2022-2023 Galatasaray Futbol Takımı

Midjstö 3.5+bonus Oliviera ya 3 verdiğin yerde fazla. Senelik maaşını merak ettim, Evander de yıllık 500 alan adama 1.5 verileceği konuşuluyor ne kadar doğru bilmem ama böyle bir şey varsa yazık.

Senelik ücretini ben de merak ettim. Yıllardır çok dikkat ediliyordu, bu sezon yine bol keseden dağıtmaya başladık. Bonservisiyse gayet uygun bence. Oliviera'yı iki sene sonra 32 yaşındayken aldığının yarı fiyatına satabilmen için ondan Fernando performansı alman gerekiyor. Midjstö iki yıl sonra Oliviera'nın şimdiki yaşında olacak. 2-2,5 eder en kötü haliyle bile. Ayrıca form durumları arasında da fark var.

Senelik ücretini ben de merak ettim. Yıllardır çok dikkat ediliyordu, bu sezon yine bol keseden dağıtmaya başladık. Bonservisiyse gayet uygun bence. Oliviera'yı iki sene sonra 32 yaşındayken aldığının yarı fiyatına satabilmen için ondan Fernando performansı alman gerekiyor. Midjstö iki yıl sonra Oliviera'nın şimdiki yaşında olacak. 2-2,5 eder en kötü haliyle bile. Ayrıca form durumları arasında da fark var.
Aynen şu maaşı artırmak bu kurda yapılacak en büyük yanlış. Midjstö ile Oliviera arasında bir yaş fark var bu arada 10 gün sonra falan 29 olacak. Neyse önemli değil 30 yaşından sonrada maaşını abartmadıysak transfer yapabilir zaten.

28 yasinda ve bugune kadar ne basarisi var, Sanirim Barcelona.Inter,Fiorentina,Roma vb kluplerin goremedigini bizim yoneticiler essiz futbol anlayisi ile gorduler ki, transfer ediyorlar.

En son Seferovic’e benzer yorumlar yapılıyordu. Bizim ligin kalitesinin üstünde olmak için dünya çapında olmaya gerek yok.

Midtsjö’ye gelince özel bir oyuncu değil ancak başarılı bir görev adamı.Son 2 yıldır Hollanda’da yılın 11’ine seçiliyor

Eğer Gomis dedem gitmiyorsa Ali Akman'ı kiralık olarak niye aldık? Amca faktöründen başka bir şey değil gibi duruyor. Seferovic içinde konuşmak için erken fena bir görüntü vermemiş, iyi özellikleri olsada bitircilik ve golcülük yetenekleri yeterli değil bence ondan daha iyi ve bitirici bir forvet lazım olmuyorsa da en azından forma rekabetine girebilecek bir isim gerekiyor.Ali Akman ve Gomis bu takımın 2.forveti olamazlar ama çok güzel 3.forveti olurlar tek forvet oynadığımız takdirde.

Erden Timur: "Okan Hoca da kolayına kaçabilir. 'Artık oyuncu alalım' diye ama o da prensiplerden taviz vermiyor. Evander sorusuna cevap veremem biterse KAP'ta görürsünüz. Bu zarar verir. İlgilendiğimiz oyunculardan bir tanesi."

🗣 Erden Timur: "Dün önemli bir yıldızla görüştük. Everton ve Brighton gibi takımların istediği oyuncuları istiyoruz. Dün önemli bir yıldızla görüştük. "Neden geçen sezon 13. bitirdiniz?" diye sordular. Bunlar sıkıntı oluyor."

🔥 Erden Timur: "Alacağımız 6 numara profili; oyun kurabilen, ısıran, temaslı oyunu oynayabilen, enerjisi yüksek, Avrupa deneyimi olan bir oyuncu olacak. Keza 10 numara için de bunlar geçerli."

Dubois Lyon’da 1.7 alıyorken biz 1.8 ile anlaştık seferovic benfica’dan 2.2 alıyorken 2.3 e bizle anlaşmış en önemli açıklaması buydu önceki kulüplerinden aldığı paralara oyuncuları almaya çalışıyoruz

Dubois Lyon’da 1.7 alıyorken biz 1.8 ile anlaştık seferovic benfica’dan 2.2 alıyorken 2.3 e bizle anlaşmış en önemli açıklaması buydu önceki kulüplerinden aldığı paralara oyuncuları almaya çalışıyoruz
İki oyuncunun da eski kulüplerinden aldığı maaşları yanlış belirtmişsiniz.
Seferovic 1 milyon Euro, Leo ise 1.2 milyon Euro alıyorlardı. Ki bunlar net değil brüt muhtemelen.
Bizden aldıkları net maaş ve 1.67 ya da 1.55 ile çarpıp gerçek maliyetlerini bulabiliriz.

E
Seferovic 1 milyon Euro, Leo ise 1.2 milyon Euro alıyorlardı. Ki bunlar net değil brüt muhtemelen.
Bizden aldıkları net maaş ve 1.67 ya da 1.55 ile çarpıp gerçek maliyetlerini bulabiliriz.

Basın açıklamasında Erden Timur söyledi O rakamları

Seferovic 1 milyon alıyordu, sanırım brüt ama Portekiz'de çok fazla kesinti olacağını sanmıyorum. Biz neredeyse 3 katını vermişiz.

Dubois 2 milyonun biraz altında brüt alıyor ama Fransa'da ciddi gelir vergisi var. Yarısından biraz fazlası geçer eline, dediğin gibi 1,2 milyona filan gelir. Erden Timur'a yanlış bilgi verilmiş ya da o da hamasete başladı.

Transferin başındaki adam bu rakamları söylüyor sizin kaynağınız neresi bilemem bu adamları alırken herhalde kulübünden aldığı maaşları kesinlikle öğrenmiştir ve açıklamıştır dubois 1.6 seferovic 2.2 alıyordu söylüyor Erden Timur