2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Yine bizim dememizle gönderilen bir oyuncu... Aynı yorumu tekrar yapacağım. Hak etmeden aldığınız maaşlarınızı terk edip onurunuzla istifa edin. Biz yöneteceksek siz niye para alıyorsunuz ?
 
Hummer'a kulüp bulununca yollar ayrıldı maliyet açısından önemli. Angola Morgan Yunus da kulüp bularak ayrıldılar. Floyd'a talip çıksa ya da aranıyordur teklif olursa tutulmaz bence.
 
Subeyi Komple Turgay Bey Yönetiyor cok belli,Sezon başı şube Yönetimi bu adamlar kim demiyorsa.Sezon ortası Ian transfer edilip Ian sezon ortasi yollaniyorsa kimse hayirdir demiyorsa sonuc cok belli.

Sube yöneticileri Basketboldan anlamiyor Hesap soramiyor,Turgay Bey hic anlamiyor oda cok net belli.
 
Oktay Mahmuti'nin de transferleri sıkıntılıydı takintiliydi strech 4 lere vs. Ataman hep istatistik kasan göz önündeki oyuncuları isterdi. Örnekler çok. Hem iyi transfer yapan hem saha içi koçluğu iyi hem idare becerisi yüksek koç bulamazsın.

Her departman görev ayrılmalı. Koç oyuncu tipini söyler scout ve teknik heyet birlikte karar verir. İdare işi menajerin işi. Yok ben transferde tek söz sahibi olacağım diyen koçla yola çıkılmamalı.

Aynı şeyler idari menajer Ceo için de geçerli. Turgay ve Pistolis'in yazın göz göre göre bariz transfer hatalarına kimse dur diyemedi.

Erden Timur da patron ve parayı veren olarak ders çıkarmıştır herhalde.
 
Son düzenleme:
Haftaya bu takım Beşiktaşa kaybederse düşmenin en büyük adayı olur. Beşiktaş son dönemde gayet iyi oyuncular aldı bu arada. Emeği geçenlere yazıklar olsun.
 
Bu maçtan sonra öyle bir fikstüre giriyoruz ki 0/6 yapmamız bile ihtimal dahilinde.
Malaga-Beşiktaş-Türk Telekom-Malaga-AEK-Limoges.
Son iki BCL maçımız da deplasmanda.
Sizce koç mu değişmeli yoksa koç kalıp yeni bir yabancı oyuncu mu transfer edilmeli?
 
Hemen Mahmudi. başka bir şey demiyorum. Pistiolis'in kalacağını düşünmüyorum. Bu gece yada hafta başında takımdan ayrılmış olur.
Yani düşünüyorum mevcut ortamda kim gelir diye, aklıma Oktay Hoca'dan başka kimse gelmiyor. Gidip saçma sapan birini getirmelerinden korkuyorum valla. uzun vadeli sözleşme imzalanacaksa eğer önümüzdeki sezonun planlaması da gelecek hocaya ve düşündüğü transferlere göre yapılmalı. Yabancı hoca gelmez diye düşünüyorum, Yerli olarak da oktay hoca'dan iyisi yok. umarım başkası düşünülmez.
 
Galiba Beşiktaş Milicic öncesi Mahmudi'ye gidip fiyatta anlasamamisti öyle bir muhabbet vardı. bizim fiyatta anlaşamama gibi bir lüksümüz yok. gidip getirsinler, madem dar bütçeye başarı bekliyorlar, bu isim oktay hoca'dan iyisi olamaz. Erdem Can'ın Telekom'da yarattığı etkiyi oktay hoca da bizde yaratabilir diye düşünüyorum.
 
Gelecek senenin çalışmalarına şimdiden başlamak gerekir.
Daha önce sadece Colario kalsın demiştim ama o da kalmasın.
Sadık haricinde yerli yabancı herkesi gönderip yeni bir oluşumu gitmek gerekiyor.
 
Turgay Zeytingöz Sen nasil Basketbol Gurebası biri ciktinya...

Mahir ,Yunus bu takimda ancak 11ci 12ci oyuncu olabilir.

Sedat,Muhayim,Sinan Bu klubun kapisindan giremez.

Ian,Mcgee,Floyd,Rayman bunlar bir takimi içten cökertmek istesen Ancak hepsini yine bir araya getiremezsin Millet anlar plani diye.

Sezon başı bir takım kurdun Looser Vasat Vizyonun ile yetmedi Yerine sezon ortası bir takim daha kurdun hala takıma 10 tane oyuncu gerekli.

GALATASARAY senin vizyonuna fazla Git Banvit manvit bul paralı bir adam onun egolarını tatmin et takım kurarak.

Bir Arkadas yazmis Ekrem Memnunda gelse kurtaramaz diyede biraktiginda cok daha rezil kadro ve oyunu vardı onunda.

Takıma suan Hoca degil.Vizyonlu Gm Hocaya Yardim edicek Gercek bir Yardımcı Koc lazim.

Gercek bir 1 numara ,3.5 oynayabilen iceri sert girebilen atletik power Forvet, Pota altinada Babalar burasi benim mekanim girenin aklını alirim dicek sert Atletik 5numara lazim

ÖNEMLİ NOT GM KALSADA TRANSFERLERİ YAPMAMASI LAZIM
 
mevcut ortamda kimsenin stajını kaldıramaz şube. efe guven önce ligdeki diğer takımları yada bir alt ligdeki takımları çalıştırsın ondan sonra düşünülür. işin ciddiyetinin farkına varalım arkadaşlar 20-21'den daha felaket durumdayız. bu sefer bizi kurtarabilecek Ekrem memnun gibi idare yada sazı eline alıp tek başına maç alan crawford olmayacak. Allah yardımcımız olsun vaziyet çok çok çok kötü.
 

Üst