Beğenmeyeni çok ama Kenan Sipahi de fena olmaz sanki yerli rotasyonu için
3 milyon bütçe yoksa Genel Direktör olarak Kerem Tunçeri de lüks kaçar bir dolu profesyonel var yarı paraya çalışacak.
Yunus aslen 2 numara tüm Karşıyaka gibi iyi bir sezon geçirmedi ama yeni bir oyuncu değil niye tercih edildi bilemiyorum anlayamadım Rıdvan kadar faydalı olursa kıstas olur ama Melo'ya Bost'a yardımcı olsun soluklandirsin için pek ümidim yok. 5 yerli al ama katkısı olsun, hatta hiçbir yabancı için 300 bini geçme. Bütçe kısıtlı olunca tercihler devreye giriyor bakalım nasıl kullanacağız
Forumda bir arkadaş 4-4.5 olacak yeni sezonda bütçe diyordu. Bildiği bir şey varsa bize de anlatsın biz de bilgilenelim neler olacağı noktasında.3 milyon bütçe yoksa Genel Direktör olarak Kerem Tunçeri de lüks kaçar bir dolu profesyonel var yarı paraya çalışacak.
Yunus aslen 2 numara tüm Karşıyaka gibi iyi bir sezon geçirmedi ama yeni bir oyuncu değil niye tercih edildi bilemiyorum anlayamadım Rıdvan kadar faydalı olursa kıstas olur ama Melo'ya Bost'a yardımcı olsun soluklandirsin için pek ümidim yok. 5 yerli al ama katkısı olsun, hatta hiçbir yabancı için 300 bini geçme. Bütçe kısıtlı olunca tercihler devreye giriyor bakalım nasıl kullanacağız
Ermal Kuqo,Cenk Akyol,Sinan Guler gibi isimler kariyer zirvelerini bizim formamiz altinda yasadilar Oktay Mahmuti ve Ergin Ataman’in da katkilariyla..Rıdvan yerinedir muhtemelen para yoksa bile Enes Berkay Taşkıran varken Yunus Sonsirma'ya gidiliyorsa geçmis olsun şimdiden. Takım en fazla bu seneki seviyesinde olacak demektir. Net kötü transfer yine en kötü yerli rotasyonlarindan biriyle devam edeceğiz herhalde
Parasız Beşiktaş bile yıllardır bizden çok daha iyi isabetli ucuz yerliler aldı İsmet Akpınar 'la Sinan'la Samet vs. hatta zamaninda Kerem Tunçeri 'yle bile çok uygun maliyetlerle anlamışlardı.
Tufan Ersöz dışında bizde parlayan yerli hatırlamıyorum, parayı basıp aldıklarımizi kastetmiyorum.
Bizim ülkede çalışmak yok hazır kıta lakoviç gibi larkin solomon gibi işine saygısı yok ki gram kendini geliştirme yok.Kenan, Okben, Ege Arar vs... tonlarca sayabilirim. Bu isimler 2010'lu yılllardan itibaren geleceğin yıldızları olarak çok büyük umutlar beklenen bir jenerasyondu. Hele Okben ve Kenan için yazılanlar ve umutlar inanılmazdı. Bu adamlar 10 senedir ; hele de bir tanesi Avrupa'nın en iyi koçunun Melih kazmasını bile parlattığı yerde 1 arpa boyu yol alamıyorsa zaten geçmiş olsun. Okben zaten genç yaşta hayata küsmüş. Parkede duruşu bile nerden geldim modunda. Gitmediği kulüp kalmamış ama dikiş tutturamamış. Yıllardır burada yazıldı, aha aldık da ne oldu ? Şimdi bir ton para saçıp bir de Kenan'a söveriz mis gibi aylarca. Çok uzağa gitmeye de gerek yok aç Göksenin Köksal başlığının ilk sayfalarına bak neler neler yazılmış methiyeler, umutlar. 12 yılda şut atmayı ve hatta top tutmayı öğrenemeyen bir kısanın olduğu ligde 2.20 boyuyla %45 üçlük atan bir pivot var.
Ben şu playoffları izlerken bilhassa şu yerli oyunculara dikkat ettim. Çoğu, zamanının potansiyel yıldızlarıydı ama şimdi havlu sallayacak noktaya gelmişler. İzlerken ''yazık'' diyorum sadece.