2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Herkes takımdan bu sene ümidi öylesine kesmişki forumda iki kelime yazmaya bile gerek duymuyor kimse yazıklar olsun bu takımı kuranlara tamda taraftar 5 senenin üzerine basketbolda heyecan duymaya ümitlenmeye başlamıştı
Aynen öyle renktaş. Sezon başı neredeyse her saat başı siteleri kontrol ederdim acaba birini transfer ettik mi diye. Şimdilerde ise her hafta biraz daha takımın maçlarını izlemekten vazgeçmeye yaklaşıyorum.

Foruma eskisi gibi yazılmamasının sebeplerinden biri, yazılanların inanılmaz kalitesiz olması. Kurallı cümle kurmak bu kadar zor olmamalı. İmla ve noktalama konusunda rezalet mesajlar var. Okumaya çalışırken sıkılıyorum resmen. Forum yönetimi buna yaptırımda bulunmazsa, kullanıcı kalitesi giderek düşmeye devam eder.
Transfer konusunda söylenecek çok söz kalmadı zaten. Tercihler kötü idi. Sonuç ortada. Olumsuz eleştirilerin hepsi haklı çıktı.

Forumda erkek basketbol açısından eski heyecan yok çünkü heyecanlandıran bir takım yok sahada. Bunun koçla da ilgisi yok, en fazla heyecanlandıran koç şu anda.

Mesela Erman Kunter döneminde de beklentilerin çok altında kalmıştık, bütçe düşmüştü filan ama kurulan kadrodaki bazı oyuncular Alex Renfroe, Dwight Hardy, Jordan Taylor, Dajuan Summers, Richard Hendrix, Rakeem Christmas, Adas Juskevicius filandı. Hatta arada Henry Walker geldi, belki tutar diye TJ Cline alındı filan. Dajuan Summers şimdi takıma gelse mecburen 5 numara oynayacak. Öyle bir takım var işte. Floyd dönünce işler az ya da çok değişecek elbette ama takımda heyecan verici bir oyuncu yok.

renkdaşlar ,bu sene görünen takım bslde, ve clde,erken havlu atacak.yanlış kadro planlaması,günü kurtarma,başka hevesler peşinde koşan zatlar oldukça çok diz döveriz.fener jan vesely'i 8- 9 yıl kadroda tuttu.bazı yerlileride bırakmadı.obradoviç, takımın iskeletini oluşturup rüyalarında göremeyecekleri euruleagueyi kazandı.biz, tam tersine hep maddi imkansızlıklar ile dolu sezonlar yaşadık.ender,kerem, furkan,cenk,arroyo,erceg,hawkins,vs.gibi oyuncular geldi bu formayı terletti.şimdi ise adı sanı duyulmamış yabancılar ile dolu bir kadro oluşturuldu. tamam geçmişinde ülkemizde, iyi izlenim bırakmış yabancılarda alındı .ama avrupanın, başka takımlarında oynamış çokta ahım, şahım, olmayan isimlere bel bağlandı.özverili oynayan bayan, basketbol,futbol,voleybol, takımlarımızki onların ne yapabileceğini zaman gösterecek.futbolun popülizmine,kapılan erden timur bey, sanırım bizim, kadar olmasada bir nebzede olsa bu gidişattan memnun değildir.yapılacak en aklıselim,iş mevcut yabancıların dee bost haricinde hepsi ile yolların ayrılması,diyecem ama hangi para? ile ve bu saatten sonra nasıl bir kadro oluşturulacak.bu, sene böyle gider. bslde ilk 10da oluruz ancak.cldede bu,gruptan sonra eleniriz.seneyemi?pek umudum yok bu yönetimden.özellikle amatör branşlara, nahoş bakan dursun beyden umutlu değilim. Yinede burası Galatasaray, burda çok imkansızlık,aşıldı şahit olduk.iyi niyetli ,olunur ve işini seven, akil kişiler amatör branşların, başına getirilirse her zorluk aşılır.💛♥️

Evet, yaz dönemi Mahmuti-Ataman dönemi heyecanını gördük yıllar sonra. Ben de şahsım adına çok heyecanlandım. Yeni sezonda maçlara giderim hep diyordum. Ama şu an bırakın gitmeyi, maçları bile izlemiyorum. Takip edesim, yakalayasım gelmiyor. 2 günde böyle içine ediyorlar insanın hevesinin.
Forum mesajları kalitesine gelirsek; eskiden cümleye büyük harfle başlamayınca bile uyarı geliyordu mesela. Veya herhangi bir ''rakip takıma'' dahi küçültücü bir söz söylendiğinden ''anında'' uyarı geliyordu. Geçmişe nazaran epey esnetildi sanırım bu yaptırımlar veya kurallar.

Eyüp Yıldız'a göre Sean Armand 'ı bitirmek üzereymişiz. Ne kadar doğrudur bilmiyorum, listedeki diğer isimler Erick Green, Andre Andrews, Daron Russel.
Bu dörtlüde beni en tatmin eden Andrews olur varsa şekilleri Özbek yönetimin alsınlar. Daron Russel ise baya değişik bir oyuncu sezon başında üst üste iki maç 40 üzeri atmıştı Aba 'da ama çok kısa bir oyuncu. Zaten uzunlar undersize üstüne ön alanda da Bost-Russel fazla cüretkar.Eric Green bana biraz sallamasyon geldi.

Abi alın Andrews'i iyi de bir uzun çekin 1-2 maça düzelir takım. Armand nedir ya adam en son mısır liginde oynuyordu.

Son düzenleme:
Yok ya bu sene en kötü yönetilen şube burası net. Sean hamlesi net bunu gösteriyor, Hani Angola’dan iyidir ama Gs nef seviyesinde değil kesinlikle. Sene içerisinde kadın basketin oyun kurucu, erkek voleybolun son yabancı hamlesi, kadın voleybol’un pç ve diğer branşların sorunları çözülür bu şubenin çözülmez. Bu sezondan umut gün geçtikçe azalıyor

Sean Armand gelirse biz onunla anlaşmış olmuyoruz ki Armand Galatasaray ile anlaşmış oluyor.İnsallah bu transfer gerçekleşmez.

Gerçekleşirse kimsenin teknik ekibi bu sezon savunacağını zannetmiyorum.