Kimi alırız kimi almayız bilmem ama Sadık net şekilde kalmalı bu takımda. Şu anki yönetimin yatıp kalkıp yapması gereken tek şey Sadık'la sözleşme uzatmak olmalı.
Aynn katılıyorum hocam.Neden herkes en iyi yerlimizi gönderip takas hayali kuruyor. Biz Sadık’tan memnunuz.Efes memnun olmadığı oyuncuları kadrodan gönderirse talip olunur. Oyuncu alacağız diye en iyi yerli oyuncumuzu göndermenin mantığı yok.Asıl amaç Sadık ile sözleşme uzatma olmalıdır.
Sadık'a sözleşme teklif etmen önemli değil ki, daha önce de yazdım bunu. Sen Sadık olsan kalır mısın burada ? Ne vadediyorsun ki ? Yahut vadettiklerin için ne yapıyorsun, ne yaptın ? Ben şahsen GS'li de olsam ''basketbol şubesinde'' kalmayı düşünmem pek. Kariyerim ve gelişimim için basamakları tek tek çıkarım. Arkadaşları Fener ve Efes'te Eurolig maçlarına çıkarken adam her sene Holon'la, bilmem ne Bear'la maç oynamak ister mi ? Ha Sadık veya Kerry güya 2 senedir de Efes'e falan gidiyor zaten.
Buğrahan bizim için biçilmez kaftan. Ancak sen o bölgeyi Bost ve Ennis ile götüreceksen zaten gerek yok almana. Ha Ennis'i gönderir yabancı hakkımı uzuna falan kullanırım diyorsan orası ayrı.
Geçen sene elinde 1 tane pivot vardı. Ama diğer uzunlar Kerry, Ndour gibi oyuncular olunca şiir gibi basketbol oynadın. Şimdi aklından zorun olduğu için bunları tutmayıp Floyd, Morgan gibi hamlelere gittin. Bunlar ''hatalı hamleler'' değil. Bunlar bile isteye ihanet, ayıp. İşini yapmayacaksan kalk o koltuktan bizden biri otursun. En azından daha iyi iş yapar.