Kingmad
0
Pes valla nasil güzellemeler bunlar nasil olaylari saptirma...evet Banvit Basketbol subesinin olmamasi Turgay Zeytingözün sucu Ya Turgay Bey nasilda Banviti kapatip geldin Galatasaraya ya (!)
Mahiri Pistiolis begenmis alindi Sonsirmayida büyük ihtimal begendi ve oda alindi
Rayman Morganin bi kumar oldugu herkes söyledi zaten. Sadece Teoride düsünülen pratikte ise yaramadi. Bukadar basit ve yollar ayrildi
Her transfer ettigin oyuncu tutucak diye birsey yok. Bunu anla artik. Anadolu Efeste, Fenerbahce Bekoda yapamiyor bunu.
Isaiah Taylor neden olmadi Anadolu Efeste? Fenerbahce Beko da sana kactane yanlis transfer edilen oyuncu sayarim.
EYYY GHERARDINI acikla bunu bakalim seni vizyonsuz (!)
Turgay Beyin Banvitteki Başarilari diyorum başarı yok.
Başarı olsa kapanmaz burda Tek sorumlu tabiki Turgay bey degil ama ortada Başarı yok.
Her oyuncu tutucak diye bir durum tabiki yok merak etme bunu herkes biliyor.
Hoca Mahir ile Yunusu istiyorsa bu adamlarin vasat olduğunu Anlaticaksin İzleteceksin beceremedinmi 1+1 degil 1 sene imza attiricaksin
Dee 'ye 300 bin dolar veripde 250bin dolar ucuz diye Ian aldik demesi başlı başina Kadro kuramadiginin ispatidir.
Savundugun şeylerin hic bir mantigi yok yok kardesim.
Sen hala yazilarimi kendi kafanda kurup anliyorsun.
Takim kötü durumda gidiyor Ian gidip aliyorsun
Aciklamasi ucuz diye diyor ama 250bin /10 ay ayda 25 bin dolar eder.
Dee 300bin /10 30bin dolar eder ucuza gelmemis diyorum sen bunu algilayamiyormusun.
Muyahimi kim getirmis Sedati kim getirmis ?
Pistolis 1 tek Yunusu istiyorum bize karşı oynadığında begendim diyor.
Allah askina birilerini savuncam diye komik durumlara cevaplara girmeye başladin yapma