2022-2023 Galatasaray Futbol Takımı

Sivasin Buz gibi golunu yediler.

Oliviera Taça cikan pozisyonda gidip fual yapti .

Oyundan cikarken Okan hoca Sarildi...

Okan Hocanin bu oyun hamleleri bu korkakligi ile sampiyon olamayiz.

Musleranin her topu 10 15 saniyede sokmasindan illahlah ettim.

GALATASARAY OYUNCULARININ KENDILERINI yerlere atmalarini sindiremiyorum.

Derbi olur Sampiyonlar ligi olur anlarimda böyle maçlarda bu tavirlar içime sinmiyor.
 
Sivas'ın golü nasıl ofsayt ben de anlamadım. Nelsson'a faul çalınsa daha mantıklı çünkü ağlara doğru düşmese belki köşeyi kapatacak orada ama ofsaytta Nelsson zaten dışarıda, omuz hisazıda en kötü çizgiye denk geliyor gibi.
Özellikle ikinci yarı kötü oyun ama iyi bir galibiyet, Abdülkerim müthiş maç çıkarttı gol pasıda kreması oldu.
Takımının bek ve kanatlarının teknik kalitesi bir büyük takım için ortalamanın çok altında, Yunus ve Yusuf bu konuda meziyetli ama onlarıda işin içine sokamadık bir türlü.
 
Bu yazki transferler arasinda verilen bonservis bedeli en cok tartisilan isim olan Abdulkerim Bardakci bu sezonki en iyi transferlerimizden biri oldugu gibi belki de lig genelinde sezonun en stratejik hamlesi oldu.Marcao’yu satip orayi mevcut yabanci kuralinda hemen hemen Marcao’nun birebir yerli ikamesi olan Abdulkerimle doldurmak kimin fikriyse kendisine cok tesekkur ederim.Gosterdigi performansla mest ediyor.Oyunun defansif kismi bir yana bugun attigimiz golde Baris Alper’e attigi uzun pas muhtesemdi.
Bunun disinda takimi ve teknik kadroyu tebrik ederim.Onemli eksiklerle gelinen,Galatasaray dusmani bir kulube karsi patates tarlasindan daha kotu bir zeminde kazanip liderligi surdurmek ve yeni yila lider girmek mukemmel.Artik onumuzdeki Ankaragucu macini da kazanip Kadikoy’e lider gitmek kaldi.Hem belki Fb Antalya deplasmaninda surpriz bir kayip yasar :)
 
Abdülkerim çok önemli bir transfer oldu. hem marcao'nun yerini 2.5 milyon euro'ya doldurdu hem de yerli kısıtlamasında elimizi rahatlatıyor. oliveira'nın yerine de daha iyisini bulabilirdik bence.
 
Bu takimin en buyuk 2 ismi varsa.Birincisi Icardi , digeri Abdulkerimdir. Marcao'yi iyi Sevillaya kazikladik. 5 milyon bile zor eden bir oyuncu. Abdulkerim bence topu oyuna sokmada bir Ozan Kabak'tan, Kaan Ayhan'dan cok daha iyi. Milli takimin ilk 11'inde kesin olmali. Rashica yerine Cengiz Under bence devre arasi gelmeli. Sag kanadi Cengiz-Yunus ikilisi ile yapmaliyiz. Rashica iyi ile vasat oyuncu sinifi arasinda. Bir yildiz statude degil. Cengiz gelebiliyorsa, Rashica'ya 7 milyonlar vermenin mantigi yok. Sonuc olarak Ankragucu'nu yeneriz son 20 dakika yine 10 kisi defansa cekilerek !!! ama bir sonraki hafta bu takima sans vermiyorum fb karsisinda.
 
Maçı anca izleyebildim yoğunluktan. Sivas'ın iptal edilen golünü çözemedim. Bir şey göremedim golde.
Yıl olmuş iki bin bilmem kaç , hala patates tarlası zeminde maç yapılıyor. Barış'ın vurduğu topta top tarlaya çarpınca ivme kazanıyor mesela.
Daha da merak ettiğim; spiker Sivas'tan bir oyuncuya ''Abdülkader Keita'' dedi. Bu bizim Keita'mız mı ?
 
Maçı anca izleyebildim yoğunluktan. Sivas'ın iptal edilen golünü çözemedim. Bir şey göremedim golde.
Yıl olmuş iki bin bilmem kaç , hala patates tarlası zeminde maç yapılıyor. Barış'ın vurduğu topta top tarlaya çarpınca ivme kazanıyor mesela.
Daha da merak ettiğim; spiker Sivas'tan bir oyuncuya ''Abdülkader Keita'' dedi. Bu bizim Keita'mız mı ?
Sivasın iptal edilen golünde ofsayt var aynı pozisyon geçen hafta galiba ingiltere de oldu. Stadymlar devletin yaptığı neredeyse çoğu stadın zemini aynı sadece yapmak için yapıldığıdan dolayı yeni yapılan stadyumları çoğunda çimler güneş alamıyormuş galiba onun da bir açısı varmış.
 

Üst