Russell heyecan uyandıran bir isim. Adı bizimle geçen ligde düşmemeye oynayan kısaların tamamına tercih ederim ki Russell da Çekmece, Denizli gibi takımlarda oynasa rahatlıkla 20 sayı civarı ortalamalar bulabilirdi.
Ancak yine de kendisinin takımın çehresini değiştirebilecek durumda olduğunu düşünmüyorum ki geldiği takım ve ligle bizim lig arasında uçurum var. Sayı ortalaması ihtişamlı ancak bunu 30 top kullanarak yapmış. İşin savunma tarafında fiziksel dezavantajı işlenecektir. Zaten undersize bir takımdık iyice kısaldık
Gelişime açık olması umut verici nokta ama en iyi ihtimalde bile BSL ve BCL düzeyine adapte olması da zaman alacak. Mesela Cummings daha net katkı verebilecek biriydi
Adı geçen ligdeki kısalardan daha potansiyelli ve kendi adıma transferi daha heyecan verici olsa da gelir gelmez bize seviye atlatması pek ihtimal dahilinde değil. Beklentileri doğru ayarlamayınca hayal kırıklılkları da yüksek oluyor.
Yeni bir transfer hakkımız olsa benim tercihim tutkal, atletik bir 3 numara olurdu. Dediğim gibi baya kısayız, Caloirao’yu oraya çekmek her rakibe yeterli çözümü üretemeyebilir. 33 yaşında atletizmi kalmamış Caloiaro’dan da bu performansı beklemek fazlasıyla iyimser.
Geçen sene Telekom’da oynayan Dawkins’i çekerdim takıma. Hem düşük maliyetli hem de takımın ihtiyacı olan profilde
Bize önerdiğim Dawkins, Bursa'ya gidiyormuş