Ben takımın ilk 8 yapabilme ihtimalini bile düşük görüyorum.
Harika yorum. Ben de senin gibi düşünüyorum dostum.Bu sezon lig zor. telekom, tofaş, karşıyaka ve bursa gayet iyi takımlar ve play off yapacaklarını şuana kadar net hissettiren 4 takım oldu. bunun yanında daçka, gaziantep ve bahçeşehir gibi potansiyelli ekipler var. yani bir şeyleri değiştirmezsek sezonu 10'cu falan bitirirsek şaşırmam. ilk 6 dışında kalıp play off yapabilsek bile çeyrek final ötesini görmek yine çok zor.
O takımın çok iyi bir yerli kadrosu vardı Alperen Furkan Sadik Ercan Osmani Egehan Arna Sehmus 6 iyi oyuncu.Beşiktaş 20-21 sezonuna 0-6 ile başlamıştı. Takımda bir potansiyel vardı, Fakat yabancı eksikleri vardı.
2 iyi yabancı ile o takım devamında 20-4 yapıp yarı final yapmıştı. Bizde durum farklı değil, Angola-Morgan yerine 2 iyi yabancıya bakar.
Hadi lütfen aksiyon alalım bu hafta
O takımın çok iyi bir yerli kadrosu vardı Alperen Furkan Sadik Ercan Osmani Egehan Arrna Sehmus 6 iyi oyuncu.
Bizde Sadık Göksenin Yunus biraz Mahir ve Muhaymin.
Arkadaşlar kalan son bütçe ile Hummer alındı. Bu sene böyle gidecek. Transfer falan olmayacak.
Arkadaşlar kalan son bütçe ile Hummer alındı. Bu sene böyle gidecek. Transfer falan olmayacak.