Muthis oynadi gercekten.Ben de maci izlerken Batuhan’a ayri bir gozle baktim.Pirlo iki mactir Viviano yerine Batuhan’a sans veriyor ve Batuhan cok iyi oynuyor.Karagümrükün kalecisi Batuhan bizim altyapimizdan yetisme kiralik olarak Karagümrükte forma giyiyor.
Bu mactada Trabzona karsi cok iyi oynadi.
Umarim Musleradan sonra kaleci transferi icin para harcamayiz. Okan, Jankat, Batuhan bu 3ü bizi yillarca götürür
Senide hem teknik direktör hem de başkan yaparız rahatlarsın ne boş beleş adamsın ya.Bu maci Sivas 3-1 gibi alir. Okan Buruk 1-1'ken simdi takimi defansa ceker..Kalas Berkan,pva ile 2 tane daha yeriz. Iyi izleyin.
Gercekler acidir. Objektif olmakta yarar var. Kotu rezil durumu iyi gosteremem. Takim sahada var mi yok mu belli degil.Senide hem teknik direktör hem de başkan yaparız rahatlarsın ne boş beleş adamsın ya.
Yetersiz olan sensin kimsin, kimin adamısın bilmem ama Galatasarayı sevmediğin net hocayla takıntını at bir kenara işine gücüne bak arkadaş takım lider olunca üzüldün di mi? Bu forumda yerin yok..Bu mac 1-1 bitmez. Her sey olur ama 1-1 bitmez. Su an sahadaki hangi teknik direktorun daha yetersiz oldugunu birazdan izleriz. Sahada 2 tane ne yaptigini bilmeyen bir takim var. Biri acemilik elbet yapar. Iki takimda ben daha baskinim gucluyum izlenimi vermiyor.
Kimin adamisin vs..Cok klise laflar, basit laflar. Yasin kac bilemedim. Hoca ile ne takintim olabilir. Yetersiz iste bana gore. Sana gore de Mourinho'dan daha iyi belkide. Varmi baska yorumun ?Yetersiz olan sensin kimsin, kimin adamısın bilmem ama Galatasarayı sevmediğin net hocayla takıntını at bir kenara işine gücüne bak arkadaş takım lider olunca üzüldün di mi? Bu forumda yerin yok..
Beğenmek zorunda değilain ama takılntılı halin çok rahatsızlık verici eğer gerçekten Galatasaraylıysan hocaya saygılı olmalısın,Kimin adamisin vs..Cok klise laflar, basit laflar. Yasin kac bilemedim. Hoca ile ne takintim olabilir. Yetersiz iste bana gore. Sana gore de Mourinho'dan daha iyi belkide. Varmi baska yorumun ?