2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Benim bildigim Mcgee oldukca iyi bir hucumcu, izledigimiz smac bence biraz profil acisindan yaniltici olmus, cunku daha ziyade hem yaratici hem de bitirici bir oyuncu, sutu oldukca iyi, takima liderlik edebilir. Savunmasi ise vasat bence, bir de kafa arada gidip geliyor ama bu donem icin bence cok iyi transfer tabii fizik durumu muamma.

Baya bir tanıdık var ;)

Oyuncuyu tanımıyorum izlediğim kadarıyla içeri kuvvetli penetre edebiliyor şutör pas da verebilen bir kombo guard. Umarım uyum sağlar faydalı olur.

Parasızlığın gözü kör olsun. İnsan parayı bastırır Weatherspoon, Tyler Hall ya da PJ Dozier gibi boşta olan skorerlerden alır. İnsan, Tyrus McGee'yi Galatasaray'a kurtarıcı olarak almaya utanır.

Oyuncuyu daha önce hiç izlemedim ama Çin liginden hatırladığım son 3 transfer McColum , Poythress, Robenson olunca biraz umut doğuyor insanın içine umarım iyi çıkar

Mccollum çinde sezonu tamamladı ve epey iyi rakamlarla, mcgee sezon ortasında takımdan kesildi Alex NBA’den, roberson da Avustralyadan geldi. Sadece kendi skorunu üreten guarddan fazlası değil. Angola da kendi skorunu üretiyordu gelmeden önce.

Mccollum çinde sezonu tamamladı ve epey iyi rakamlarla, mcgee sezon ortasında takımdan kesildi Alex NBA’den, roberson da Avustralyadan geldi. Sadece kendi skorunu üreten guarddan fazlası değil. Angola da kendi skorunu üretiyordu gelmeden önce.
Harika yorum.Ben de sizin gibi düşünüyorum. Keşke Andrew Andrews alınsaydı.
Hayırlısı olsun.😇👍