2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Yunus'u eleştiriyoruz ama Sadık ve Goksenin'den sonra Yunus gelir fayda olarak. Erkan yerine tercih edilen Muhaymin ve Sinan, sizelı tek pivot olan Mahir 'i yetersizliklerinden süre veremiyor koç. Kendi tercihleri ile yaptıkları tutmuyor.

Floyd sakatlanmadan once de iyi feedbackler vermiyordu. Sakatlık dönüşü durumu anlaşılır ama Floyd'un numarası atletizmi ayak hızı gücü.

Boyalı alandan sayı bulmamız lazım. BCL kadro bildirim tarihine kadar Floyd'a süre tanırdım ama bu Floyd'la ve akıcı hücum edemeyen pota altında savunmada ve hücumda sorun yaşayan ve buna koç çözüm bulamazken, BCL son 16 ya Floyd ve Hummer ile başlamam.

Yunus'u eleştiriyoruz ama Sadık ve Goksenin'den sonra Yunus gelir fayda olarak. Erkan yerine tercih edilen Muhaymin ve Sinan, sizelı tek pivot olan Mahir 'i yetersizliklerinden süre veremiyor koç. Kendi tercihleri ile yaptıkları tutmuyor.

Floyd sakatlanmadan once de iyi feedbackler vermiyordu. Sakatlık dönüşü durumu anlaşılır ama Floyd'un numarası atletizmi ayak hızı gücü.

Boyalı alandan sayı bulmamız lazım. BCL kadro bildirim tarihine kadar Floyd'a süre tanırdım ama bu Floyd'la ve akıcı hücum edemeyen pota altında savunmada ve hücumda sorun yaşayan ve buna koç çözüm bulamazken, BCL son 16 ya Floyd ve Hummer ile başlamam.
Herkesin gorusu farklidir, saygi gostermek durumundayim. Fakat Yunus Emre’nin bu takima faydasi olduguna katten katilmiyorum. Ne zaman oyuna girse, takim cokuyor. Hayir kotu oynarsin ama cok mucadele edersin, ( misal Mahir ) yine tamam ama bu arkadasta ikisi de yok. Bir de 2 yil kontrat vermisler, pes !

Yunus Emre normalde çok beğendiğim oyuncu değildir ama mücadele kısmında her zaman bir şeyler koymuştur ortaya. Ki sezona normalin üstünde hücum tarafında oynayarak başladı ama formü biraz normale döndüğünde yine sırıtmaya başladı. Ufuk Sarıca tipi savunmanız yarı, tam saha baskı üzerine kurulu değilse maalesef Yunus Emre'nin sahada kaldığı her dakika oyunun hücum tarafında eriyoruz ki Bost da mevcut durumda takımı aşağı çekiyorken.

Hiç kimseyi bulamazsam Ege Tan'a verirdim, Yunus Emre'yi 3. guard olarak kullanırım. Bu Yunus Emre'yi beğenmediğimden değil verimli oynadığı oyunun bile takıma hücum tarafında bir şey katmayacağı için.

Ristiç ne kadar etki eder bilmiyorum ama bu takım bu oyun ile ilerisi için hiç umut vermiyor.
Yerli uzun olarak sezon başı mahir çeken ve oynatmadığı halde sinan,sedat ali ve muhaymin alan takım zaten başarılı olamaz.
Hücumda çok statik kalıyoruz ve bu kadar dış şuta bağımlı olmak daha büyük sıkıntı.
Calaioro ise dış şut atmıyor ve son yıllarda ise felaket atıyor, ve büyük maçlar'da Ortada yok.
floyd ise 6. İsim olarak atletizm ve enerji katabilir ama sakatlık sonrası zaten kısıtlı olan bi oyuncu ve geri gitmiş bence toparlamaz daha'da. Bence gitmeli tabi ama bütçe ve aldığı maaş falan zor işler . Yine iş transfere geliyor(yeter diyebilirsiniz😂)ama gerçekler .dee bost umarım toparlar ama takıma guard , kanat veya direk 4.5 (kerry blackshear tarzı) olmazsa bcl falan hayal. Zaten bu saat'ten sonra transfer olmaz gibi.

O kadar giren ile çıkan oyuncunun birbirini tamamlamadığı bir kadro kuruldu ki maalesef transfer yap yap yine de eksikler kapanmıyor bir türlü. Bu durumun ana sebebinin yerli rotasyonumuzun çok alt seviyede olmasıdır bana göre. Yerli kalitemiz çok aşağıda olduğu için yabancıların bi kaçının etkisiz kaldığı maçları kazanamıyoruz. Bu sezonki kadroda aşırı derecede umursamazlık ve aidiyetsiz tavırlar içinde olan oyuncular var. Ya gereğini yapacaksın yada böyle katlanılmaya devam edilir. Örneğin takımın lideri olmasını beklediğimiz Bost efendinin isteksiz oyunu gibi. Bu saatten sonra bizi kurtaracak olanın yabancı takviyesi olduğuna asla inanmıyorum. Ne olursa olsun yerli takviyesi yapılmalı bu takıma. Takımda bariz kısa forvet eksikliği var. Yunus Emre desen ilk bi kaç maçtan sonra katkısı sıfıra yakın. Hal böyle olunca yabancıya muhtaç oluyorsun. Şu anda kaliteli yerli takviyesi yapılabilir mi oda ayrı bir tartışma konusu. İçeride bi şekilde maç kazanabiliriz ama deplasmanlar sancı dolu geçecek bu çok bariz.

Son düzenleme:
Dee Bost'un son zamanlardaki formu nedeniyle bir guard transferi yapmak zorundayız gibi duruyor. Efes'ten ayrılan Taylor olsa keşke, hem savunması da iyi.

Efesteki Taylor kadar kotu bir oyuncu gormedim ben. Bana 2008 deki Efes kadrosunda yer alan Horace Jenkinsi andiriyor. Tek basina deli dolu iceri girer,ne yaptigi belirsiz kaptirir , blok yerdi. Nasil olsa sampiyonluk,final,yari final bu kadroyla imkansiz oldugu icin bence transfer yapmaya gerek yok. Hedef yari final - finalse bu takimin %40'inin degismesi lazim. Yunuslar,Mahirlerle playoff yapman bile mucize.

Ristiç ne kadar etki eder bilmiyorum ama bu takım bu oyun ile ilerisi için hiç umut vermiyor.
Yerli uzun olarak sezon başı mahir çeken ve oynatmadığı halde sinan,sedat ali ve muhaymin alan takım zaten başarılı olamaz.
Hücumda çok statik kalıyoruz ve bu kadar dış şuta bağımlı olmak daha büyük sıkıntı.
Calaioro ise dış şut atmıyor ve son yıllarda ise felaket atıyor, ve büyük maçlar'da Ortada yok.
floyd ise 6. İsim olarak atletizm ve enerji katabilir ama sakatlık sonrası zaten kısıtlı olan bi oyuncu ve geri gitmiş bence toparlamaz daha'da. Bence gitmeli tabi ama bütçe ve aldığı maaş falan zor işler . Yine iş transfere geliyor(yeter diyebilirsiniz😂)ama gerçekler .dee bost umarım toparlar ama takıma guard , kanat veya direk 4.5 (kerry blackshear tarzı) olmazsa bcl falan hayal. Zaten bu saat'ten sonra transfer olmaz gibi.
Bir kaç kere daha gördüm bu Caloiaro'nun büyük maçlarda ortada değil saçmalığı neye göre söyleniyor. Bizim oynadığımız büyük maçlar hangileri? Benim hatırladığım bursa maçında da iyi oynadı, telekom, içerideki holon maçı yine fb maçı. Sezon ilk efes maçında kötüydü galiba, holon deplasmanı sayılabilir ki o maçta zaten tüm takım iyi oynamayı günah olarak algılamıştı. Adam takımın açık ara en istikrarlı oyuncusu ve sezonun şu ana kadar en iyi transferi durumunda. Caloiaro bir maçta oynamasın çok merak ediyorum takımın halini.

Baya isteyeni varmış galiba, keşke gelse.
Promitheas'da joe young'ı serbest bırakmış.
Taylor olmazsa, joe young'ı isterim.
savunması kötü'de olsa, elit bir skorer Joe Young.
ihtiyacımız olan oyuncu profiline bence joe young daha uygun fakat bizim yönetim böyle iyi bir skoreri getirmeyi akıl edebilir mi çok emin değilim