2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Üfürme haber. Adam geçen sene NBA'de 9 sayı 5 rebound ortalamayla oynamış, bize gelmesi mümkün değil. Ntvspor'da da böyle bir haber göremedim

Son düzenleme:
Çağlar Torun Yunus Emre Sonsırma ile anlaşıldığını yazdı. Bi tane daha yerli guard alacaksak olur ama Bost ve Yunus ile geçersek o pozisyonu sıkıntı.

Çağlar Torun Yunus Emre Sonsırma ile anlaşıldığını yazdı. Bi tane daha yerli guard alacaksak olur ama Bost ve Yunus ile geçersek o pozisyonu sıkıntı.

Umarım Eray yerinedir. Arada girer savunma yapar, ön baskıda etkili olur. Ama direk Bost arkasına ise dediğiniz gibi malesef kötü bir tercih. Ama şu anki basketbol aklımıza güveniyorum. Eminim bir bildikleri ve planları vardır. Bu yüzden müsterihim...

Gelecek sezon bütçemiz artacakken, boşta Kartal Özmızrak gibi, Berk Uğurlu gibi oyun kurucular varken ve genç Ege Tan'ın gelecek sezon daha fazla oynayacağı ortada iken neden Yunus Emre Sonsırma gibi kazma yerli oyuncuları alıyoruz. İçim daralıyor bu kalitesiz oyuncuların transfer haberlerinde.

Gecen yaz alsaydik yerli pazarinda elimiz gucsuz,kume dusmekten de son anda kurtulan bir yapimiz oldugu dusunuldugunde idare eder sinifina koyulan bir hamle olabilirdi.Ancak bu sezon belki de sampiyonluk adaylarindan biriyken ve gelecek sezon da bu yonde bir beklentimiz oldugundan bende de pek bir anlam ifade etmedi bu transfer.Eray yerineyse bir nebze kabul edilebilir.Berk veya Kartal gelirse onune o zaman tamam derim.
Tabi su da var bu organizasyona sonuna kadar guvendigimden bu hamlenin de bir anlami vardir diyorum.

Bost-Melo-Canaan takımda kalacaksa Yunus'un alınmasına bir şey demem. Çünkü bu 3 yabancı da 1 numara oynayabiliyor. Bunların arkasına gelen yerliye çok para vermeye gerek yok. O zaman da 3 numaraya Erkan'ı alıp yola devam etmek gerekir tabi

Yok bu seneki planlama farklı olacak, Yunus da bu takımda 10-15 dakika civarı süre alacak diyorsak yazık hakikaten

Valla ben birçok yorumu okumuştum.Samet gelsin diyen oldu,Muhsin diyen oldu,Furkan Haltalı diyen oldu ama Mahir yazan hiç görmedim.

Biz neden net katkı vermeyen isimleri alıyoruz ? Seçim sürecinden ötürü oyuncularla anlaşamamaktan mı ? Boşta oyuncu olmadığından mı ?

Muhsin ve özellikle Furkan için çok istekliydim. Bana göre yerli pivot transferi çok önemliydi. Samet için çok da hevesli değildim açıkçası ama Mahir beklentilerin altında kaldı.

Mahir sert bir oyuncu. En azından sağlam durabilir rakiplerin karşısında. Ege çok yumuşak kalıyordu rakiplere ve süre veremiyorduk kendisine. Mahir en azından bir 10-15 dakika civarı sahada kalabilir.

Bu sebeple Yunus, Mahir ikilisi Rıdvan, Ege ikilisinden bence daha iyi ama bize ciddi seviye atlatacak bir iyilik değil bu. En azından bir tane seviye atlatacak bir yerli transferi bekliyordum bu sene. Buğrahan, Doğuş ve Onuralp kulüplerinde kaldı. Uzun için de Mahir'e gidildiyse bu seviye atlatacak transfer için pek kimse kalmıyor. Belki 3 numaraya Erkan Yılmaz gelir ve belki bir yerli oyun kurucu eklemesi daha yaparız ama şu an görünen; bütçe artışı pek olmayacak gibi.