2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Dogus,Bugrahan,Onuralp sinifi yerliler bizi asar gibi su donemde.Tabi eger butcede 3 kat falan bir artis olmayacaksa.
Bizim yonelecegimiz ve mesai harcamamiz gereken sinifta olan yerliler Berk Ugurlu,Kartal Ozmizrak,Muhammed Baygul hatta Ismet Akpinar sinifi yerliler olmali.
Berk Ugurlu-Muhammed Baygul-Goksenin Koksal-Sadik Emir-Egemen Guven yerli rotasyonu sahane olurdu bence.
 
Can bize gelmedi geçmişte yapılan hatalar ödeme sıkıntıları vs. Takımında süre alamayan en potansiyelli kisalardan biri sg İsmet Akpınar ilk temasa geçen ciddi ilgilenen her zaman öne geçer.

Kartal Erkan Kenan Berk vs.hepsi takımlarında ciddi süre ve rol alan el ustunde tutulan ciddi para alan oyuncular ki Berk bize soğuk. Kenan'a Efes ilgisi var. Kartal olmazsa yerli pg alinmayabilir. Erten'i Efes bırakmaz. 2 yabancı gerçek pg alırsın. Yanına İsmet ve Erkan'i alıp geçersin misal.

Yerli uzun için en gerçekçi hedef Egemen ya da Samet. Fenerbahçe illa bir yerli pivot bulunduracak. Çok alternatif yok yerli de erken harekete geçmek lazım.

Sadık Göksenin illa gidecekse yerli takası üstüne para alınmalı sadece para almanın hiçbir anlamı yok o parayla oyuncu bulamadıktan sonra.
 
Henry için teste başka birinin örneğini verdigi söyleniyor eğer öyle ise keyif verici madde kullanmaya kıyasla çok daha ağır Bir ceza alır zaten uzun süre basketbol oynayamaz ki
 
Yunus Emre Bahçeşehir'e geçmiş bizim alacağımız biri var mı acaba Eray falan mı dönecek en son Çekmeceden ayrılmışti
 
Madem buradaki taraftarın ittirip kaktırmasıyla Ristic alıp, Morgan ve Angola'dan çıkıp, Yunus Emre'yi ve Kerem Tunçeri'yi şutluyorsunuz ; o zaman kalkıp defolup gidin o koltuklardan da haram para yemeyin hak etmediğiniz maaşlarınızla. Sizin işinizi biz yapıyoruz demek ki. E size ihtiyaç yok ?!
 
Sezon başı Yunusla anlaştığımıza duyunca epey şaşırmıştım. Son derece vasat bir oyuncu. Ancak sayısal olarak eksildik. Umarım bir planımız vardır.

Acaba Efes'le Erten+Egehan-Göksenin takasına mı gireceğiz, bilemedim
 
“Galatasaray’da transfer bitmez” cümlesinin canlı kanıtıdır basketbol şube. Tadı kaçtı. Kim geldi, kim gitti belli değil. Sezon başı alınan oyunculardan 3 tanesi, sezon ortasında gönderilmiş oldu. Fiyasko…
 
Bu arada bu yazdigimda cok ciddiyim.

Bu Forumu Oyuncu arama Tarama yeri olarak Kullanabilir sube.

Forumda ciddi anlamda baketbola zaman ayiran takip eden insanlar var.

Porto zamaninda Gönullu oyuncu takibi yapan bir sistem kurmustu
 
Bu arada bu yazdigimda cok ciddiyim.

Bu Forumu Oyuncu arama Tarama yeri olarak Kullanabilir sube.

Forumda ciddi anlamda baketbola zaman ayiran takip eden insanlar var.

Porto zamaninda Gönullu oyuncu takibi yapan bir sistem kurmustu

Zaten yıllardır bu tarz transferler gerçekleşti buradan. Ve hatta rakip takımların da burada yazılanlardan sonra aldığı oyuncular da var :)
 
yani artık sezon başı yapılan hataları tekrar tekrar dile getirip moral bozmaya tad kaçırmaya ağız bozmaya gerek yok. sezon başı şu kadronun kurulumunda emeği geçen herkesin allah belasını, başka bir şey demiyorum. iki yerlin, sezon ortası başka takıma gitti. aldığın yabancilardan biri basketbolu bıraktı, birinden ardına teneke bağlayarak çıktın. bir tane yerli pivot aldın yani yorumsuz, herif bcl'de de yabancı sayılıyor yani, her şeyiyle zarar.
bu saatten sonra daha da bunları düşünüp tad kaçırmaya gerek yok. önümüze bakalım. mesela Sinan sağlam oynamiyordu zaten onun konya yapması bir şey değiştirmedi ama yunus emre öyle yada böyle oynuyordu minimum 10 dakika süre alıyordu. sezon ortasında gitmesi demek yönetim yerine takviye yaptı demek. benim nezdimde başka izahı yok. sezon ortası takımında minimum 10 dakika oynayan birini play off yolunda rakibin olarak görülen rakibe göndermek biz daha iyisini aldık demektir yanlış mıyım? ege Tan'a kimse güvenmez bence sanmıyorum, ha keşke guvenilse ama hala çok toy. ver maç başı 6-7 dakika o havayı solusun eli alışsın özgüveni artsın. seneye direk rotasyona sok. hala çok erken bence.
e düşünüyorum, yunus emre yerine daha iyisini aldıysalar kimi alacaklar ki? var mı tahmini yada beklentisi olan, şu gelir diyen?
 
Ligin en iyi yerlilerinin ilk tercihi olacağımız, en azından insanların adımızı duyunca paramızı bile alamıyoruz demeyecekleri günleri görmeyi hayal ediyoruz..
 
Mahir gitse üzülmezdim Sedat Ali gitse zaten hiç oynamiyordu Sinan gibi. Ama anlamadığım Yunus, Pistiolis 'in Sadık ve Göksenin 'den sonra en fazla süre verdiği yerli değil mi?

İkamesi Ege Tan ve Sedat Ali gibi bu seviyede tecrübesiz genç oyuncular. Muhaymin'in önünde Goksenin var misal.

Ege Tan'a güveniyoruz ama pg zor bir pozisyon.

Diğer bir nokta bu şube neden sadece iyi günde açıklama yapar kötü günde de bir hareketlilik olduğunda da ilk açıklamayı 3.elden ya da karsi taraftan ogrenmesek ara ara düzenli bilgilendirme yapılsa olmaz mı?
 
Yunus Emre Bahçeşehir'e geçmiş bizim alacağımız biri var mı acaba Eray falan mı dönecek en son Çekmeceden ayrılmışti
Eray Aydogan mı Rıdvan mı Yunus mu ben Yunus derim. Telekom takım olarak yükseldi Rıdvan dahil. Ama Ridvan'in hala savruk tuşa basılı kalmış gibi her an top kaybedecek telaşlı görüntüsü beni tedirgin ederdi.
Ege Tan'a süre verilecek herhalde.
 

Üst