Yabancı sınırı kalkacak heralde.Fb'de zaten 22 tane adam var, Çebi ağlayıp duruyor biz alıp duruyoruz.
Muhtemelen 10 yıl önce Glasgow Rangers'da aynısını diyordu. Batmıyor değiller batırılmıyorlar. Yoksa hepsinin batması gerekiyor.
Hukuksuzlukla batmıyorlar. Sizin hoşunuza gidebilir bu durum lakin benim gitmiyor.Benzer şeyler söyleyip muhafalet olmayı nasıl başarıyorsun bilmiyorum. Bu takımlar öyle ya da böyle BATMIYOR-BATMAZ-BATMAYACAK. O yüzden muhasebecilik yapmak yerine tadını çıkarın derim
Hukuksuzlukla batmıyorlar. Sizin hoşunuza gidebilir bu durum lakin benim gitmiyor.
Kendin açıklamışsın zaten nedeni hazırlık maçlarında iyi oynayan Seferoviç diye. Kesinlikle bir oyuncu daha alınması gerekiyor forvet bölgesi için, bu ismin kalitesini ne kadar olacağı veya gelecek vaad edebilecek bir isim mi olması gerektiği tartışılabilir.Ben bu belotti,sanchez,icardi ile ilgilenme hamlelerini anlayamadım ? 2.3 milyon € maaş verdiğimiz, hazırlık maçlarında iyi grafik çizen Seferovic'i yedek mi bırakacağız ? Madem bu hamleler yapılacaktı seferovic yerine belotti alınsaydı. 2.3 mil € maaş verdiğin oyuncuyu yedek bırakmak ve yetenek seviyesi birbirine benzer iki oyuncuyu rotasyon yapmak bana mantıklı gelmiyor.
Mertens mantıklı forvet arkasi, 2.forvet her türlü oynatırsın ama bu belotti,icardi ile ilgilenmek çok saçma geliyor bana. Zaten sanchez mümkünse olmasın
Torreria ise mükemmel hamle ve yedeği midjstö yine o da güzel bir rotasyon. Seferovic yedeği de aynısı olmalı midjstö'nün pivot forvet olanı
Kendin açıklamışsın zaten nedeni hazırlık maçlarında iyi oynayan Seferoviç diye. Kesinlikle bir oyuncu daha alınması gerekiyor forvet bölgesi için, bu ismin kalitesini ne kadar olacağı veya gelecek vaad edebilecek bir isim mi olması gerektiği tartışılabilir.
Bence Seferovic yedek olmalı da bakalımYok kesinlikle seferovic'in yedeği olmalı, Gomisle olacak iş değil de. Yedek oyuncu tanımı farklı bir kavram bana göre
Bu sene hatrı sayılır miktarda kombine satılmış, açıkçası paradan ziyade 2 yıl üst üste aşağıda kalmak, bu transferin sana maaliyetinden daha fazlasını kaybettirir. O yüzden hem takımı, hem de taraftarın kafasını yukarı kaldıracak hamleler olmalı.
Giresun hocası havada kapar o oyuncuları.Simdi bu transferlerle yeteneksiz futbol nedir bilmeyen Taylan basta olmak uzere ,Omer,Cicaldau,Ismail Cipe gibi yetersizlerin acilen gonderilmesi sart. Taylani Giresunspor transfer etmek istiyorumus..Enteresan. Giresun hocasi olsam bedava verseler almam. Taylanin oynayacagi klup en fazla Bandirmaspordur.