı zar atacaksın.

Kadro zaten zar atılan oyuncularla dolu, birkaç tane garanti topçuya büyük paralar verilmeli yapacak bir şey yok.
 
Geçen sene Florinel Coman'ı Cicaldau'yu aldığımızdan daha uygun bir meblağa getirebilirdik. Belki bizi şampiyon yapamazdı ama aldığımızın iki katına da satabilirdik. Ücret olarak da en fazla 1 m Euro alırdı. İyi futbolcular var ama menajerlerin değil sizin transfer etmeniz gerekiyor.

Bunun yerine şu daha iyi olurdu diyemeyeceğim için kötü bir yorum yapmayacağım ama gelecek diğer oyuncuların da ücretlerini takip etmeye çalışacağım. 7-8 transfer içinden ikisinin bu baremde kazanması kabul edilebilir ancak hepsi yüksek ücret alacaksa ne anladım ben bu işten.
 
Wjnaldum gibi bir transferin olduğu senede PSG’de banko 25 maç ilk 11 oynamış bir oyuncunun maliyetine bakmam açıkçası. Bir de geçen sene özelinde birçoğumuzun futbola ilgisi ciddi tahribata uğradı ben insanların maça gitme hevesinin bile kalmadığını düşünüyorum o yüzden böyle bir transfer her şekilde gerekiyor hem mental anlamda hem takıma kalite anlamında direkt etki edecek bir oyuncu
 
Ben de epeydir futbolu pek izlemiyorum ama Gueye ismini görünce şaşırdım. Gerçekten bu ismi getirebiliyorsak ciddi başarıdır.
Yazılan, tartışılan rakamlara da baktım; 3M bonservis falan gördüm yukarıda mesajlarda. Yani çok mu bu para ? Senin ülke ekonomin iflas etti diye 1M'ye futbolcu mu getirebileceksin Avrupa'dan ? 3M falan bunlar futbol dünyasında 100 dolar gibi artık , çerez oldu.
 
Bununda cevabi basit size Torent Taylan Berkan ile basarilar...
Siz,biz yok.Takim hepimizin.Hayatin kuralı imkanin varsa daha iyiye sahip olursun,yoksa elindeki ile yetinirsin.Herkes Porshe ile gezmiyor,gezmek istesede.Elimizdekilere değer katmaya çalışmalıyız.Kaldi ki elindekiler çöp değil,aldığın adam da Messi değil. Belki takıma uymayacak, belki de uçuracak zaman gösterecek.
 

Üst