2022-2023 Galatasaray Futbol Takımı

Transferin başındaki adam bu rakamları söylüyor sizin kaynağınız neresi bilemem bu adamları alırken herhalde kulübünden aldığı maaşları kesinlikle öğrenmiştir ve açıklamıştır dubois 1.6 seferovic 2.2 alıyordu söylüyor Erden Timur

Seferovic geçen sezon net 780,000 , Dubois ise 1090,000 euro almış. Avrupa'da oyuncuların ne kadar aldıklarını bulmak oldukça kolay, şeffaflık var ve vergi denetimi titizlikle yapılıyor. Erden Timur artık bir yönetici. Hazine ve maliye bakanı da yanlış ya da üzerinde oynanmış, bazen çarpıtılmış veriler sunuyor. Herkesin söylediğine makamına göre inanacaksan FB'nin şampiyonlukları da var mesela, onlar da taraftarını öyle uyutuyor.

Transferin başındaki adam bu rakamları söylüyor sizin kaynağınız neresi bilemem bu adamları alırken herhalde kulübünden aldığı maaşları kesinlikle öğrenmiştir ve açıklamıştır dubois 1.6 seferovic 2.2 alıyordu söylüyor Erden Timur

İnternetten çok rahat ulaşılabilecek bilgiler bunlar ve öyle derin kaynaklar değil. Bir kaç yıl önce Portekiz futbolundaki kirlilik zaten ortaya dökülmüştü ve oradan futbolcuların maaş bilgilerine ulaşmak çok kolay.
Seferovic haftalık 19 bin avro alıyor, Olimpik Lyon'un da geçen yıl sözleşmelerini aradığınızda bir kaç farklı kaynakta verdiğim rakamlar çıkıyor. Toplam maaş bütçesi 33 milyon euro olan kulüp sağ bek'e 1.7 milyon euro net vermez.

Seferovic geçen sezon net 780,000 , Dubois ise 1090,000 euro almış. Avrupa'da oyuncuların ne kadar aldıklarını bulmak oldukça kolay, şeffaflık var ve vergi denetimi titizlikle yapılıyor. Erden Timur artık bir yönetici. Hazine ve maliye bakanı da yanlış ya da üzerinde oynanmış, bazen çarpıtılmış veriler sunuyor. Herkesin söylediğine makamına göre inanacaksan FB'nin şampiyonlukları da var mesela, onlar da taraftarını öyle uyutuyor.

Bende baktım sitelere dubois in 2 m Euro yazdığıda var 1.8 de neti vergisi onu bilmem ayrıca Erden Timur herkes değilki inanıyoruz Fenerbahçe den örnek ne alaka futbol şube sorumlumuz Erden Timur sıradan biri değil sanki

İnternetten çok rahat ulaşılabilecek bilgiler bunlar ve öyle derin kaynaklar değil. Bir kaç yıl önce Portekiz futbolundaki kirlilik zaten ortaya dökülmüştü ve oradan futbolcuların maaş bilgilerine ulaşmak çok kolay.
Seferovic haftalık 19 bin avro alıyor, Olimpik Lyon'un da geçen yıl sözleşmelerini aradığınızda bir kaç farklı kaynakta verdiğim rakamlar çıkıyor. Toplam maaş bütçesi 33 milyon euro olan kulüp sağ bek'e 1.7 milyon euro net vermez.
Lyon’un maaş bütçesinin 33 m olduğuna nasıl doğru bulduğunu bende merak ettim yıllık 4-5 m Euro alan en az 7-8 oyuncusu var

Fransa'da net maaştan vergi kesintisi ne kadar acaba en son % 40 olarak hatırlıyorum.

Bende baktım sitelere dubois in 2 m Euro yazdığıda var 1.8 de neti vergisi onu bilmem ayrıca Erden Timur herkes değilki inanıyoruz Fenerbahçe den örnek ne alaka futbol şube sorumlumuz Erden Timur sıradan biri değil sanki

Elbette değil ama artık bir idareci. Bir nevi politika.

Fransa'da net maaştan vergi kesintisi ne kadar acaba en son % 40 olarak hatırlıyorum.

Matrahlara göre değişiyor ama belli bir seviyenin üzerine çıktığında %60'ın filan üzerine çıkıyor diye hatırlıyorum. Bundan dolayı Gerard Depardieu sanıyorum önce tüm yatırımlarını Belçika'ya taşımış sonra da Rus vatandaşı olmuştu. Dubois'in de 2 milyona yakın brüt kazancı net olarak 1,1 milyona düşüyor.

İstediğimiz bir oyuncu bile neden geçen sezon 13'cu oldunuz gibi şeyler söylemiş yöneticimize. düşük rakamlara belli kalitede oyuncu almamız için önce başarılı olmamız ve oyuncu satışı yapmamız gerekiyor. bizde son yıllarda ikisi de yok. ligin kalitesi de belli.

Ali Akman transferinin hem bize hem kendisine ne faydası olacak merak ediyorum. Tek forvet ve arkasında 10 numara şeklinde oynacağız gibi görülüyor. Hali hazırda Seferoviç 1.forvet zaten. Arkasında Gomis var ve Erden bey dün Seferovic düzeyinde bir yabancı daha alacağız dedi. Yani 1 bölgeye 4 oyuncu olacak.

Alinin düzenli şekilde oynaması lazım. Bizim şuan Alinin gelişimini sağlatacak şekilde onu sürekli oynatacak bir riske girmemiz mümkün değil. Üstelik kiralık alınıyor. Bonservisini alıp kiralayacaksak süper olur çünkü kendisi çok potansiyelli ama kiralık şekilde ve üstelik satın alma opsiyonuz gelecekse ben çok mantıklı bulmuyorum. Tek kulvarda olduğumuzu unutmayalım. Haftada 1 maç için 1 bölgeye 4 oyuncu net gereksiz.

Ndombele - Evander ikilisi alinirsa orta sahaya, bu sene maclari kaciran olursa yenilgiyi aklindan cikarsin derim. Sezon sonu 2-3 yenilgi ile ligi bitirir govde gosterisi yapariz. Cicaldau,Boey gibi 5.kalite oyuncular gelirse sadece Oliveria-Seferovice yazik olur. 10.siralarda degil , 5.siralarda oluruz. Eger yonetim kotunun iyisi olmayi becerebilirse( Turkiyede yonetim,yonetici 0 her konuda cunku) .. Ndombele ve Evanderle 2. kim olur bilinmez bu sene. Belki Adana Demirspor 8 puan arkamizda kalir.

Çıkan haberlere göre Sevilla, Marcao'dan sonra Nelsson'u da ayartma çalışıyor. Yanlış bilmiyorsam serbest kalma bedeli 25 milyon euro idi. Asla satılması taraftarı değilim ama Sevilla ve Monchi oyuncu ayartma işinde iyi olduğu için olurda zorda kalırsak 25 den aşağı düşmemek gerekir. Umarım yönetim böyle bir hata yapmaz.

6 numara için Carvalho ismi bugün daha bir baskın çıktı. İnşAllah bu hataya düşmeyiz.