Tanidigim cok iyi terapistler var Meltem Abla.Carmelo Anthony sizce Galatasaray'a tranfer olur mu?
Tanidigim cok iyi terapistler var Meltem Abla.Carmelo Anthony sizce Galatasaray'a tranfer olur mu?
Ben Galatasaraylıyım dostum.
Ben Galatasaraylıyım.Sen iyi bir aile ÇOCUĞUSUN, o kadar diyeyim sana.
Galatasaray benim için bir hayat felsefesidir.Ben Galatasaraylıyım dostum.
Galatasaray benim için bir hayat felsefesidir.
Mallorca'yı 4-1 yendiğimiz maç hâlâ hafızamda.
Ciddi ciddi Carmelo mu gelecek şimdi anlamadım. Gerçi bizim oyuncu da paylaşım yaptığına göre geliyor diyebiliriz herhalde. Uzun zamandır takip etmiyorum ama basketbolu kafada bırakmış deniyordu 2-3 sene önce falandı yanlış hatırlamıyorsam. Büyük adamların küçük hali bile yeterli oluyor o ayrı bir konu ama bilemiyorum tabii.
Hadi ya Ennis'te de problem var o zaman biraz. Koca adamın yaptığı hareketlere bakEnnis trollüyor ya. Geçen gün de benzer bir şey paylaşmıştı.
Tyrus McGee transferinden sonra sizce geçen seneki heyecan veren Pistiolis basketboluna döner miyiz?
Aslında hem Ennis hem McGee Melo-Canaan ikilisinden farklı olarak boyalı alana hücum eden oyuncular. Bence geçen seneden farklı bir basketbol oyun planına dönmemiz gerekiyor.
Sizin fikriniz nedir değerli Galatasaraylı renktaşlarım?
Ben de eski ABD başkanıyım, memnun oldum.Galatasaray benim için bir hayat felsefesidir.
Mallorca'yı 4-1 yendiğimiz maç hâlâ hafızamda.