2022-2023 Galatasaray Futbol Takımı

Bir de ekleyelim madem bu transferler yapılıyor menajerler bir kaç futbolcumuzu bir yerlere 15 üstü bonservis bedelleriyle satılmasını sağlamalı. Yok öyle beleş para.

Ben bu belotti,sanchez,icardi ile ilgilenme hamlelerini anlayamadım ? 2.3 milyon € maaş verdiğimiz, hazırlık maçlarında iyi grafik çizen Seferovic'i yedek mi bırakacağız ? Madem bu hamleler yapılacaktı seferovic yerine belotti alınsaydı. 2.3 mil € maaş verdiğin oyuncuyu yedek bırakmak ve yetenek seviyesi birbirine benzer iki oyuncuyu rotasyon yapmak bana mantıklı gelmiyor.

Mertens mantıklı forvet arkasi, 2.forvet her türlü oynatırsın ama bu belotti,icardi ile ilgilenmek çok saçma geliyor bana. Zaten sanchez mümkünse olmasın

Torreria ise mükemmel hamle ve yedeği midjstö yine o da güzel bir rotasyon. Seferovic yedeği de aynısı olmalı midjstö'nün pivot forvet olanı

Yani illa ki bu tip transferlerle mi keyiflenmek gerekiyor. Ben genç oyuncu gelişiminden daha çok hoşlanıyorum, 29-30 yaşında oyuncu alıp acaba ne zaman seviyesi düşecek diye merak etmektense genç bir ismin acaba daha ne kadar yüksebilir diye düşünmek bana daha çok keyif veriyor. Muhasebe de işin ayrı bir boyutu elbette takıma tecrübeli ve ne vereceği belli oyuncular gerekiyor ama sürekli 28-30 bandında ki adamları takıma yığarsan kazanacağın yerel lig seni ne kadar kurtarabilir, Avrupa 'da zaten yapabileceklerin sınırlı. Aklı başında ki tüm ülkelerin takımları genç oyunculara yatırım yapıyor bir bizim takımlarımız ortadoğu kafasıyla transfer yapıyor. Günü kurtaralım yeter devamlılık olmasada olur.

Ben bu belotti,sanchez,icardi ile ilgilenme hamlelerini anlayamadım ? 2.3 milyon € maaş verdiğimiz, hazırlık maçlarında iyi grafik çizen Seferovic'i yedek mi bırakacağız ? Madem bu hamleler yapılacaktı seferovic yerine belotti alınsaydı. 2.3 mil € maaş verdiğin oyuncuyu yedek bırakmak ve yetenek seviyesi birbirine benzer iki oyuncuyu rotasyon yapmak bana mantıklı gelmiyor.

Mertens mantıklı forvet arkasi, 2.forvet her türlü oynatırsın ama bu belotti,icardi ile ilgilenmek çok saçma geliyor bana. Zaten sanchez mümkünse olmasın

Torreria ise mükemmel hamle ve yedeği midjstö yine o da güzel bir rotasyon. Seferovic yedeği de aynısı olmalı midjstö'nün pivot forvet olanı
Kendin açıklamışsın zaten nedeni hazırlık maçlarında iyi oynayan Seferoviç diye. Kesinlikle bir oyuncu daha alınması gerekiyor forvet bölgesi için, bu ismin kalitesini ne kadar olacağı veya gelecek vaad edebilecek bir isim mi olması gerektiği tartışılabilir.

O cüzdanı “bütçe artacak, hedef Euroleague” palavralarını attıkları basketbol şubelerinde niçin göremedik acaba? İki futbol transferiyle basketbolu unutup sesi kesilenlere, yönetim sevdalısı olanlara sabır diliyorum. Geçmişte yaptıklarını unutmadığım ve tekrar hangi amaçla göreve getirildiğini çok iyi bildiğim Dursun Özbek sizin başkanınız olsun, benim başkanım değil. Aziz Yıldırım da zamanında iyi para harcıyordu şimdi adını duyanlar küfrediyor.

Kendin açıklamışsın zaten nedeni hazırlık maçlarında iyi oynayan Seferoviç diye. Kesinlikle bir oyuncu daha alınması gerekiyor forvet bölgesi için, bu ismin kalitesini ne kadar olacağı veya gelecek vaad edebilecek bir isim mi olması gerektiği tartışılabilir.

Yok kesinlikle seferovic'in yedeği olmalı, Gomisle olacak iş değil de. Yedek oyuncu tanımı farklı bir kavram bana göre

Bu sene hatrı sayılır miktarda kombine satılmış, açıkçası paradan ziyade 2 yıl üst üste aşağıda kalmak, bu transferin sana maaliyetinden daha fazlasını kaybettirir. O yüzden hem takımı, hem de taraftarın kafasını yukarı kaldıracak hamleler olmalı.

Ben fiyatlara sasirdim. 2019da 4k olan bileti 4.5k aldim.
Dolmasi iyi oldu, bu havanin taraftara da yansimasi olur. Son donemde insanlar biraz mecburiyetten stata geliyor gibiydi.

Bizim takimi sampiyon yapamayani dovuyorlar sekline burunduk. Okan Buruk hocanin mazereti yok. Bu takima kenara kimi koyarsan koy sampiyon yapmali. 2.lik net basarisizlik olur. Oyuncular,teknik direktor bunu bilerek sezona baslamali.

Takımda her bölge için alternatif olması açısından çok iyi bir transfer oldu Martens. Orta sahada çoğu pozisyonu yedekleyebiliyor. Genç oyunculara da katkısı olacaktır. Bazı yerlerde yatmaya geliyor filan diyenler var ama her ne kadar son sezon formu biraz düşmüş olsa da ben şampiyonluk kovalayacağını düşünüyorum. Adam elbette bu yaşında CL'de olmayan ve çoğu oyuncunun Arap yarımadası öncesi son durağı olan bir lige para kazanmaya geldi ama senelerdir formu düşen ve sürekli sakatlanan, maç eksiği bulunan bir oyuncu değil.

Torreira'nın Arsenal'de tam anlamıyla tutunamaması ve potansiyelini gösterememesi de yaşadığı kayıptan diye düşünüyorum. Hala dönen toplar için fizikli bir oyuncumuzun eksikliğinin göze çarptığını düşünsem de bize cuk oturan bir transfer oldu. Midtsjö bir süre ismini yazmakta zorlanacağımız ve doğru telaffuzunu öğrenene kadar kafa karıştıracak bir oyuncu ama bence Başakşehir'e gelse seneye kim alacak savaşı yaşanırdı. Bizim lig için standardı yüksek bir oyuncu ve takım oyununa oldukça yatkın, ayağı da gayet düzgün. Seferovic de neticede ilk 11 oyuncusu olabilecek kapasitede.

Neredeyse tüm transferlerimiz hazır ve ilk 11'de direkt oynayabilecek oyuncular.

Simdi bu transferlerle yeteneksiz futbol nedir bilmeyen Taylan basta olmak uzere ,Omer,Cicaldau,Ismail Cipe gibi yetersizlerin acilen gonderilmesi sart. Taylani Giresunspor transfer etmek istiyorumus..Enteresan. Giresun hocasi olsam bedava verseler almam. Taylanin oynayacagi klup en fazla Bandirmaspordur.

Simdi bu transferlerle yeteneksiz futbol nedir bilmeyen Taylan basta olmak uzere ,Omer,Cicaldau,Ismail Cipe gibi yetersizlerin acilen gonderilmesi sart. Taylani Giresunspor transfer etmek istiyorumus..Enteresan. Giresun hocasi olsam bedava verseler almam. Taylanin oynayacagi klup en fazla Bandirmaspordur.
Giresun hocası havada kapar o oyuncuları.