2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Mcgee is yapar su anki kisalari dusununce ama citayi gecen sezondan sonra bu kadar dusurmeye gerek yoktu.Ben is yapacagini dusunsem de Mcgee sonucta 31 yasinda ve oynadigi takimlarin seviyesi belli bir oyuncu.Tekrar soyluyorum bana gore is yapar ozellikle dis sut sorunumuzu halledebilir.Ama bu muydu yani ? Biz burada Andrews falan beklerken..Neyse kotu topcu degil Sean Armand’a gore daha isimize yarar bari..En azindan ball-handling falan daha iyi seviyede Mcgee’de..Hayirli olsun takimimiza..

Açıkçası ben daha iyi bir oyuncu gelmesini beklerdim. Umarım faydalı olur. Fakat Çin liginde bile çok skorer bir performans ortaya koymamış. Mccollum ile kıyaslamak filan çok mantıklı değil.

Bost-Yunus Emre
Mcgee-Muhaymin
Ennis-Goksenin
Sadik-Caloiaro
X-Floyd-Mahir

Yerli cekirdegimiz cok zayif ya..Sadik disinda guvenilebilecek 1 tane yerlimiz yok.Hadi Yunus Emre 10-15 dakika oynar yine..X’e gelecek oyuncu o kadar onemli ki..Sezonun kaderini cizecek belki de..

Onuaku çok iyi bir oyuncu ve her takımın ilgi alanında olan bir oyuncu. Euroleague‘de takip eden çok sayıda takım var ve yine söylüyorum ONUAKU BİR EUROLEAGUE OYUNCUSUDUR.
Partizan takımına transfer olabilir bence.

Stevens yokken kazanmamız gereken bir maçtı.
Sağlık olsun.
Bu maçı unutup önümüzdeki maçlara bakmalıyız.
McCowan ve Stevens döndüğünde bambaşka bir Galatasaray izleyeceğiz.Ama bu takıma A sınıfı bir guard gerekiyor.
Saygılar…😇👍

O kişinin tüm hesapları kapatılmalı ve kendisine ıp ban atılmalı.Foruma vpn ile girişte yasak olmalı.Yurt dışında yaşayanları ayırıyorum,onlar yönetime durumlarını belirtirler,yönetimin haberi olur.

Eskiden isimle, TC no ile üye olunurdu, referans verilirdi. Şimdi ne kadar katıksız trol varsa üşüştü foruma. Adam sosyal medyada Galatasaray' a ana avrat sövüp burada Galatasaraycılık oynuyor. Yeter artık, temizlik yapılsın.