2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Kusura bakmasın ama biz bu yerli kadrosu çok kötü yerliye biraz para harcanmalı ve iyi kadro kurulmalı dedikten sonra Zeytingöz çıkıp iyi yerli oyuncular aldık isteyip de alamadığımız tek yerli oyuncu Buğrahan Tuncer derse o iş gerçekçi olmuyor. Komik bir açıklama o.

yabancıları zaten iyi seçerler varsayımıyla bu konuşmaları yapıyorduk ama orada da ciddi karavana var. Yani konu ilk söylediğim noktaya geliyor belli hedefler koyuyorsan önce elindeki tutmuş iyi performans vermiş oyuncuları bir şekilde tutacaksın.

bu yabancı transferlerini yapanlar hamle şansın olduğunda hummer’ı alanlar da kesinlikle hesap vermeli. Galatasaray basketbol antrenörlüğü de şube yöneticiliği de ciddi bir iş.

bilmiyorum daha iyi opsiyonlar bulunabilir mi bu noktada ama andrew andrews hamlesi iyi bir hamle olabilir. Zaten kerem övet listenin tepesindeydi sene başı demiş. Bir ilgi olabilir sanırım yine

İki sorum var. 1-Bu sene kalan yabancı hakkımız kaç? 2-Buğrahan hariç isteyipde alamadığımız yerli yok diyenleri görevde tutan kim, yine kendileri mi acaba?

Gecen sezon neredeyse her zarda duses atmistik. Butce arttirimi olmayinca gene salladik zarlari, duses gelmedi. Ustune gecen sezonki basarili ve titiz calismayi da pek goremedik, hatta Rusyadaki krizi de iyi firsata cevirmistik. Sezon basi cok bisey kaybedilmedi ama butceyi verimsiz kullandik. Artik toparlamak zor gozukuyor.

Kasım Ayı Fikstürü

04 Kasım : Galatasaray Nef - TOFAŞ
12 Kasım : Frutti Extra Bursaspor - Galatasaray Nef
19 Kasım : Galatasaray Nef - Fenerbahçe Beko
23 Kasım : Galatasaray NEF - Hapoel Halon
26 Kasım : Bahçeşehir Koleji - Galatasaray Nef

Bu zor fikstürden çıkmak, sezonu kaybetmemek için Acil takviye şart

Bu sezon lig zor. telekom, tofaş, karşıyaka ve bursa gayet iyi takımlar ve play off yapacaklarını şuana kadar net hissettiren 4 takım oldu. bunun yanında daçka, gaziantep ve bahçeşehir gibi potansiyelli ekipler var. yani bir şeyleri değiştirmezsek sezonu 10'cu falan bitirirsek şaşırmam. ilk 6 dışında kalıp play off yapabilsek bile çeyrek final ötesini görmek yine çok zor.
Bu halimizle onunculuk başarı olur...

Son düzenleme:
Transfer olacağını sanmıyorum. 1 transfer belki olabilir.
Andrews’ın gelme ihtimali yok arkadaşlar. En az 500 bin dolar isteyen bir oyuncu ve Euroleague yapmış bir oyuncu. Bize geleceğini hiç sanmıyorum.

Euroleague'de oynamayacak bir oyuncuya 500 bin dolar verecek avrupa kulübü var mı? Bilmiş bilmiş konuşmanın alemi yok, Galatasaraylı dahi olmadığınızı biliyorum diğer sitelere yazdığınız yorumlardan ama sizinle uğraşacak vaktim yok.

Yok bütçe yok yok kimseyi almayız falan neyi nerden biliyorsun da bu kadar iddialısın anlat biz de bilelim. Sıkışınca öyle bir para yaratılır ki aklınız almaz.

Son düzenleme:
Bu kadar beceriksiz kadroya andrews de fark yaratmaz kesinlikle daha kaliteli maç alacak oyuncu almamız lazım gözümüzün önünde mccollum’u Karşıyaka’ya kaptırdık ona yanarım

Gelme ihtimali yok demek başka sanmıyorum demek başka. Çözemedim sizi. Kaynağınız varsa belirtin yoksa herkes bütün düşüncelerini yazarsa ohoo.
Dostum Andrew Andrews Euroleague görmüş bir oyuncu ve şu an için en az 500 bin dolar istiyor. Dolayısıyla gelmesi imkansız. Andrews dışında da ben düşük maliyetli de olsa transfer olacağını sanmıyorum. Son bütçenin de Ian Hummer ile bittiğini düşünüyorum.😇👍

Son düzenleme:
Euroleague'de oynamayacak bir oyuncuya 500 bin dolar verecek avrupa kulübü var mı? Bilmiş bilmiş konuşmanın alemi yok, Galatasaraylı dahi olmadığınızı biliyorum diğer sitelere yazdığınız yorumlardan ama sizinle uğraşacak vaktim yok.

Yok bütçe yok yok kimseyi almayız falan neyi nerden biliyorsun da bu kadar iddialısın anlat biz de bilelim. Sıkışınca öyle bir para yaratılır ki aklınız almaz.
Dostum ben Galatasaraylıyım. Eski Ali Sami Yen de dahil olmak üzere 100’den fazla maça gitmiş biriyim. Kadro mühendisliğinde hata yapıldığını düşünüyorum. Hoca small ball basketbolu oynatmak istiyor ve bunu yapması için 5 numaraya ihtiyacı yok. Bu oyun 2 tane 4 numara ile oynanır. Şu an skorer guard eksiğimiz var. Ve bu skorer guard Andrew Andrews OL-MA-YA-CAK.😇👍

Andrews’ın gelme ihtimali yok arkadaşlar. En az 500 bin dolar isteyen bir oyuncu ve Euroleague yapmış bir oyuncu. Bize geleceğini hiç sanmıyorum.
Andrews Çin Japonya Rusya ve sıkışan zengin bir EL takımı (R.Madrid bize buyout ödeyip formsuz Alex Tyus'ı aldığı gibi) dışında bence o parayı zor görür normalde. Oyuncu kendince haklı. Andrews 'i fiyat açısından pik zamanında almaya kalkmak scouting ve planlama başarısı (!) olur.

Sene başı sadece 500-600bin $ bütçeyi artirsaydik bütçe kisitindan gittiğimiz Morgan Sinan Sedat Ali Mahir gibi oyunculara gidilmezdi.
Yunus Muhaymin Ennis Angola Floyd Caloiaro ise tercih gibi duruyor D.Thompson Homesley vs. için Baskonia Zenit'le yarisabilir miydik zor. Ennis Angola'nin bu kadar formsuz olmasının izahı yok şanssızlık piyango biraz.

Hummer 'ı koçun oyun plânı nedeniyle tercih ettik herhalde ama Pistolis ve Turgay Bey i bu tercihini anlamıyorum. Ndour vari atlet 3 bile oynamış bir 4/5 potayı daha iyi savunacak uzunlar varken Hummer kalite olarak da tipoloji olarak da garip geliyor.

Arkadaşa gereksiz yuklenilmis bence bütçe artırımına gidildiyse bu konuda bir beyan açıklama gelmedi diye biliyorum. Resmi ağızdan Turgay Bey sezon başı çıkıp az bir bütçe arttığını gerekirse kullanılacağını söyledi. Arkasından gelen transfer Hummer'in tahmini maliyeti belli. Toplam 3m bütçeden bahsedildi. Sene başı planlanan bütçeden ciddi bir meblağ kalma şansı yok. Başkan veya Erden Timur ekstra kaynak ayirdiysa 3 ay önce neden aktarilmadi diye sorulur.

Son düzenleme:
Hiç değilse yapılan hatayı görüp bir çözüm bulmaya çalışıyorlar. pivot ve şutör bölgesi büyük bir kanayan yaraydı takımda. hamle olmasaydı büyük ihtimalle koç değişikliği vb derken bayağı sıkıntılar yaşayabilirdik.