Şeyh uçmaz, mürit uçurur..
Avrupa’da diger yarismaci liglerde yabanci sinirlamasi ne durumda acikcasi bilmiyorum.Ama bu oyuncularin Avrupa’ya acilmak istememesinin bir parca nedeni ligimizde uygulanan belli sayida yerli oynatma zorunlulugudur diye dusunuyorum.Nasil ki futbolda yabanci serbestken en yuksek Avrupa’ya futbolcu ihracini gerceklestirdiysek ki bu 2015-2020 arasini kapsiyor,basketbolda da bu sinir bence yerli oyunculari burada kalmaya tercih ettiriyor.Eşi benzeri yoktur ya şu durumun. Avrupa'nın önemli liglerine sahip ülkelerin yurt dışında da oynayan bir çok oyuncusu vardır. Ama bizde Sertaç dışında oyuncu yok. Normal mi bu? Hani çok gelişime açık ya bizimkiler
Sadik icin Burahani isterim Milli takim oyuncusuna karsilik milli takim oyuncusu +ParaEfes'in yerli rotasyonu zaten yeterli değilken mevcutları da bedavaya salmaz gibi geliyor. Mutemelen parlayan bazı yerli oyuncular için üzerine para verip takasa giderler.
Sadık'a gelecekleri aşikar. Mesela Egehan yada Egemen artı para karşılığı Sadık'ı isteyebilirler. Belki de iki oyuncuyu birden teklif ederler.
Egehan+Bugrahan,parayla da Furkan Haltali’ya ben okeyim Egemen ve Furkan Haltali ayni anda cok siskin olur 5 numarada.Arkadaşlar olası takas durumunda ve sadık'ın efes'e gittiği senaryoda egehan+egemen+bir miktar para ve üzerine o parayla alınan bir furkan haltalı'ya ne dersiniz? Çok mu hayalci oldum yine