2022-2023 Galatasaray Futbol Takımı

Turkiye Super Ligi
Avrupa Yok

Avrupa Standartlarinda Fiyatlarla yapildi bu iş Aslan Besliyorsan yedigine bakmicaksin...

Hollanda takimlari gibi Portekiz takimlari gibi sistemsel altyapinda yok ülkede...

Ordan genc al burdan genc al ile olmuyor bu isler,Morutan ,Cica, Boey ücüne toplam verileb para ile gedsona verseydik gecen sene Yemin edebilirim ama ispatlayamam en az 9 puan fazla almistik...

Okan Hoca Takim ellerinden oper yan yatti camura batti artik yok

Dursun Baskan gerekeni yapti

Mertens çilingirdir, otobüs çeken Anadolu takımlarının lastiğini patlatır, kaleye duvar örenlerin duvarını matkapla deler. Kısacası Mertens şampiyonluk habercisidir.

Bir teşekkür de cüzdan reis ve Erden Timur’a. Avrupa Kupası’na gitmediğimiz yıl şöyle yabancıları getirmek, üstelik bunu cazibesi olmayan futbol iklimimiz düşünüldüğünde bana göre uygun maliyetlerle yapmak her babayiğidin harcı değil.

Şimdi her fırsatta yönetimimizle dalga geçenler, şu transferlerin ardından da iki kelime ederler herhalde.
Ben yönetimle dalga geçenlerden değilim ama iki laf edeyim.Allah yönetime de yönetimin bu transferlerini onaylayanlara da akıl fikir versin başta iki oğluma. 35 yaşında adama 4 milyon € maaş ve sadece lig için üstelik vergiler hariç.Uruguay'li iyi oyuncu yaşı itibarı ile de uygun ama Sanchez de gelirse yandı gülüm keten helva.Bu maaşlar nasıl ödenecek.Bu sene hem Avrupa geliri yok hem de 400 milyon faiz ödemesi var.Bir de şampiyon olamazsak o zaman ne olacak?Kaldı ki olsak ne olacak ŞL hizmet garanti değil artık.

Ben yönetimle dalga geçenlerden değilim ama iki laf edeyim.Allah yönetime de yönetimin bu transferlerini onaylayanlara da akıl fikir versin başta iki oğluma. 35 yaşında adama 4 milyon € maaş ve sadece lig için üstelik vergiler hariç.Uruguay'li iyi oyuncu yaşı itibarı ile de uygun ama Sanchez de gelirse yandı gülüm keten helva.Bu maaşlar nasıl ödenecek.Bu sene hem Avrupa geliri yok hem de 400 milyon faiz ödemesi var.Bir de şampiyon olamazsak o zaman ne olacak?Kaldı ki olsak ne olacak ŞL hizmet garanti değil artık.

Bir takım sükseli transferler yaptığında illa ki muhasebeci tayfa çıkar, bu maaşlar nasıl ödenecek diye kafa ütüler. Yaklaşık 30 yıldır Türk futbolunu takip ederim, daha batan büyük takım görmedim

Ne diyeyim, keyfini çıkaracağına muhasebecilik oynayan renktaşlarıma da Allah akıl fikir versin

Ee sallanan cuzdan dolu muymus ? Cuzdan sallamakla olmuyordu kimilerine gore simdi var mi iki cift sozunuz ? Her firsatta yonetime veya baskana cakmaya calisan sayin cok bilmis bazi arkadaslarimiz mutlu mu transferlerden ve gelecek olanlardan ? Bugun gelenler Mertensle Torreira degil de Mahmut Tekdemirle Efecan Karaca olsaydi su an sayfa yenilemekten yetisemiyorduk burada yazilanlari okumaya.Cunku bu arkadaslar cikip biz demistik,Dursun Ozbek’e guvenilir mi,Erden Timur’u da kendisine benzetti,Gs uyelerinin mantigini anlamiyorum nasil Ozbek secilir gibi bircok sey yazip aha biz demistik diyip artistlik taslayacaklardi.Cok sukur ki firsat vermedi yonetimimiz boyleleri gibilerine de goremiyoruz kendilerini.Yonetim bu sekilde yok ya bunu da getiremezler denilen oyunculara imza attirmaya devam ederse daha da az okuruz bu arkadaslarin yazdiklarini.Ama Allah korusun tutup bir basarisiz olurlarsa gelirler yine.Klasik ölü taklidi su an :)
Artik yazmama karari almistim foruma ama bugun dayanamadim.Bundan sonra da yine yazmaya niyetim yok.Bircogunuz bize ne yazmazsan yazma diyecek ki haklilar :) Sonucta bir duayen falan degilim :) Ama bugun girip bir bakayim dedim “her yapilana muhalif” dostlarimiz nerede diye :)
Herkese hayirli forumlar,bol esintili gunler dilerim.

Valla hafızam henüz zayıflamadığı için açıkça Galatasaray'ın malına çöreklenmeye gelmiş bu yönetim için başkanım diyecek kadar şuurumu yitirmedim. Basketbol takımlarının hali ortada, 2 hafta önce 14 milyon Euro bonservisi ben almadım. Ha çok görmek istiyorsan açar bakarsın Basketbol, voleybol takımlarının haline. Ondan sonra da konuşulması gereken bir şey varsa konuşuruz.

Ayrıca anlamıyorum, hemen geçen seneki hamlelere alkış tutup, hem de geçen senenin tam aksine yapılan hamleye alkış tutmak neyin nesi. Bence bi karar vermek lazım. Allah dursun abinizi korusun, Galatasaray'ın ihaleye sokulacak çok malı var sonuçta.

Transferlerle problemim yok, geçen seneki enkazın bir şekilde kalkması gerekiyordu. Ancak böyle kaldırılırdı.

Şampiyonluk primi 2 milyon USD.

Bir takım sükseli transferler yaptığında illa ki muhasebeci tayfa çıkar, bu maaşlar nasıl ödenecek diye kafa ütüler. Yaklaşık 30 yıldır Türk futbolunu takip ederim, daha batan büyük takım görmedim

Ne diyeyim, keyfini çıkaracağına muhasebecilik oynayan renktaşlarıma da Allah akıl fikir versin
Hayatı gerçekleri her alanda aynıdır.Yazin yediğin hurmalar kışın kıçını tırmalar. Biz kış gelmeyecekmis gibi davranıyoruz.Sen batan büyük takım görmedim diyorsun,belki bu ülkede korunuyorlar ama hep böyle olacağının garantisi mi var?Kendi hayatımızı böyle yaşayabiliyormuyuz bize birsey olmaz diye.Ne oldu transfer yaptın, Falcao bunların hepsinden büyük transferdi ne oldu?Ben de 45 yıla yakın takip ederim ülke futbolunu,her geçen sene taraftar profili daha popülist, başarılar ise kaf dağının ardında.

Türkiye standartları üzeri oyuncular alıyorsun keyif yapacak yerde muhasebeci oluyorsun o paraların nasıl ödeneceği yönetimin görevi siz niye rahatsız oluyorsunuz mertensle 1+1 yapılmış performansa göre bi sözleşme o paraya oynanır kumarmı hertürlü oynanır aldığı o ücrette o kaliteye fazla değil

Babası da demiş ki " sultan olamazsin demedim adam olamazsın dedim" . Meşhur hikayedeki hesap para harcanmaz transfer yapılmaz diyen mı olmuştu ki ben futbolu pek takip etmiyorum ama öyle birşey de hatırlamıyorum. Endişesi olanların endişesi kulübün mal varlığının har vurulup harman savrulacagi idi bu konuda yorum yapmak için de erken.Tam tersi ben normalde basketbol için 3 milyon dolar civarı bütçe bekliyordum bu yönetim seçilince bir 4 milyon olur diye düşünmüştüm. Geldiğimiz noktada basketbola reva görülen bütçe 2,5 milyon dolar cüzdan anlaşılan basketbola uğramadı futbola uğrayan da kimin cüzdanı zaman gösterecek de futbol benim umrumda değil açıkçası. Ha şuna katılıyorum Galatasarayin geleceğini kongre üyeleri düşünmezken sade taraftarın kafasına takmasinin pek bir gereği yok gibi .

Takim mukemmel otesi oldu. Bu takimi sampiyon yapamayan bir zahmet biraksin hocaligi,teknik adamligi.Baskan,yonetim bir sekilde gerekeni yapti yapiyor. Artik top teknik yonetimde. Su an icin en zayif halka takimin defans ve teknik direktor. Defansa alinacak kaliteli bir oyuncu ile Okan Buruk stabil olursa takimi zirvede tutabilir. Cunku bu yildizlar Fatih Terim,Mourinho,Mancini gibi klas hocalari hak ediyor. Okan Buruk ile hala cekincelerim var. Erol Bulut gibi umarim sonu olmaz.

Bu sene hatrı sayılır miktarda kombine satılmış, açıkçası paradan ziyade 2 yıl üst üste aşağıda kalmak, bu transferin sana maaliyetinden daha fazlasını kaybettirir. O yüzden hem takımı, hem de taraftarın kafasını yukarı kaldıracak hamleler olmalı.

Şampiyon ol kat kat fazlası geliyor zaten. Yeter ki ol.
Nereden geliyor? Şampiyonlar Ligi demeyin doğrudan katılamıyoruz. Lig yayın geliri düştü hem de öyle böyle değil.
Ülkede batan takım mı var diyenler dua etsinler Galatasaray taraftarılar. Eskişehir, Malatyaspor vb. takımlar nerede?
Bursaspor şampiyon oldu ne oldu?
Hukuk işlese bu ülkede ligden düşürülürüz. Vergi borcumuz var. SGK prim borcumuz var yapılandırma demeyin onlarda eski yapılandırmaların yapılandırması.
Vatandaşa geçilmeyen kıyak bu kulüplere geçiliyor.

Hayatı gerçekleri her alanda aynıdır.Yazin yediğin hurmalar kışın kıçını tırmalar. Biz kış gelmeyecekmis gibi davranıyoruz.Sen batan büyük takım görmedim diyorsun,belki bu ülkede korunuyorlar ama hep böyle olacağının garantisi mi var?Kendi hayatımızı böyle yaşayabiliyormuyuz bize birsey olmaz diye.Ne oldu transfer yaptın, Falcao bunların hepsinden büyük transferdi ne oldu?Ben de 45 yıla yakın takip ederim ülke futbolunu,her geçen sene taraftar profili daha popülist, başarılar ise kaf dağının ardında.

Yaklaşık 100 yıldır büyük kulüpler batmaya elverişli işler yapmalarına rağmen bir şekilde batmamışlardır. Muhtemelen bu yıl da batan olmaz, sıkma canını

Bu arada GS, BJK, FB ne Bursa'ya ne Malatya'ya ne de diğerlerine benzer

Son düzenleme:
Yaklaşık 100 yıldır büyük kulüpler batmaya elverişli işler yapmalarına rağmen bir şekilde batmamışlardır. Muhtemelen bu yıl da batan olmaz, sıkma canını

Bu arada GS, BJK, FB ne Bursa'ya ne Malatya'ya ne de diğerlerine benzer

Muhtemelen 10 yıl önce Glasgow Rangers'da aynısını diyordu. Batmıyor değiller batırılmıyorlar. Yoksa hepsinin batması gerekiyor.

Herkes istediği gibi çekincelerini, tereddütlerini yazabilir, paylaşabilir. Burası forum neticede. Beyefendi finansal bir hesap yaparak çekincelerini dile getirmiş, olabilir. Benim tavsiyem ise yöneticilerin düşünmediğini biz düşünmeyelim. Zaten herkes zar zor geçim derdinde; bir de oturup kulübün parasını hesaplamayalım. Boşverin , onu yükümlüler düşünsün, keyfinize bakın, futbola bakın.
Batma meselesine gelince; koskoca Barcelona örneği var. Biraz geriye gidersek dünyanın en büyük takımı Manu'nun elinin kolunun bağlandığı yıllar var. Ama dediğim gibi bu kadar detaya girmeye yok. Onu da başkan ve yönetim düşünecek, görevleri o. Taraftar sadece futbol görmek ister sahada; öyle de olmalı.
Hoca olayına gelirsek... Geçen sene de aynı cümleleri görüyordum ben burada, bire bir aynı cümleler. Hatta açın bakın 21/22 sezonu sayfasına. ''Elmas her şeyi yaptı, lamı cimi yok her başarısızlık Fatih Terim'e yazar.'' Ama devam eden süreçte buradaki yorumları da hepimiz okuduk, şahit olduk :) O yüzden merak ediyorum Okan Buruk için neler yazılacak, kredisi ne kadar...