2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Para varsa yerli alınmalı. Gerekirse 500 Bin Dolar verin Bahçeşehir'den Kartal Özmızrak'ı getirin. Yerli pivot olarak da Tofaş'dan Ege Demir'i ya da MZT Skopje'den Samet Yiğtoğlu'nu getirin. Kazma yerlilerin yerine doğru düzgün basketbolcu izleyelim artık.

Kerem Övet, bugünkü programda Ergin Hoca’nın Göksenin’i istediğini, karşılığında Egehan’ı verip maaş farkını karşılayacakları, ancak bizim reddettiğimiz yönünde bir duyumu olduğunu söyledi. Gerçek ise; ben şube yöneticisi olsam, kendim teslim ederim :) Yunus ve Mahir’i de pakete ücretsiz katarım.

Kerem Övet, bugünkü programda Ergin Hoca’nın Göksenin’i istediğini, karşılığında Egehan’ı verip maaş farkını karşılayacakları, ancak bizim reddettiğimiz yönünde bir duyumu olduğunu söyledi. Gerçek ise; ben şube yöneticisi olsam, kendim teslim ederim :) Yunus ve Mahir’i de pakete ücretsiz katarım.

Eğer bu gerçekleştiyse Turgay Zeytingöz ve Kerem Tunçeri bu klübe ihanet etmiş demektir.

Doğuş Balbay ve Egehan ... İsterdim ...

Ayrıca oyunculara ve menajerlere ödeme yapılmadığını da söyledi.

Union Olimpija'nın Eurocup'tan eleneceğini düşünürsek Yogi Ferell bize gelmeyi düşünebilir. Tabi bonservisini ödemek gerekecek. Zaten bu dönemde bonservis ödemeden oyuncu (hemde takımın asıl oyun kurucusu) getirmek imkansız.

Her hafta bir tane yabancı almalıyız. Yıllık ve aylık kontratlardan sonra haftalık ve günlük kontratlarla 880 tane yabancı oyuncu gelmeli. Turgay Beyin ve teknik ekibin oyuncu portföyüne güvenim tam.
Sezon başından adam gibi kuracaklar o zaman kadroyu. Kurdukları kadro yamalı bohça gibi başını kapatsan kıçı açık kalıyor, kıçını kapatsan başı açık kalıyor. Dee Bost gibi bir oyuncuyu kaybettiğine göre de seve seve iyi bir transfer yapmak zorundasın. Yunus Emre ile oynasınlar isterlerse sezonun geri kalanını:)

Ligden takviye yapmak gibi bir niyetleri varsa Conner Frankamp ve Max Heidegger beğendiğim oyuncular. Özellikle Heidegger baya da formda görünüyor.

Yunus,Mahir,Muyahim,Mcgee,Ian,Reymar,Angola,
bizi bu vasat oyunculara kim mahkum ettiyse derhal görevine son verilmeli.

Vizyonu açık yöneticiler lazim.

Bu subeye senede 4 5m dolar para verebilcek sponsor bulunamiyorsa yazıklar olsun.