Yemeyip içmeyip duran top çalışmış takım veya istanbulspor rezalet bu konuda.Acayip keyiflendim uzun zamandır bir maçta iki duran top golü attığımızı görmemiştim heralde.
Okan'ın gol yemeden bir maçı tamamlayacağı fikri pek ikna etmiyor beni.
Liderlige oynuyorùz tribün berbat 0 destek laylay lom loyloy lam
Takim daha beter Gomis ile Mertens dışın iyi oynayan gösterin yok.
Kerem'in tavirlarindan bir tek benmi rahatsizim gercekten bu adamin sahadaki mimiklerinden saha dışında messi gibi her sezon zam istemesinden gina geldi.
Okan Hoca 0 tempo yaptik 0 koskocaman 0 tempo bu takim ne yapti? 50 gün boyunca Berkan sevdan nedir yahu Bari Sok Efe'yi Hamza'yi Barani gencler pişsin.
Yusud yusuf dedik adam son 15 oyuna girdi 1 tane bindirme koşu atmadi.
Bu tempo ile bu iştah ile Sampiyon olamayiz
Hiç katilmiyorum 0 enerji vardi Tribünde.Hücum kısmını bilemem de savunma kısmında tribün gayet baskı yaptı. Hatta yetmedi bizim takıma da baskı yaptı atağa çıkın artık diye. Ama bizimkiler ne halt yemeye yarı sahada top çeviriyor ya da ileride topa basıp eziyor ben de anlamadım. Yusuf'un bindirme yapmamaları da bu yüzdendi diye düşünüyorum.
Zaten rakip dağılmış, at 1 tane daha maç bitsin yürüye yürüye oyna. Hadi 2-1 oldu da niye geriye yaslanıyorsun yahu ? 5 dakika daha uzasa maç 2-2 olması içten değil. Tribünler de çıldırdı en son yüklenin atın diye uğultu yaptılar sürekli.
Dünkü Telekom maçı gibi iyi başlayıp rezilliklerle biten bir başka Galatasaray maçı oldu. Bravo kazandınız !