Hayirli olsun deriz umarim bunun ustuneBrano Djukanovic Twitter'da: "Good luck in a new chapter my friend! @ristic_dusan" / Twitter Ristic'in takip ettiği bir hesap 10 dakika önce böyle bir paylaşım yaptı.
Hayirli olsun deriz umarim bunun ustuneBrano Djukanovic Twitter'da: "Good luck in a new chapter my friend! @ristic_dusan" / Twitter Ristic'in takip ettiği bir hesap 10 dakika önce böyle bir paylaşım yaptı.
Egehan keske olsa..Ama Efes’in iki oyuncusunu verip bir yerli aldigi ortamda Egehan’i da elden cikarmasini beklemek zor gibi bu sezon ozelinde..Floyd, Hummer ve hatta Angelo’nunda bu takımda yeri olmamalı. Ristic transferini yaptıysak bu üç adam yerine bir tane 4-5 oynayabilen oyuncu ( Kai Jones )ve bir tanede yerli forvet ( Egehan )yeter.Oyuncuları neden hep Avrupa’dan alıyoruz oda ayrı bir soru işareti.NBA’de şans bulamayan bir dünya kaliteli uzun var.
Biraz araştırma yaptım. fuenlabrada 1 aydır ödeme yapmıyormuş kimseye ve daha da sorunlar yaşayabilirlermiş. novak ve kromah'da kulüp arıyorlarmış.
Net ayni fikirdeyim hatta Huff'un atletizimi cok daha iyidi.Hayırlı olsun Ristic transferi fakat Jay Huff bence net daha iyi oyuncu, dolayısıyla ben Jay Huff gelsin isterdim. Ristic hücumda iyi işler yapacaktır fakat savunma konusunda ciddi soru işaretlerim var. Boyuna göre yeterince iyi bir fiziği yok ve temastan kaçarak oynuyor.
Huff kabul etmemiş ayrıca Lakers A.Davis'in yerine kadroya onu dahil edecek büyük ihtimal abi Rıstic çıkış ücretini kendi cebinden ödemiş. Huff gelseydi 50 bin dolar ödeyecektik. Gleague den alınacak tüm oyuncular için mecburmuş bu ödeme.Hayırlı olsun Ristic transferi fakat Jay Huff bence net daha iyi oyuncu, dolayısıyla ben Jay Huff gelsin isterdim. Ristic hücumda iyi işler yapacaktır fakat savunma konusunda ciddi soru işaretlerim var. Boyuna göre yeterince iyi bir fiziği yok ve temastan kaçarak oynuyor.