2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Sorunlar belli de piyasada bize uyacak isimler yok demek ki. bizi memnun edecek isimlerde bonservisli olur bu zamanda. yani sezon başı yapılan yanlış yapılanma hedeflerden uzak tutacak. kaç yıl oldu ne basket ne voleybol nede futbolda kupa göremez hale geldik. bu yönetim güçlü gibi göründü ama bütün dikkatlerini futbola vermişler ve orada da başarısızlık gelirse ne olur bilemiyorum.

Sean Armand nedir abicim yahu ? Hiç aklı selim biri demiyor mu , kardeşim biz Tbl veya kasaba takımı değiliz ne yapıyorsunuz diye ? Yönetimde basketbol takımımızı izleyen biri veya basketbolsever biri yok mu arkadaşlar, kafayı yemek üzereyim. Petkim' in, Daçka' nın, diğer vasat takımların, vasat veya vasat altı oyuncularını almak zorunda mıyız anlamadım ki ? Bu kafayla sene sonuna kadar çok acı çekeriz.

Armand'ı beğenmeyen arkadaşlar Ennis ve Angola izlemeye devam etsinler.

Şu yukarıdaki cümle bile durumun vehametini ortaya koyuyor. Şaka maka en azından dış şutlarda tehdit unsuru olabilir.

G ligden Skylar Mays Mason Jones gibi skorer guardlarin alinabilirliği vs bilgim yok Bennie Boatwright Marques Bolden benzeri birkaç uzun var ama dediğim gibi çıkış bedeli piyasaları vs bilgim yok.

2 hamleyle ligde 3. veya 4. takım konumuna dönebiliriz belki. BCL de başarı kimya işi. Transfer gelecekse şu bir hafta on gün içinde gelse iyi olur. Uygun oyuncu bulunamiyorsa transfer yapılmayabilir de. Geçen sezon Ndour boşa çıkınca almıştık.

Morgan ve Floyd yerine Ndour'u tutup yanına Boutsiele iyi olurmuş.

Son düzenleme: