2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Hummer'da gitmiş. muhtemelen kazancımız olmuştur en azından mevcut ortamda makul seviyede. Russell transferiyle elde para kaldı denmişti, yunus emre'den de 3-5 kazanmış olsak bir tane guard parası çıkar herhalde. tabii benim ki düz hesap. Eğer transfer planı varsa hemen yapılmalı. Türkiye kupasına yetişmeli. ligde zaten felaket durumdayız. BCL'de de mucizelere kaldı başarı. bari finale kadar önümüzün açık olduğu Türkiye kupasını hedef olarak belirlesinler.
hafife almayın arkadaşlar turnuvayı, yüzyılın kıyağı geçti elimize. yarı finalde ne Efes ne fener gelmeyecek. finale kadar onun açık. öyle böyle finale çıksan finalde günlük performanslarla kupayı almak hayal değil. Ama bunun için mutlaka yonlendiri kısa takviyesi lazım. McGee'yi görüyorsunuz yani olmuyor onunla. Russell-Ennis'in yanına oynatan bir oyuncuyla sezonun burdan sonraki dönemini de toparlarız. umarım vardır böyle bir planları.
 
Sezonun en formda takımı Telekom ile kupada oynayacağız. Geçen haftaki Telekom-Bursaspor maçını salondan izleyen biri olarak işimiz çok zor bence. Ama olur da elersek bu sefer rakibimiz büyük ihtimalle Karşıyaka olacak. Transfer gelmezse kupada da işimiz zor.
 
Aslında tek tek isim olarak bakıldığında isimler de kalitesiz değil ama kadro yapılanması değil yapılanmaması var takımda ne yazık ki.

Russell örneğin gayet iyi bir oyuncu belli ama bizim takımda olmayacak bu da belli, net bir sertlik ve ribaund sorunumuz varken bu kadar undersize bir oyuncu alınması inanılmaz ki Bost'tan kalan maaş + buyout varken ve Yunus'tan çıkmışken. Yapısal olarak ciddi bir sorunumuz var ve her pozisyon elimizde kalıyor ne yazık ki. Sıkı bir taktik ile oyunculara net rol verilip devam etmekten başka bir çözüm gözükmüyor ne yazık ki.
Angolada süpeliyim
Digerlerinin hepsi kalitesiz vasat alti oyuncular
 
Şu Aek maçını kaybetmiyecektik ya çok yazık. Haftaya malaga deplasmanındayız sonra bir ay sonra içeride oynayacağız. Deplasmanda bizi şaşırtmazlarsa kaybedeceğiz. Sonrasında geriye kalan 3 maçın ikisini kazanmamız gerekiyor ki yetmeyebilir.
Ligde ilk 5 dışında kaldık sayılır, deplasman fikstürümüz çok fena. Playoff yapsak dahi ilk turda Efes, fb, Telekom üçlüsünden biriyle oynayacağız. Telekom elesek bile yarı finalde zaten takılacağız. Kalan tek hedef bcl de zora girmişken bir transfer daha yapıp zaten çorba olmuş takımı iyice karıştırmaya gerek var mı emin değilim.
Sezonun son 3-4 ayında artık elde kalan bu kadronun kazanmanın bir yolunu bulması gerekiyor bulamazsa da yapacak bir şey yok gerisi yönetimin işi.
 
Angolada süpeliyim
Digerlerinin hepsi kalitesiz vasat alti oyuncular

Ben elimizdeki isimlerden bahsetmiştim aslında yani Russell-Ennis-Ristic-Angelo ve Floyd isim isim baktığında bizim bütçemiz dahilinde ortalama üzeri isimler. Hummer ve Mcgee zaten acele transferleri.

Bu arada ben de tek bir transfer yapılacaksa kesinlikle sert ve atlet bir 4 numara olması gerektiğini düşünüyorum önceliğin. McGee'den de çıkılabiliyorsa da oynatan bir oyun kurucu eklemesi yapılabilir çünkü cidden pota altı ve boyalı alanda inanılmaz yumuşak kalıyoruz.
 
Bir maçla transferden vazgeçmek bana çok mantıklı gelmedi. İhtiyacın varsa yapman gerekiyor. Aek'ya yenilince elendik psikolojisine girdilerse koç değişikliği için bir adım atma düşünceleri var mıymış?
 
yahu es kaza Malaga bir maç kaybetse, sende es kaza deplasmanda bir maç kazansan grupta her şey değişiyor. biz taraftarız elbette karamsarlık yaşayacağız elbette umut kesecegiz bunlar maç sonrasi sinirle olur, sonra döner burda gruptan çıkma hesabı yaparız. yöneticilere ne oluyor? onlar kim ki tek maçla umut kesip transfer yapmaktan vazgeçiyorlar böyle saçma şey mi olur, hemde tek maçla yasaniyor şu. galiba bu kadronun ligde de seri galibiyetler alıp ligde kalacağını falan sanıyorlar Allah muhafaza ligde altındaki takımlara karşı alacağın bir mağlubiyetle play off yarısına değil ligde kalma yarışına dahil olacaksın. deli mi abi bunlar transferden vazgeciyorlar aklımızla alay ediliyor kamera şakası yapılıyor sanki. valla kamera nerdeyse gösterin el sallayalım bitsin bu şaka, bu sene bu kaçıncı rezillik?
 

Üst