2022-2023 Galatasaray Futbol Takımı

Karagümrükün kalecisi Batuhan bizim altyapimizdan yetisme kiralik olarak Karagümrükte forma giyiyor.

Bu mactada Trabzona karsi cok iyi oynadi.

Umarim Musleradan sonra kaleci transferi icin para harcamayiz. Okan, Jankat, Batuhan bu 3ü bizi yillarca götürür

Karagümrükün kalecisi Batuhan bizim altyapimizdan yetisme kiralik olarak Karagümrükte forma giyiyor.

Bu mactada Trabzona karsi cok iyi oynadi.

Umarim Musleradan sonra kaleci transferi icin para harcamayiz. Okan, Jankat, Batuhan bu 3ü bizi yillarca götürür
Muthis oynadi gercekten.Ben de maci izlerken Batuhan’a ayri bir gozle baktim.Pirlo iki mactir Viviano yerine Batuhan’a sans veriyor ve Batuhan cok iyi oynuyor.

Boey'de olmasa harbiden su an skor faciaydi. Macin adami Boey.Her yerde var. Tek basina bir seyler yapiyor. Gomis 20 gol atsada, 30 dakikalik topcu. Seferovic son bir kez denenmeli su mac. Yusuf oyuna girmeli. Mata'da Oliveria yerine sonlarda. Ve yapilan oyuncu degisiklikleri ayni Istanbulspor macinin 2.yarisindaki vaziyet. Riza Calimbay icinden tesekkurler Okan Buruk diyordur su an. O kadar yanlis ki takimi forvetsiz birakmak.

Bu mac 1-1 bitmez. Her sey olur ama 1-1 bitmez. Su an sahadaki hangi teknik direktorun daha yetersiz oldugunu birazdan izleriz. Sahada 2 tane ne yaptigini bilmeyen bir takim var. Biri acemilik elbet yapar. Iki takimda ben daha baskinim gucluyum izlenimi vermiyor.

Seferovici gol yiyince aldi oyuna. 1-1'ken Gomis yerine almiyor. Heralde Icardi yedekte olsa bugun 2-1 maglup duruma dusunce oyuna alir.

Bu mac 1-1 bitmez. Her sey olur ama 1-1 bitmez. Su an sahadaki hangi teknik direktorun daha yetersiz oldugunu birazdan izleriz. Sahada 2 tane ne yaptigini bilmeyen bir takim var. Biri acemilik elbet yapar. Iki takimda ben daha baskinim gucluyum izlenimi vermiyor.
Yetersiz olan sensin kimsin, kimin adamısın bilmem ama Galatasarayı sevmediğin net hocayla takıntını at bir kenara işine gücüne bak arkadaş takım lider olunca üzüldün di mi? Bu forumda yerin yok..

Yetersiz olan sensin kimsin, kimin adamısın bilmem ama Galatasarayı sevmediğin net hocayla takıntını at bir kenara işine gücüne bak arkadaş takım lider olunca üzüldün di mi? Bu forumda yerin yok..
Kimin adamisin vs..Cok klise laflar, basit laflar. Yasin kac bilemedim. Hoca ile ne takintim olabilir. Yetersiz iste bana gore. Sana gore de Mourinho'dan daha iyi belkide. Varmi baska yorumun ?

Kimin adamisin vs..Cok klise laflar, basit laflar. Yasin kac bilemedim. Hoca ile ne takintim olabilir. Yetersiz iste bana gore. Sana gore de Mourinho'dan daha iyi belkide. Varmi baska yorumun ?
Beğenmek zorunda değilain ama takılntılı halin çok rahatsızlık verici eğer gerçekten Galatasaraylıysan hocaya saygılı olmalısın,
Yetersiz bir Teknik Direktör'ün hiç vir ülkede şampiyonluk yaşadığını hatırlamıyorum...Bu yüzden yorumların takıntıdan öteye geçmiyor.