Sadık gitse bile sezon sonu gider. BCL ve lig için yabancı bir pivot şart. Floyd'un durumunu beklemeye gerek yok.
kolej ortalamaları çok düşük. Duke gibi bir okulda çok yüksek olması beklenmeyebilir belki ama sanki transfer yaparken yeterince özen göstermiyoruz gibi hissediyorum. Morgan Hummer Floyd transferleri bana net şekilde bunu düşündürüyor. Ribaund sezgisi iyi duruyor 14 dakika ortalamada 4 ribaund almış kolejde.Hareketli 4.5 gibi duruyor inşallah faydalı olur. Çok güçlü sert gibi durmuyor Mahir'den ve Floyd'un hücumundan iyi olsun yeter.
14 dakika ortalamada 4 ribaunt iyi değil bana göre. Zaten ikisi kucağına düşse bitti gitti. Lorenzo Brown bile daha fazla ribaunt alıyordur muhtemelen.
Ben de herkes gibi videolara baktım ve yine undersize kalıyoruz. Ahım şahım bir özelliğini de görmedim. Adamın öne çıkanları bile sıradan bitiriş. Madem öyle git Zach Auguste al niye riske giriyorsun ? Oğlum hakikaten acayip insanlarsınız siz ya. Yani parayı kısma derdine düşüp daha büyük paralarla saçmalamakta Ali Koç'u da geçtiniz. Ne tuhaf kafa yapınız var sizin ya. Ya hiçbir şey yapma git Ndour'u geri getir Kravish'i koy yanına ; vallahi 2 level atlar takım yine.