2022-2023 Galatasaray Futbol Takımı

Okan Buruk: "Evander görüştüğümüz oyunculardan biri. Sadece bizim istememiz yetmiyor. Kulüplerin anlaşması gerekli. Oyuncunun kulübünde hoca değişikliği oldu. Alternatifler üzerinde de duruyoruz, herkesle görüşüyoruz."

🔥 Okan Buruk: "Midtsjö iyi bir takım oyuncusu. Hem toplu hem topsuz oyunda katkı verecek bir oyuncu. Bu yüzden onu seçtik. Bize katkı vereceğini düşünüyoruz."

midtsjö'nün gelmesiyle taylan ve cicaldau zaten ıskartaya çıktı. 6 numara(transfer)- oliveira- 10 numara(transfer) şeklinde oynarız. emre akbaba, midtsjö, berkan ve hamzada rotasyonda olacaktır. orta saha rotasyonumuz geniş ve yeterli olacaktır 6 ve 10 numara transferleri ile.

stoper konusuna gelince de ben luyindamayı rotasyonda tutarım çünkü fiziksel olarak bu sezon iyi halde gelmiş. nelsson, abdulkerim, luyindama ve emin bayram bence yeterli olacaktır. sağ bek konusunda da omar 1 gram güven vermiyor, dubois sağlıklı kalır sezon boyunca umarım. morutanda gönderileceği için 1 tane kanat transferide şart. ali akman ve 1 tanede yabancı forvet transferi de yaparsak önümüz açık görünüyor.

Son düzenleme:
Galatasaray, Lucas Torreira ile anlaşmaya çok yakın. Oyuncuya 3+1 yıllık sözleşme ve bonuslar hariç yıllık 3 milyon € teklif edildi. Arsenal ile görüşülüyor ve Londra-İstanbul arasında sıcak telefon trafiği mevcut.

(@alessio_lento - CalcioMercato)

Cidden harika hamleler yapıyoruz. torreira 26 yaşında, temposu olsun, topla dikine oynayışı olsun bizim için başka bir seviye. sampdoria'dan arsenale 30 milyon euro'ya gitmişti. arsenalde katkı verip ciddi sürelerde bulmuştu ama genel olarak bakıldığında o beklenen büyük patlamayı yapamadı. ben zor olduğunu ama alırsak bayağı iyi bir transfer yapacağımızı düşünüyorum. 10 milyon euro ve aşağısında bonservis, yıllık 3-4 arası yıllığa okeyim. zaten 10 aşağısına alırsanız ve katkı verirse zarar etme ihtimaliniz yok.

Hücumda sıkıntılı bir sezon bizi bekliyor. Kanat rotasyonunda Yunus - Kerem alternatifsiz görünüyor şu an. 4 forvet alınacağına sağ sol oynayabilen kanat oyuncusu alınabilir bir tane. konuşulan 6 numaralar, sergio, midtjso zaten skor üretemeyen oyuncular. Kerem Yunus Haris üçlüsü 50-60 bandında atsın diye mi bekleyeceğiz?

Lyundiama cidden takimda kalmali. Nelsson ile ikisi cok iyi verim verebilirler. Onemli olan Marcao dan kurtulmakti. Iyi Sevillaya kazik attik. Bakin Sevillayi bu sene iyi izleyin derim. Her macta gol yedirme,penalti yaptirmasi cok muhtemel.

💥💥💥 Galatasaray, 26 yaşındaki Uruguaylı orta saha Lucas Torreira ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı.

📌 Oyuncu, bir kaç gün içerisinde Türkiye'ye gelecek.

(Sportcell)

Olacağını çok sanmıyorum ama olursa çok iyi hamle. Twitterda baktım da millet boyuna takmış. Önemli olan işlevi bence. Erden Timur'un geçen gün bahsettiği profilde bir oyuncu. Umarım olur. Ama zor..

Arsenal, Lucas Torreira için Galatasaray'dan teklif aldı. Oyuncunun kişisel şartlar üzerinde anlaşmasını bekleyen kalıcı bir anlaşma olurdu. 🚨🇹🇷🇺🇾 #AFC

Arsenal, Torreira'yı hemen kabul edip satmaya hazır. (Fabrizio Romano)