2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Geçen yıl Milwakue Bucks'la 1 maça çıkmış. Duke Üniversitesinde Zion Williamson, Cam Reddish ve RJ Barrett ile birlikte oynamış ama fazla süre alamamış. Kapalı kutu gibi duruyor.
 
Duke Üniversitesinden mezun isen Basketbolcu kumaşi olmamasi imkansiz.

Ayaklari oldukca hizli,Topu sürme yetisi fena degil gibi,Galatasaray icin önemli olan Ribaund problemini çözcek gibi duruyor.

Mevcut izlenebilen videolarda gözüken orta mesafe şutu yok , videolarda biraz kuvvet olarakda zayif duruyor.

5 numara ile bitmez, Ian Hummer yollar ayirmamiz lazim ve gercekten sert , şutu olan boyu 2mt üsttü 3 numara almamiz lazim.
 
Hareketli 4.5 gibi duruyor inşallah faydalı olur. Çok güçlü sert gibi durmuyor. Mahir'den ve Floyd'un hücumundan iyi olsun yeter.
 
Son düzenleme:
Hareketli 4.5 gibi duruyor inşallah faydalı olur. Çok güçlü sert gibi durmuyor Mahir'den ve Floyd'un hücumundan iyi olsun yeter.
kolej ortalamaları çok düşük. Duke gibi bir okulda çok yüksek olması beklenmeyebilir belki ama sanki transfer yaparken yeterince özen göstermiyoruz gibi hissediyorum. Morgan Hummer Floyd transferleri bana net şekilde bunu düşündürüyor. Ribaund sezgisi iyi duruyor 14 dakika ortalamada 4 ribaund almış kolejde.
 
Sene başı bilindik isimler dediler, şimdi ise kapalı kutu bi eleman ve yine yunanistan.
Bunların oyuncu izlediği, bildiği falan yok.
Birileri artık bunlara dur demesi lazım.
O kadar adam gitti geldi halla bi kısa bi uzuna ihtiyaç var. hakkikaten inanılmaz bi amatörlük.
 
Kaliteli yerli pivota sahip olmadığımız için atletik uzun tarzı olan DeLaurier ile sezon başında konan hedeflere varabileceğimizi hiç sanmıyorum. Buy out ücreti nedir bilmiyorum ama yanında Ristic hamlesi veya aynı tarzda dış atışı ve tekniği iyi olan bi uzun alınırsa ancak o zaman seviye atlayabiliriz. Kaldı ki şampiyonlar ligi için tek oyuncu değişikliği hakkımız kaldığı söyleniyor. İnşallah sadece atletizmi olan bi pivota yönelmek yerine şut opsiyonları olan bi uzun alırız. Onun dışındaki hamle sezonu kurtarma hamlesinden başka bir şey olmayacak. Gelecek sezon yine sil baştan bi takım bizleri bekliyor gibi🙂
 
Abi bırakın gidin Allah aşkına ya. Yetmedi mi vasat takımların vasat oyuncularını getirme sevdanız ? Nasıl bir havuz varsa birileri çok güzel nemalanıyor. Kafaya koymuşlar, kovulana kadar sıyıracaklar kulübün dibini. Yahu hiç birşey bilmiyorsan git Sırbistan' dan, Karadağ'dan genç pivotlar bul getir onlar daha çok iş yapar. Bir kerede bilindik, kariyeri olan, herkesin tamam diyeceği isimler alın getirin. Şuraya bak, ucundan kıyısından gelebilecek adamın faydasını bulmaya çalışıyoruz, şaka gibi.
 
14 dakika ortalamada 4 ribaunt iyi değil bana göre. Zaten ikisi kucağına düşse bitti gitti. Lorenzo Brown bile daha fazla ribaunt alıyordur muhtemelen.
Ben de herkes gibi videolara baktım ve yine undersize kalıyoruz. Ahım şahım bir özelliğini de görmedim. Adamın öne çıkanları bile sıradan bitiriş. Madem öyle git Zach Auguste al niye riske giriyorsun ? Oğlum hakikaten acayip insanlarsınız siz ya. Yani parayı kısma derdine düşüp daha büyük paralarla saçmalamakta Ali Koç'u da geçtiniz. Ne tuhaf kafa yapınız var sizin ya. Ya hiçbir şey yapma git Ndour'u geri getir Kravish'i koy yanına ; vallahi 2 level atlar takım yine.
 
Sezon ortası vasat adama bile buy out ödersin sezon başı o kadar oyuncu varken Morgan kumarını oynayan aklı sorgulamak lazım ne gerek vardı diye.
 
Son düzenleme:
14 dakika ortalamada 4 ribaunt iyi değil bana göre. Zaten ikisi kucağına düşse bitti gitti. Lorenzo Brown bile daha fazla ribaunt alıyordur muhtemelen.
Ben de herkes gibi videolara baktım ve yine undersize kalıyoruz. Ahım şahım bir özelliğini de görmedim. Adamın öne çıkanları bile sıradan bitiriş. Madem öyle git Zach Auguste al niye riske giriyorsun ? Oğlum hakikaten acayip insanlarsınız siz ya. Yani parayı kısma derdine düşüp daha büyük paralarla saçmalamakta Ali Koç'u da geçtiniz. Ne tuhaf kafa yapınız var sizin ya. Ya hiçbir şey yapma git Ndour'u geri getir Kravish'i koy yanına ; vallahi 2 level atlar takım yine.

Madem Turgay Zeytingöz'ün oyuncu izleme konusunda bir tembelliği var. O zaman Caloiaro - Floyd - Mahir üçlüsünün yerine Zach Auguste - Nigel Hayes - Samet Geyik (ya da Egemen Güven) üçlüsü alsak ne kaybederdik. Hiçbir şey. Sadece cebimizden fazladan 300-350 Bin Dolar çıkardı. Ne kazanırdık muhtemelen sezon başındaki Efes maçı dahil kaybettiğimiz tüm maçları. Sezon başı parasızlıktan bile bile lades dedik. Şimdi bütçeyi aşarak çözüm bulmaya çalışıyoruz.
 
Sacma sapan ne verecegi belli olmayan hamleler..Bari bu kez yakin gecmiste (en fazla son 1-2 yil icerisinde) ulkemizde basarili olmus ya da Euroleague takimlarinin gozden cikarmak istedigi hepimizin tanidigi garanti oyunculara gitseniz ne olurdu sanki..Kim bu arkadas abi kim bu ? Yunan Ligi’nde gayet iyi ortalamalar tutturan Muhaymin’e 5 dakikadan fazla sure vermezken sizi su an en buyuk eksigimiz olan 5 numaraya bu oyuncuyu almaya iten sebep ne ?
 
Oyuncu kalitemiz iyi değil buna katılıyorum ama son maçlarda Pistiolis'in maça müdahale etmede yetersiz kaldığı da ortada. Son 3-4 maçımız özellikle son periyotlarda çok sayı yedik ama koç buna hâlâ çözüm bulamadı. Bu arada Sadık'ın savunma konusunda kendini geliştirmesi gerekiyor. Hücumda etkili kabul ediyorum ama savunma hiç yok.
 
Ben oyuncu kalitemizin iyi olmadigi fikrine katilmiyorum.Tabi ki iyi degil diyene de lafim yok sonucta 2 3 oyuncu disinda kalitesi ve performansi kisiden kisiye degisecek oyuncular.
 
Umarım bu haber doğru değildir. Bu adamı alırlarsa basketbolla ilgilenen kim varsa acil istifa etsin . Buna eğer Pistiolis müsade ediyorsa oda gitsin. Yunan liginin ismini hayatımda ilk defa duyduğum takımından oyuncu alacağına bizim alt ligden al daha iyi .
 
Sabah ismi cikan oyuncuyu neden aliyoruz ben cidden anlamis degilim.

Gecen sene Basketbol Sube sorumlusu ismini hatirlamadim.Secim öncesi DURSUN Baskanla kavga eden.

O adam çözüyormus işleri belli oldu.


Bu transfer sezonunda Yunus,Mahir,Morgan,Ian,Floyd bu transferlere kim nasil onay verdi bilemedim...

Angola tutmadi bizde olmadi.

Mcgee de bence kücük takimda top elinde olucak oynicak adam Melo asla degil.

Ennis disinda tutan oyuncu yok bu sene
 
İyice futbol şubesine döndürler burayı, saçma bir yenilgiden sonra hemen transfer haberi. Yunan ligi sonuncusundan topçu mu alınır, büyük ihtimal o adam benzeri 500 tane daha uzun vardır. İşleri ne bunların gidip izleyip bulsunlar, elalem çatır çutur topçu buluyor bizimkiler ya başkalarının bulduğuna yada kaşar topçuların peşine gidiyorlar. Bir sezon keyifli geçti ya burnumuzdan getirecekler 3-5 sezon.
 

Üst